OK

OK Cancel

Thank you

Close

MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

Sunčana Jozić Lučić je diplomirana modna dizajnerka i vizažista, vlasnica preduzeća Gugabaga i kreativna direktorka brendova Fairytulle i Gugabaga.


Kao glavni vizažista na snimanju novog Dermablend videa, otkrila nam je savete i trikove za blistav ten i lepu kožu, za novu dozu samopouzdanja.

Priprema kože za šminkanje podjednako je važna kao i odabir pudera. Ukoliko se lice pravilno ne očisti i ne stavi odgovarajuća podloga, ni najbolji puder na njoj neće izgledati dobro.

Kožu uvek prvo očistite od ostataka šminke i nečistoća. Odličan preparat za to je micelarni rastvor, jer je nežan za kožu, a istovremeno čisti i osvežava.  

Posle čišćenja nanesite laganu hidratantnu kremu koja se brzo upija, a eventualni višak uklonite suvom maramicom.  

Nakon pripreme odaberite odgovarajući puder i nanesite ga u prstima, četkicom ili sunđerčićem, šta Vam je draže. Poželjno je da puder prvo stavite na nadlanicu, kako bi se ugrejao toplotom kože i kako bi se lakše razmazivao. Ovaj deo procesa je najbitniji, jer morate da pazite da ne preterate sa količinom, a opet da dovoljno prekrijete nedostatke.

Sunčana na snimanju novog Dermablend videa

Mali trik je da na problematične delove stavite veću količinu pudera, a manju na područja jagodičnih kostiju, čela i uopšte na delove gde je koža tanja i gde se bora.

Rezultat pravilnog nanošenja pudera je izgled sveže kože bez nedostataka, a samim time i većeg samopouzdanja.

Objavljeno

VAŠA RUTINA

dermablend-3d-korektivni-puder-spf25; masna-koza; nijansa-15

3D CORRECTION SPF25 Korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama

S visokim stepenom prekrivanja

( 50 comments )

dermablend-korektivni-tecni-puder-spf-35; nijansa-15; vichy; mat-efekat; neravnomeran-ten; podocnjaci; crvenilo; oziljci; osecaj-gole-koze; umereno-prekrivanje

CORRECTOR Tečni korektivni puder SPF35

( 50 comments )

go to top