OK

OK Cancel

Thank you

Close

#NemaPauze u menopazi – grupa za žene koje se u svojoj koži žele osećati dobro

Nema pauze

Ulazak u menopauzu je prirodan proces i individualno je iskustvo svake žene – ali samo zato što imamo svoja individualna iskustva ovog perioda, ne znači da u tome moramo biti same. #NemaPauze u menopauzi Facebook grupa posvećena je razmeni iskustva i osnaživanju žena u ovom periodu života.

Milica DSC_9174 - v2-min.jpg

Kao brend koji se već više od 20 godina bavi proučavanjem menopauze i potreba žena u ovom periodu, razvili smo Neovadiol liniju koja će da odgovori na posebne potrebe kože u ovom periodu. No, ženama ne želimo da pružimo samo adekvatnu negu, već i zajednicu, bezbedno mesto za razmenu mišljenja, iskustava i saveta. Da li znate da svake godine 25 miliona žena uđe u menopauzu? Neke žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vreme anksioznosti i problema. Umesto da izolujemo svaku ženu, u Vichyju želimo da stvorimo zajednicu žena koje će da se oslone jedna na drugu, da podele iskustva i učine da se međusobno osećamo manje same, a više osnažene, da imamo više samopouzdanja i da se osećamo snažno i dobro u svojoj koži. Zato smo kreirali Facebook grupu #NemaPauze u menopauzi, mali kutak posvećen ženama u novoj etapi života, gde ih podstičemo da svoje godine nose ponosno, da o svojim iskustvima, kao i izazovima razgovaraju otvoreno i da se u svojoj koži osećaju bezbedno.

Žene u postmenopauzi u proseku provedu i 20 godina svog života – to je vreme koje ne treba da provedemo sakrivajući se, ne razgovarajući o svojim iskustvima i interesima. Neka je jedino što će da se u pauzi promeni bude način na koji brinemo o sebi i kako se osećamo u svojoj koži, na bolje naravno. Ulazak u menopauzu ne znači da morate „stisnuti pauzu“, naprotiv, vreme je da budete pune samopouzdanja, ponosne i ženstvene u novoj fazi života. Zato hrabro zakoračite u novi period života, prigrlite novu sebe i zaboravite na pauzu u menopauzi.

Pauza? Za mene? Mora da se šalite. Pridružite se našoj Facebook grupi , oslonite se na zajednicu, iskustva i savete drugih žena – ili upravo vi budite dnevna doze podrške koja je nekome potrebna – te nastavite da živite život punim plućima, bez zadrške, bez pauze u menopauzi.

go to top