OK

OK Cancel

Thank you

Close

MOJE LICE. MOJ PUDER. MOJE SAMOPOUZDANJE.

U pubertetu, sa pojavom prvih upalnih procesa rešenje sam našla u upotrebi pudera sa namerom da prekrijem svoje nesavršenosti i podignem samopouzdanje, ali to naravno nije bilo tako lako.

Sa svakim nanošenjem pudera, meni su se zatvarale pore i tako nastajale nove akne. Moj put ka potrazi za savršenim puderom, za moju kožu dugo je trajao.

Po preporuci dermatologa uzela sam Vichy Dermablend puder i sa prvim nanošenjem znala sam da je to ono što mi treba i što sam tražila. Svaku nesavršenost je prekrio, a mom licu dao novi sjaj, osećaj sreće što sam napokon našla idealan puder. On ne zatvara pore, prijatne je teksture, po prvi put sam imala porcelanski ten. Takođe, moja koža više nije bila isušena, već nežna i baršunasta. A i po prvi put, našla sam idealnu nijansu koja se savršeno uklopila sa mojim tenom i pružala potpuno prirodan izgled.

Danas, nakon toliko godina ja i dalje koristim Vichy Dermablend, iako je pubertet prestao, akne nestale. On je i dalje ostao moj izbor, jer je postojan i omogućava mi da dan provedem bezbrižno i da se fokusiram na sve ostalo što nosi svet odraslih.

Anina transformacija Dermablend puderom

Iskustvo sa snimanja Dermablend videa


Kao dugogodišnji korisnik Vichy kozmetike veoma mi je drago što su me odabrali za amasadora Vichy Dermablend pudera.

Najveći utisak na mene je ostavila atmosfera koju su stvorili fotografi, snimatelji, tonci, hair i make up stručnjaci, brojni reflektori koji su učinili da se osećamo kao zvezde. Sa svakim kadrom i novom fotografijom naše samopouzdanje je raslo.

VAŠA RUTINA

dermablend-3d-korektivni-puder-spf25; masna-koza; nijansa-15

3D CORRECTION SPF25 Korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama

S visokim stepenom prekrivanja

( 50 comments )

dermablend-korektivni-tecni-puder-spf-35; nijansa-15; vichy; mat-efekat; neravnomeran-ten; podocnjaci; crvenilo; oziljci; osecaj-gole-koze; umereno-prekrivanje

CORRECTOR Tečni korektivni puder SPF35

( 50 comments )

go to top