OK

OK Cancel

Thank you

Close

MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

Kao neko ko je čitav svoj život imao ekcem, za mene je izbor pudera bio mnogo komplikovaniji od ulaska u drogeriju i izbora odgovarajuće nijanse.


Godinama sam bila u potrazi za puderom koji će lepo pokriti crvenilo, bez iritiranja moje već veoma osetljive kože, istovremeno suve i problematične. Probala sam mnogo različitih brendova, što drogerijskih, što iz apoteka, i većina bi nakon svega nekoliko nošenja završila na dnu nesesera.

Mojoj potrazi je došao kraj ovog proleća, kada sam na nagovor ljubazne farmaceutkinje rešila da probam Vichy Dermablend fluid. Najzad sam imala puder sa dobrom pokrivnom moći, koji je pokrivao svaku nesavršenost i nije izazivao alergije, osipe i akne. Možda zvuči kao preterivanje reći da dobar puder menja život, ali to je deo kozmetike koji je najteže pronaći da ispunjava sve kriterijume, a stvari se dodatno komplikuju kada neko kao ja ima problematičnu i osetljivu kožu.

Katarinina transformacija Dermablend fluidom
Katarinina transformacija Dermablend fluidom

Kada sam prva smena na fakultetu, kao svaka spavalica, nemam mnogo vremena za šminkanje kada se probudim. Na svu sreću, ujutru mi je dovoljan samo moj omiljeni puder kako bih za dva minuta postigla prirodno savršen izgled i prekrila sve one sitnice koje utiču na moje samopouzdanje i kvare mi raspoloženje tokom dana.

VAŠA RUTINA

 • dermablend-3d-korektivni-puder-spf25; masna-koza; nijansa-15
 • dermablend-korektivni-tecni-puder-spf-35; nijansa-15; vichy; mat-efekat; neravnomeran-ten; podocnjaci; crvenilo; oziljci; osecaj-gole-koze; umereno-prekrivanje
 • Najčitanije

  Preporučuje li se korišćenje pudera na licu sklonom hiperpigmentaciji?

  Make up

  Preporučuje li se korišćenje pudera na licu sklonom hiperpigmentaciji?

  Dr. Jasmina Vikalo kao dermatolog sa velikim iskustvom u oblasti anti-ageinga, često se susreće sa pacijentima sa nepravilnostima na koži u vidu neujednačene boje, usled prisustva brojnih fleka koje narušavaju lep i prirodan izgled kože. Temeljem svojeg znanja i iskustva, doktorka je pripremila korisne savete o tretiranju takve kože puderima.

  Pročitaj članak

  go to top