NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

Vichy se obavezuje da će poštovati poverljivost ličnih podataka dobijene putem ovog formulara. Lični podaci prikupljeni pomoću ovog formulara biće korišćeni isključivo od strane kompanije Vichy za obradu vašeg naloga, kao i za obradu podataka o mišljenju potrošača.

Vi imate pravo pristupa, ispravljanja i povlačenja svih podataka koji se na vas odnose. To pravo možete iskoristiti u svakom trenutku slanjem e-maila na sledeću adresu info@vichy.rs

Imate pravo da u svakom trenutku saznate sve o našoj politici zaštite ličnih podataka kao i o  ostalim pravnim odredbama.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Puder

Kao proizvod koji se koristi za prekrivanje, popravljanje ili savršeni finiš šminke, puder za lice predstavlja ključni kozmetički proizvod za svaku ženu. Zbog toga Vichy laboratorije u svojoj ponudi imaju pudere za svaki tip kože i za svaku namenu. Kompaktni puderi koji se koriste kao podloga, za fiksiranje ili potamnjivanje kože – svi Vichy proizvodi su prilagođeni vašim potrebama i željama i mogu da se nose svuda za savršen izgled na svakom mestu.