OK

OK Cancel

Thank you

Close

MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

Imam bubuljice već osam godina. Ne mogu da kažem da mi to nikada nije bio problem. Mnogo puta sam poželela da budem neko drugi - devojka koja ima savršenu kožu bez ijedne proširene pore, mitisera ili bubuljice.

Kako to nikad nisam bila, tako sam se zaljubila u šminku. To me je navelo da sve više istražujem o šminkanju i do odluke da time želim da se bavim. Ja kao neko ko se bavi šminkom znam šta znači i koliko loše utiče na samopouzdanje pojaviti se sa lošom šminkom, konkretno sa lošim puderom.

Magiju ovog pudera sam videla stvarno kad sam ga skinula nakon prvog nanošenja. Koža mi je bila sveža i čista, a ne suva i iziritirana kao sa bilo kojim drugim puderom. Nisam verovala da će se ovo ikada desiti, ali konačno mogu da budem našminkana, izgledam prirodno i negujem svoje lice istovremeno. Ja ga sa ponosom nosim i preporučujem!

Demablend 3D je fantastičan proizvod koji zbog svoje gustine u potpunosti prekriva sve nedostatke na licu. Sjedinjuje se sa kožom, potpuno prekriva crvenilo i pruža koži da diše. Međutim, puder je jako "lagan" na koži i ne iritira je kao masa pudera sa jakom pokrivnom moći.

Ono što mi se najviše dopada jeste to što sadrži salicilnu kiselinu koja se meni lično do sad pokazala kao najbolje sredstvo za tretiranje bubuljica mada ne sprečava nastanak novih. 

Marijina transformacija Dermablend 3D puderom
Marijina transformacija Dermablend 3D puderom

Iskustvo sa snimanja Dermablend videa


Velika mi je čast i zadovoljstvo što učestvujem u Dermablend priči.

Za mene je to jedno predivno i neprocenljivo iskustvo.

VAŠA RUTINA

 • dermablend-3d-korektivni-puder-spf25; masna-koza; nijansa-15
 • dermablend-korektivni-tecni-puder-spf-35; nijansa-15; vichy; mat-efekat; neravnomeran-ten; podocnjaci; crvenilo; oziljci; osecaj-gole-koze; umereno-prekrivanje
 • Najčitanije

  Preporučuje li se korišćenje pudera na licu sklonom hiperpigmentaciji?

  Make up

  Preporučuje li se korišćenje pudera na licu sklonom hiperpigmentaciji?

  Dr. Jasmina Vikalo kao dermatolog sa velikim iskustvom u oblasti anti-ageinga, često se susreće sa pacijentima sa nepravilnostima na koži u vidu neujednačene boje, usled prisustva brojnih fleka koje narušavaju lep i prirodan izgled kože. Temeljem svojeg znanja i iskustva, doktorka je pripremila korisne savete o tretiranju takve kože puderima.

  Pročitaj članak

  go to top