NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte višeOVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

 • research
 • Points de vente
 • newsletter
 • Moja koža
NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu  u menopauzi   Normalna  do mešovita osetljiva koža * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu  u menopauzi   Normalna  do mešovita osetljiva koža * Kompenzacioni kozmetički kompleks.

NOVO

NEOVADIOL

NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu u menopauzi  
Normalna do mešovita osetljiva koža
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

- Dnevna nega za normalnu do mešovitu kožu

56 mišljenja  |  Dajte svoje mišljenje

Ispunite ponovno Vašu kožu mladošću za gušću kožu, preoblikovane konture lica i vraćeni sjaj.
Za žene koje se bore protiv uticaja menopauze na kožu: gubitka gustine, volumena, svežine i zdravog sjaja.

Saznajte više

Kako pronaći apoteku ONLINE KUPOVINAUčlanite se u anti-age klub

Posle 14 godina istraživanja i 13 patenata Laboratorije Vichy su usavršile formulu koja deluje na znakove koji na koži nastaju u menopauzi. Nadahnuti povoljnim dejstvom hormona na mladolikost kože odabrali su kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da deluje na markere mladolikosti, pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa u svakom pogledu.  +

Efikasnost

Bilo je potrebno 14 godina istraživanja i 13 patenata da Laboratorije Vichy postignu konačnu formulu koja deluje na znakove na koži u menopauzi. Nadahnuti povoljnim dejstvom hormona na mladolikost kože odabrali su kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da deluje na markere mladolikosti, pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa u svakom pogledu. Zahvaljujući dosad neviđenom Kompenzacionom kompleksu* koži je vraćena gustina, prijatan osećaj, svežina, ten je zdravijeg sjaja i ujednačeniji, a konture lica preoblikovane.    

Kreator tkiva: Pro-Xylane
Doziranje ovog patentiranog biomimetičkog molekula povećano je na 3%, što je 10 puta više no u prethodnim formulama. Njegova snaga? Deluje na sva 3 parametra mladolikosti kože: kolagene I i III kao izvor čvrstine i gustine; sintezu glikozaminoglikana (GAG); smanjenje mrlja putem delovanja na fibroblaste.  Koža je gušća na svim nivoima, vraćaju joj se čvrstina i punoća, bore su popunjene, a ten blistaviji i ujednačeniji.                                                                                                                                              

Sastojak koji preoblikuje površinu kože : Hepes
Poznat je zbog svog dejstva pilinga i deluje na proteaze, enzime aktivne u procesu prirodnog ljuštenja kože.
Normalizuje eksfolijaciju i podstiče ćelijsku obnovu  i transformiše površinu kože (efikasno se boreći protiv hrapavosti i naboranosti).

Sastojak za punoću kože: glicerin
Glicerin ima sposobnost zadržavanja vode u rožnatom sloju i tako obezbeđuje hidrataciju površinskih slojeva kože. * Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Njena je hipoalergena formula ispitana pod dermatološkim nadzorom. Formula je obogaćena termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu. Bez parabena.

Gustina i konture lica**:
Posle 4 sata:
> +39% tonusa
> +14% čvrstine

Posle 2 meseca***:
> Preoblikovane konture lica


** DTM na 40 žena koje su koristile negu za normalnu do mešovitu kožu.
*** Klinički rezultati ptoze na normalnoj do mešovitoj koži lica kod 51 žene.


Boja i tekstura:

Posle 7 dana:
>Hidrirana koža kod  86% žena****
>Nahranjena koža kod 92% žena****

Posle 8 nedelja *****:
> manje sivkasta boja kože, ujednačeniji i svežiji ten.

**** Samoocenjivanje žena koje su koristile negu za normalnu do mešovitu kožu.
***** CLCT 8 nedelja / 51 žena.

Tolerancija

Nega Néovadiol Kompenzacioni Kompleks za normalnu do mešovitu kožu formulisana je na bazi nove tehnologije: "nektar-krema za svežinu i punoću". Reč je o emulziranom gelu voda u ulju, osmišljenom na bazi važne vodenaste faze i visokog nivoa glikola koji nude svežinu pri nanošenju i prijatan osećaj.
Pri nanošenju tekstura se brzo upija i daje osećaj mekoće i prijatnog osećaja na koži bez ostavljanja masnih tragova. Bogata je sitnim belim sedefastim mikročesticama, a koža je posle nanošenja blistava.

