OK

OK Cancel

Thank you

Close
|0|||
NOVO

DERMABLENDtm

STRUČNJAK ZA VISOKO POKRIVANJE PREPORUČEN OD STRANE DERMATOLOGA

MAKE-UP KOJI OSNAŽUJE KOŽU
Hipoalergen, nekomedogen.
Testirano pod dermatološkim nadzorom.

TVOJA KOŽA JE
JEDINSTVENA

Saznaj više

IZABERI SVOJ
PUDER

Saznaj više

POTPUNA RUTINA ZA PREKRIVANJE PRILAGOĐENA TVOJOJ SPECIFIČNOJ KOŽI


DERMABLEND TUTORIJAL

POGLEDAJ PREPORUKU DERMATOLOGA I VIZAŽISTA

| | | |

Background

Snežana Karović je profesionalni šminker sa desetogodišnjim iskustvom i uspešnom internacionalnom karijerom. Radila je sa brojnim poznatim ličnostima, a sarađivala je i sa mnogim domaćim časopisima, kao i profesionalcima iz oblasti advertajzinga, mode i umetnosti.

Njena najveća misija su edukacije novih talenata kroz škole šminkanja, koje sprovodi lokalno i internacionalno. Ističe da je za dobar make up veoma važan odabir kvalitetne kozmetike, kao i adekvatna priprema kože, te je za nas predstavila rutinu nege u ovim hladnim mesecima, ali i osmislila make up izgled pogodan za predstojeće praznike.

MINERALIZIRANA MICELARNA VODICA

MINERALIZOVANA MICELARNA VODICA

Pureté Thermale mineralizovanu micelarnu vodicu koristite za skidanje šminke i temeljno čišćenje kože. Budite sigurni da vam neće iritirati i zatezati kožu. Masnu zonu će očistiti i smanjiti masni sjaj, dok je idealna za sve tipove kože, čak i osetljivu. Koristite je ujutru i uveče, u skladu sa potrebama tog dana.

KUPI ONLINE
MINÉRAL 89 BOOSTER

MINÉRAL 89 BOOSTER

Proizvod koji je odličan za dnevnu negu, hidrira, osvežava i osnažuje kožu, već pri jednom nanošenju. Koža će vam biti mekana i glatka, bez ikakvih lepljivih tragova, iritacija i peckanja.

KUPI ONLINE
MINÉRAL 89 EYES

MINÉRAL 89 EYES

Za pripremu područja oko očiju koristite Mineral 89 Eyes, koji je gelaste teksture, izuzetno hidrantan i lak za nanošenje. Kako brzo upija, koža će vam odmah biti mekanija i svežija. Odličan je i za nanošenje pre korektora, jer vam ne ostaje nikakva masnoća na koži, a koja će odmah biti spremna za make up.

KUPI ONLINE
DERMABLEND FLUID

DERMABLEND FLUID

Ovaj tečni puder možete nanositi četkicom ili beauty blenderom, u zavisnosti kakvu prekrivenost želite. Potrebna vam je mala količina pudera za potpunu prekrivenost, a da nemate veliki osećaj težine na licu. Ne ostavlja masni trag na koži, a preporuka je za one koji imaju normalnu i mešovitu kožu.

KUPI ONLINE

Vichy Mag