NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte višeOVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • Moja koža
KOMPAKTNI PUDER ZA BLISTAV TEN

TEINT IDÉAL

KOMPAKTNI PUDER ZA BLISTAV TEN

Puder - Otkriva idealan ten

Dajte svoje mišljenje

Otkriva idealan ten. Prirodan izgled. Ujednačava i koriguje ten.* SPF 25. *Efekat prekrivanja.
Ukoliko volite puderaste teksture sa mat baršunastim efektom, ovaj kompaktni puder za blistav ten će Vas oduševiti. Lako se nanosi i staje u svaku torbicu i savršen je za popravke tokom dana. Njegov meki sunđerčić omogućava vrlo nežno nanošenje.

Saznajte više

Kako pronaći apoteku

Trenutno: ten je naglašen i ujednačen. Iz dana u dan: tekstura, pore i crvenilo su korigovani. Primeren za sve tipove kože.  +

Efikasnost

Zahvaljujući tehnologiji aktivnih sastojaka, ovaj kompaktni puder savršeno prekriva sve nepravilnosti, nežno i postojano. Njegov mineralni kompleks sa bizmut oksihloridom i sedefastim česticama tenu donosi blistavost za postizanje ,,soft focus" efekta i prirodnog rezultata šminkanja.

Primereno i za osetljivu kožu. Hipoalergeno.

Rezultat: celodnevna postojanost.  Efekat idealne ,,gole" kože. Srednje i fleksibilno prekrivanje. Baršunasto-gladak izgled kože.

Tolerancija

Ovaj kompaktni puder se nežno rasprostire po koži i omogućava postizanje baršunastog efekta na površini kože. Idealno nanošenje zahvaljujući sunđerčiću i ogledalcu.

Zadovoljstvo

Pomoću sunđera nanesite puder na centralni deo lica, a zatim ga razmažite prema obodima lica (ka čelu i donjem delu vrata).

O OVOME GOVORE+

Budite prvi koji će reći svoje mišljenje o TEINT IDÉAL KOMPAKTNI PUDER ZA BLISTAV TEN