OK

OK Cancel

Thank you

Close

MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

Sunčana Jozić Lučić je diplomirana modna dizajnerka i vizažista, vlasnica preduzeća Gugabaga i kreativna direktorka brendova Fairytulle i Gugabaga.


Kao glavni vizažista na snimanju novog Dermablend videa, otkrila nam je savete i trikove za blistav ten i lepu kožu, za novu dozu samopouzdanja.

Priprema kože za šminkanje podjednako je važna kao i odabir pudera. Ukoliko se lice pravilno ne očisti i ne stavi odgovarajuća podloga, ni najbolji puder na njoj neće izgledati dobro.

Kožu uvek prvo očistite od ostataka šminke i nečistoća. Odličan preparat za to je micelarni rastvor, jer je nežan za kožu, a istovremeno čisti i osvežava.  

Posle čišćenja nanesite laganu hidratantnu kremu koja se brzo upija, a eventualni višak uklonite suvom maramicom.  

Nakon pripreme odaberite odgovarajući puder i nanesite ga u prstima, četkicom ili sunđerčićem, šta Vam je draže. Poželjno je da puder prvo stavite na nadlanicu, kako bi se ugrejao toplotom kože i kako bi se lakše razmazivao. Ovaj deo procesa je najbitniji, jer morate da pazite da ne preterate sa količinom, a opet da dovoljno prekrijete nedostatke.

Sunčana na snimanju novog Dermablend videa
Sunčana na snimanju novog Dermablend videa

Mali trik je da na problematične delove stavite veću količinu pudera, a manju na područja jagodičnih kostiju, čela i uopšte na delove gde je koža tanja i gde se bora.

Rezultat pravilnog nanošenja pudera je izgled sveže kože bez nedostataka, a samim time i većeg samopouzdanja.

VAŠA RUTINA

 • dermablend-3d-korektivni-puder-spf25; masna-koza; nijansa-15
 • dermablend-korektivni-tecni-puder-spf-35; nijansa-15; vichy; mat-efekat; neravnomeran-ten; podocnjaci; crvenilo; oziljci; osecaj-gole-koze; umereno-prekrivanje
 • Najčitanije

  Preporučuje li se korišćenje pudera na licu sklonom hiperpigmentaciji?

  Make up

  Preporučuje li se korišćenje pudera na licu sklonom hiperpigmentaciji?

  Dr. Jasmina Vikalo kao dermatolog sa velikim iskustvom u oblasti anti-ageinga, često se susreće sa pacijentima sa nepravilnostima na koži u vidu neujednačene boje, usled prisustva brojnih fleka koje narušavaju lep i prirodan izgled kože. Temeljem svojeg znanja i iskustva, doktorka je pripremila korisne savete o tretiranju takve kože puderima.

  Pročitaj članak

  go to top