Zadovoljstvo

Ravnomerno naneti ujutro na čistu kožu celog lica. Po želji može se nanositi 2 puta dnevno, ujutro i uveče.

rating : 5/5

“Prezadovoljna sam kozmetikom Vichy, a posebno kremom za mešovitu kožu.”

rating : 5/5

“Neovadiol krema za lice mi obezbeđuje blago smanjenje dubine bora s obzirom na moje godine, a što mi je takođe važno, sprečava obaranje kapaka.”

Vidi sva mišljenja

Saveti stručnjaka+

Saveti stručnjaka, video saveti i objašnjenja koji će promeniti sve

Naši saveti

VAŠA RUTINA+

Rutina po Vašoj meri je takođe važna kao i nega koja je prilagođena potrebama Vaše kože

 • 01ČišćenjeUklonite nečistoće koje se svakodnevno nakupljaju na vašoj koži: posledice zagađenja, mrtve ćelije, sebum itd
 • 02Transformacija Pružite novu energiju svojoj koži i nedostaci će biti ispravljeni na trajan i vidljiv način.
 • 03NegaPružite svojoj koži sve što joj je potrebno (vodu, lipide, hranljive materije itd.) i ona će svakim danom postajati sve lepša.

Sa Florans Beneš, farmaceutkinjom, Direktorkom laboratorija Vichy. Aktivna kozmetika

Dijagnoza idealne kože

Testirajte svoju kožu uz Vichy test vaše idealne kože. Postavite svoju dijagnozu i pronađite savete za svakodnevnu negu koja odgovara vašim potrebama.

Započnite dijagnozu vaše kože

Moja apoteka

Postavite svoju dijagnozu u apoteci

O OVOME GOVORE+

SVA MIŠLJENJA O NEOVADIOL NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu u menopauzi   Normalna do mešovita osetljiva koža * Kompenzacioni kozmetički kompleks..

rating : 5/5

“Prezadovoljna sam kozmetikom Vichy, a posebno kremom za mešovitu kožu.”

rating : 5/5

“Neovadiol krema za lice mi obezbeđuje blago smanjenje dubine bora s obzirom na moje godine, a što mi je takođe važno, sprečava obaranje kapaka.”

rating : 5/5

“Veoma sam iznenađena upotrebom Neovadiol kompenzacionog kompleksa za dnevnu negu. On nije samo dobar nego bih mogla da kažem da je izvanredan i tako je dobro delovao na mojoj koži lica. Izgledam i sebi i drugima mlađe iako imam 64 godine. Hvala Vam, za mene je ovo nagrada koju sam dobila upotrebom vaših preparata a posebno Neovadiol kreme. S poštovanjem i velikom zahvalnošću i vašem timu, jedna od korisnica vaših preparata Nikolić Marija”

rating : 5/5

“Uzorak Neovadiol kompenzacioni kompleks-dnevna nega, koji sam dobila u potpunosti odgovara mojim potrebama. Koža lica mi je hidrirana i ten mi je blistaviji.”

rating : 5/5

“Upravo sam potrošila Neovadiol kompenzacioni kompleks kremu i prezadovoljna sam rezultatima posle samo mesec dana korišćenja.”

rating : 5/5

“Vichy je jedina kozmetika koja apsolutno odgovara mojoj koži. Isprobala sam sve Vichy anti-age proizvode, kao i pudere, i svaki proizvod mi odgovara. Zato mi je uvek teško da se odlučim koji ću proizvod kupiti. Skoro sam otkrila i Night Detox koji je potpuno neverovatan. Koža vam je skroz preporođena ujutru. Uveče kada krenem na spavanje uvek imam problem da se odlučim koju ću kremu staviti, pošto uvek imam nekoliko komada. Mislila sam da mi je Liftactiv Supreme favorit, medjutim kada sam probala Neovadiol shvatila sam da je to još jedno novo otkriće za mene. Nova poboljšana formula je još kompaktnija i bogatija. Hvala vam za ove neverovatne proizvode.”

Vaše mišljenje

Dopašće vam se i ovo.+