OK

OK Cancel

Thank you

Close

KAKO PUDEROM PREKRITI KOŽNE NEPRAVILNOSTI

Milica Jevtić je umetnička duša, radoznala po prirodi, od malena je tragala za nečim što će namiriti njezino interesovanje za transformacijom i ispitivanjem sopstvenih granica. Obe strasti zadovoljila je kombinovanjem šminkerskih četkica i glume. Milica danas gradi svoju karijeru i kao glumica i kao beauty trainer, trudeći se da oba posla budu u balansu.

Milica Jevtić, poznata srpska make-up umetnica isprobavajući Dermablend liniju pudera pripremila je korisne savete za prekrivanje nepravilnosti i nadodala nekoliko stručnih „tips & tricks“ na kraju za profesionalan make-up look.

DERMABLEND puderi su savršena pomoć da dobijemo taj savršen ten o kojem maštamo.

KAKO PUDEROM PREKRITI KOŽNE NEPRAVILNOSTI
44 Milica Jevtić

PREKRIVANJE NEPRAVILNOSTI

Dermablend puder je korektivni puder koji ima izuzetno dobru pokrivnu moć i namenjen je svima koji žele da njihov puder prekrije sve nedostatke, a da ne izgleda kao maska na licu.

Posebnost ovog pudera je u tome što je jedan od retkih koji sme da ide na područje oko očiju. Idealno se stapa i kombinuje sa drugim puderima i može se preporučiti i koristiti i samo kao korektor za područje oko očiju ukoliko je izbor za lice laganija tekstura.

Na prvi momenat može da vam se učini gust i težak, ali zavisno od alata koji koristite za nanošenje pudera dobijate i drugačiji efekat. Ukoliko koristite prste, puder će se stopiti sa kožom poput kreme jer će toplota vaših ruku da ga lepo smekša i prilagodi koži.

Za bolju pokrivnu moć koristite suvu četku za tečni puder ili suvi sunđer.

Ukoliko želite od pudera prozračnost nanesite ga četkicom ili sunđerom koji ste nakvasili Vichy termalnom vodom. Termalna voda će ublažiti gustu teksturu pudera, a pošto je termalna voda dobra i kao blagi fiksator šminke time radite i na trajnosti pudera na licu.

Dobra pokrivna moć, a osećaj lakoće nošenja na licu - to može samo DERMABLEND!

Novi Dermablend 3D correction je usavršen još više da bude idealan za kombinovanu i masnu kožu jer ima mat završetak i preko njega nije neophodno stavljati završni sloj kamenog ili prah pudera.

Sadrži salicilnu kiselinu jer se preporučuje kao nastavak nege i lečenja problematične kože te nije preporučljiv za područje oko očiju jer može kod osetljivih očiju da izazove blago peckanje. Ukoliko vam je potreban korektor za područje oko očiju neka tada vaš izbor bude stari DERMABLEND jer se idealno uklapaju i dopunjuju.

DERMABLEND 3D correction se sjajno uklapa sa svim drugim make up proizvodima čineći kompletnu šminku postojanom i svežom tokom čitavog dana.

TIPS & TRICKS

#1:
Za koji god puder da se odlučite nijansu uvek, ali uvek birajte na viličnoj kosti i uvek birajte nijansicu svetliju od vaše kože jer dok osenčite lice bronzerom, nanesete rumenilo i ostatak šminke sve će se savršeno uklopiti.

#2:
Dermablend puder je idealan za kombinovanu ka masnoj koži, ali i za sve one koji žele mat efekat na licu.

#3:
Ukoliko poželite da vam u nekim trenucima lice blista u oba pudera iz DERMABLEND linije uvek možete dodati par kapi Idealia seruma za lice ili ako ste dama u zrelim godinama par kapi Neovadiol elixira za lice.

MILICA FB / IG / WEB

VAŠA RUTINA

dermablend-3d-korektivni-puder-spf25; masna-koza; nijansa-15

3D CORRECTION SPF25 Korektivni puder za masnu kožu sklonu aknama

S visokim stepenom prekrivanja

( 50 comments )

dermablend-korektivni-tecni-puder-spf-35; nijansa-15; vichy; mat-efekat; neravnomeran-ten; podocnjaci; crvenilo; oziljci; osecaj-gole-koze; umereno-prekrivanje

CORRECTOR Tečni korektivni puder SPF35

( 50 comments )

go to top