OK

OK Cancel

Thank you

Close

Filip Filipović novi ambasador Vichy linije proizvoda Dercos Aminexil MEN

Zvanično najbolji vaterpolista Evrope odlučio je da sa javnošću podeli kako se, posle brojnih sportskih odličja, van bazena izborio za zdravu kosu

Filip Filipović novi ambasador Vichy linije proizvoda Dercos Aminexil MEN

Strastveni ljubitelji vaterpola širom Srbije, ali i oni koji nisu previše zainteresovani za sport, na pomen Filipa Filipovića uglavnom imaju iste asocijacije – uspeh, snaga i posvećenost. Ovo nije nimalo čudno, imajući u vidu da se, kao kapiten jednog od najuspešnijih sastava reprezentacije u istoriji Srbije, Filip sa svojim saigračima izborio za najsjajnija vaterpolo odličja. Profesionalnom sportisti, čiji je životni ritam posvećen primarno održavanju fizičke spremnosti, očuvanje i nega kože i kose među čestim i napornim treninzima, kako sam kaže, postaje još veći izazov.

Međutim, šampionski stav je da izazov nije prepreka – već inspiracija. Zato Filip ističe da je na vreme shvatio koliko je nega kose i vlasišta važna – a rezultat ove spoznaje je, osim neporecivog estetskog dela, i uspešna saradnja sa kozmetičkim brendom Vichy, koji ga je imenovao za ambasadora Dercos Aminexil-a.

Kao profesionalnom sportisti, svaki dan mi je pun izazova, mnogo je stvari o kojima mislimo i to ne samo kad smo u igri. Zdravlje i briga o telu je na prvom mestu, da bismo bili u formi i pružili najkvalitetniji deo sebe, ali i da bismo dali primer svima koji nas gledaju i bodre, a pogotovo onima koji od nas uče. Zato ne smemo da zapostavimo nijedan deo tela, a kosa je nešto što ne zaboravljam. Saradnja sa brendom Vichy potvrđuje da je kvalitet uvek izbor, a Dercos proizvodi su jednostavni za korišćenje” – ističe Filip Filipović.

Dercos Aminexil MEN

Linija protiv opadanja kose sastoji se od tri izuzetno efikasna preparata, osmišljenih da deluju na smanjenje opadanja kose, ali i na očvršćivanje postojećih vlasi. Za prve znake gubitka kose tu je Aminexil MEN intenzivni tretman, koji se ciljano nanosi na područje opadanja kose (teme i/ili zaliske), a osim što jača vlakno kose u roku od šest nedelja dokazano usporava opadanje kose. Za proređenu kosu celog temena Vichyjevi stručnjaci pripremili su Aminexil MEN penu za retku kosu trostrukog delovanja, koja trenutno zadebljava vlas i daje strukturu. A kako je pranje kose za mnoge i svakodnevna aktivnost, Aminexil MEN energetski stimulirajući šampon revitalizuje vlasište za jaču i gušću kosu, a odlična je dopuna bilo kom proizvodu.

Prema kliničkim studijama, 30 odsto muškaraca u 25-oj godini, 40 odsto u 40-im godinama, kao i 50 odsto u 50-im pokazuju znake androgenske alopecije, najčešćeg oblika gubitka kose kod muškaraca i žena, koju nazivamo i ’genetska ćelavost’“, ističe mr. sci. dr Miloš Trojanović, specijalista dermatovenerologije. „Kao dermatologu mi je jako bitna klinička ispitanost i delotvornost preparata. Primenom Dercos i Aminexil preparata smanjuje se opadanje kose, a perut, masne naslage, svrab i peckanje nestaju. Time se postiže obostrano zadovoljstvo i naših pacijenata i nas dermatologa“, dodaje on.

Sa novim Vichy ambasadorom, briga o kosi i vlasištu postaje ne samo nužna, već i privlačna. Kosa bira Dercos!

go to top