OK

OK Cancel

Thank you

Close

Densi-Solutions: savršena rutina za povećanje mase kose

Dercos Densi-Solutions ciljano deluje na koren i vlakno kose i time jača kosu koja se istanjuje te poboljšava zdravlje vlasišta, a sve zahvaljujući kombinaciji 7 inovativnih sastojaka.

Kako Dercos Densi-Solutions može da poboljša masu kose?


Ko je rekao da se istanjivanje kose događa u 40-im? Uz koncentrovanu negu za tanku i retku kosu, šampon za tanku i slabu kosu i balzam za tanku i slabu kosu, Dercos Densi-Solutions nudi sistem u 3 koraka za povećanje mase kose. Kad se koristi kao potpuna rutina nege kose, Dercos Densi-Solutions donosi snagu 7 sastojaka koji popravljaju izgled kose koja se istanjuje, od vlasišta duž cele vlasi.

Korak 1: Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu, kosu čini debljom i snažnijom


Najpre koristimo Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu bez parabena obogaćen sastojkom Filloxane™ za povećanje debljine vlasi i poboljšanje njenog kvaliteta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno. Proizvod je prozračne teksture koja efikasno čisti kosu bez ostavljanja masnih tragova – savršen za tanku kosu kojoj je potreban volumen od korena do vrhova!

Korak 2: Densi-Solutions balzam za tanku i slabu kosu koji kosu jača od korena


Zatim sledi balzam za povećanje debljine vlasi obogaćen sastojkom Ceramide R  za jačanje strukture tanke kose. Molekuli sastojka Ceramide R koji štite i osnažavaju vlakno kose „cementiraju“ prostor između ljuskica kutikule kose i stvaraju snažniju, glatkiju strukturu. Za razliku od uobičajenih regeneratora ovaj balzam se nanosi od korena duž cele vlasi i svojom osvežavajućom, rastopivom gelastom teksturom daje dozu svežine neposredno nakon nanošenja.

Korak 3: Densi-Solutions koncentrovana nega za tanku i retku kosu: klinički dokazano poboljšava gustinu kose

I na kraju, koncentrovana nega za tanku i retku kosu koja se ne ispira, a deluje na vlasište jačajući kosu od korena i osvežavajući vlasište. Ova nega dokazano poboljšava gustinu kose u samo 6 nedelja zahvaljujući aktivnim sastojcima: Stemoxydinu™ i resveratrolu.[1]
[1] Kliničko ispitivanje. 79 žena. 6 nedelja upotrebe potpune Densi Solutions rutine.

VAŠA RUTINA

 • 1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanku-i-slabu-kosu-sampon-za-rast-kose-sampon-za-proguscivanje-kose-za-gustu-kosu-tanka-kosa-retka-kosa

  DERCOS

  Densi-Solutions - Šampon za tanku i slabu kosu

  Šamponiranje

  Revitalizuje kožu glave i jača kosu.

 • 1-dercos-densi-solutions-koncentrisana-nega-za-tanku-i-retku-kosu-tretman-za-kosu-regenerator-za-tanku-kosu-ispadanje-kose

  DERCOS

  Densi-Solutions - Koncentrovana nega za tanku i retku kosu

  Tretmani za kosu

  Koncentrovana nega za tanku i retku kosu - za jaču, kosu koja izgeda gušće.

 • 1-dercos-densi-solutions-balzam-za-tanku-i-slabu-kosu-retka-kosa-masna-kosa-ispadanje-kose-maska-za-kosu-regenerator

  DERCOS

  Densi-Solutions - Regenerator za tanku i slabu kosu

  Regenerator za tanku i slabu kosu. Hidrira kožu glave.

 • Najčitanije

  Da li je moguće zaustaviti opadanje kose?

  Nega Kose

  Da li je moguće zaustaviti opadanje kose?

  Opadanje kose može biti uzrokovano raznim faktorima, od problema sa zdravljem do nedostataka vitamina u telu pa i do nekih ozbiljnijih stvari. Glavni uzroci za koje potrošači smatraju da neposredno utiču na opadanje kose, osim genetike, su i stres, zagađenje, umor, pušenje, nepovoljni tretmani kose, hormonske promene, neadekvatna ishrana i problemi na koži glave.

  Pročitaj članak

  Šta je masa kose?

  Nega Kose

  Šta je masa kose?

  Primećujete da Vam je u poslednje vreme rep tanji? Kao deo naše serije publikacija o opadanju i istanjivanju kose Vichy objašnjava sve o masi kose te o načinu na koji Dercos Densi Solutions deluje na njeno jačanje.

  Pročitaj članak

  NAJČEŠĆA PITANJA O GUBITKU KOSE KOD ŽENA

  Nega Kose

  NAJČEŠĆA PITANJA O GUBITKU KOSE KOD ŽENA

  Postoji verovanje da je gubitak kose problem koji najčešće pogađa muškarce, međutim postoje periodi i životne faze u kojima i žene gube kosu. O pitanjima koje žene imaju o gubitku kose pričamo sa Anom Kovačević, stručnom saradnicom za edukaciju VICHY.

  Pročitaj članak

  go to top