OK

OK Cancel

Thank you

Close

|0|||
NOVO

DERMABLENDtm

STRUČNJAK ZA VISOKO POKRIVANJE PREPORUČEN OD STRANE DERMATOLOGA

MAKE-UP KOJI OSNAŽUJE KOŽU
Hipoalergen, nekomedogen.
Testirano pod dermatološkim nadzorom.

v_discover-more.jpg

TVOJA KOŽA JE
JEDINSTVENA

Saznaj više
v_discover-more2.jpg

IZABERI SVOJ
PUDER

Saznaj više

POTPUNA RUTINA ZA PREKRIVANJE PRILAGOĐENA TVOJOJ SPECIFIČNOJ KOŽI


DERMABLEND TUTORIJAL

POGLEDAJ PREPORUKU DERMATOLOGA I VIZAŽISTA

| | | |

Background

Snežana Karović je profesionalni šminker sa desetogodišnjim iskustvom i uspešnom internacionalnom karijerom. Radila je sa brojnim poznatim ličnostima, a sarađivala je i sa mnogim domaćim časopisima, kao i profesionalcima iz oblasti advertajzinga, mode i umetnosti.

Njena najveća misija su edukacije novih talenata kroz škole šminkanja, koje sprovodi lokalno i internacionalno. Ističe da je za dobar make up veoma važan odabir kvalitetne kozmetike, kao i adekvatna priprema kože, te je za nas predstavila rutinu nege u ovim hladnim mesecima, ali i osmislila make up izgled pogodan za predstojeće praznike.

MINERALIZIRANA MICELARNA VODICA

MINERALIZOVANA MICELARNA VODICA

Pureté Thermale mineralizovanu micelarnu vodicu koristite za skidanje šminke i temeljno čišćenje kože. Budite sigurni da vam neće iritirati i zatezati kožu. Masnu zonu će očistiti i smanjiti masni sjaj, dok je idealna za sve tipove kože, čak i osetljivu. Koristite je ujutru i uveče, u skladu sa potrebama tog dana.

KUPI ONLINE
MINÉRAL 89 BOOSTER

MINÉRAL 89 BOOSTER

Proizvod koji je odličan za dnevnu negu, hidrira, osvežava i osnažuje kožu, već pri jednom nanošenju. Koža će vam biti mekana i glatka, bez ikakvih lepljivih tragova, iritacija i peckanja.

KUPI ONLINE
MINÉRAL 89 EYES

MINÉRAL 89 EYES

Za pripremu područja oko očiju koristite Mineral 89 Eyes, koji je gelaste teksture, izuzetno hidrantan i lak za nanošenje. Kako brzo upija, koža će vam odmah biti mekanija i svežija. Odličan je i za nanošenje pre korektora, jer vam ne ostaje nikakva masnoća na koži, a koja će odmah biti spremna za make up.

KUPI ONLINE
DERMABLEND FLUID

DERMABLEND FLUID

Ovaj tečni puder možete nanositi četkicom ili beauty blenderom, u zavisnosti kakvu prekrivenost želite. Potrebna vam je mala količina pudera za potpunu prekrivenost, a da nemate veliki osećaj težine na licu. Ne ostavlja masni trag na koži, a preporuka je za one koji imaju normalnu i mešovitu kožu.

KUPI ONLINE

Vichy Mag