OK

OK Cancel

Thank you

Close

Densi-Solutions: savršena rutina za povećanje mase kose

Dercos Densi-Solutions ciljano deluje na koren i vlakno kose i time jača kosu koja se istanjuje te poboljšava zdravlje vlasišta, a sve zahvaljujući kombinaciji 7 inovativnih sastojaka.

Kako Dercos Densi-Solutions može da poboljša masu kose?


Ko je rekao da se istanjivanje kose događa u 40-im? Uz koncentrovanu negu za tanku i retku kosu, šampon za tanku i slabu kosu i balzam za tanku i slabu kosu, Dercos Densi-Solutions nudi sistem u 3 koraka za povećanje mase kose. Kad se koristi kao potpuna rutina nege kose, Dercos Densi-Solutions donosi snagu 7 sastojaka koji popravljaju izgled kose koja se istanjuje, od vlasišta duž cele vlasi.

Korak 1: Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu, kosu čini debljom i snažnijom


Najpre koristimo Densi-Solutions šampon za tanku i slabu kosu bez parabena obogaćen sastojkom Filloxane™ za povećanje debljine vlasi i poboljšanje njenog kvaliteta zahvaljujući 3D mreži koja obavija vlas i jača vlakno. Proizvod je prozračne teksture koja efikasno čisti kosu bez ostavljanja masnih tragova – savršen za tanku kosu kojoj je potreban volumen od korena do vrhova!

Korak 2: Densi-Solutions balzam za tanku i slabu kosu koji kosu jača od korena


Zatim sledi balzam za povećanje debljine vlasi obogaćen sastojkom Ceramide R  za jačanje strukture tanke kose. Molekuli sastojka Ceramide R koji štite i osnažavaju vlakno kose „cementiraju“ prostor između ljuskica kutikule kose i stvaraju snažniju, glatkiju strukturu. Za razliku od uobičajenih regeneratora ovaj balzam se nanosi od korena duž cele vlasi i svojom osvežavajućom, rastopivom gelastom teksturom daje dozu svežine neposredno nakon nanošenja.

Korak 3: Densi-Solutions koncentrovana nega za tanku i retku kosu: klinički dokazano poboljšava gustinu kose

I na kraju, koncentrovana nega za tanku i retku kosu koja se ne ispira, a deluje na vlasište jačajući kosu od korena i osvežavajući vlasište. Ova nega dokazano poboljšava gustinu kose u samo 6 nedelja zahvaljujući aktivnim sastojcima: Stemoxydinu™ i resveratrolu.[1]
[1] Kliničko ispitivanje. 79 žena. 6 nedelja upotrebe potpune Densi Solutions rutine.

VAŠA RUTINA

1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanku-i-slabu-kosu-sampon-za-rast-kose-sampon-za-proguscivanje-kose-za-gustu-kosu-tanka-kosa-retka-kosa

Densi-Solutions Šampon za tanku i slabu kosu

Revitalizuje kožu glave i jača kosu.

( 23 comments )

1-dercos-densi-solutions-balzam-za-tanku-i-slabu-kosu-retka-kosa-masna-kosa-ispadanje-kose-maska-za-kosu-regenerator

Densi-Solutions Regenerator za tanku i slabu kosu

Regenerator za tanku i slabu kosu. Hidrira kožu glave.

( 2 comments )

go to top