OK

OK Cancel

Thank you

Close

DO JAČE KOSE UZ OVA TRI DERCOS DENSI-SOLUTIONS PROIZVODA: Najbolja zaštita za slabu i tanku vlas u letnjoj sezoni

Visoke temperature, pojačano izlaganje sunčevim zracima, morska so i hlor u bazenima – samo su neki od faktora zbog kojih kosa gubi pigment, elastičnost, te postaje suva i sklona krzanju. Čuvena Dercos Densi-Solutions linija proizvoda nudi efikasno rešenje za samo šest nedelja.

Svetlana Bjelan

Znamo da pravilna nega kose tokom leta može biti izazov, posebno za dame koje se suočavaju sa problemima opadanja, krtih i tankih vlasi. Spoljni faktori poput sunca, vetra, slane vode ili hlora u bazenima dodatno isušuju i slabe dlaku, pa je kosu tokom letnjih dana, baš kao i kožu, potrebno dodatno zaštititi i hidrirati. Uz Dercos Densi-Solutions kompletnu negu koja sadrži Densi-Solutions šampon za slabu i tanku kosu koji uklanja nečistoće sa kože glave i revitalizuje kosu od korena, Densi-Solutions regenerator koji hidrira i poboljšava kvalitet kože glave dok kosu vraća jedrinu i debljinu, kao i Densi-Solutions koncentrovana nega koja deluje na koren kose za vidljivo jaču, gušću kosu – možete bezbrižno uživati u čarima leta, znajući da vašoj kosi pružate neophodnu zaštitu i negu.

DOKAZANA EFIKASNOST DERCOS DENSI-SOLUTIONS RUTINE

Nakon 50 godina kliničke i dermatološke ekspertize, Densi-Solutions linija proizvoda nudi rešenje za vašu kosu. Dokazano deluje već posle jednog nanošenja – dlaka je deblja i snažnija.  Za optimalne efikasne rezultate, ipak, preporučuje se upotreba sva tri proizvodaDensi-Solutions šampona za slabu i tanku kosu, Densi-Solutions regeneratora koji vraća kosi jedrinu i debljinu, kao i Densi-Solutions koncentrovane nege koja deluje na koren kose – za vidljivo jaču, gušću kosu.

Dercos-Densi-Solutions-Range

MOĆNI TRIO ZA ČUŠĆU, JAČU I DEBLJU KOSU

Ukoliko imate proređenu kosu, sklonu isušivanju i pucanju, Densi-Solutions - šampon za tanku i slabu kosu rešiće sve vaše dileme u vezi sa pravim izborom proizvoda za pranje kose. Omogućava lako i dubinsko uklanjanje nečistoće sa kože glave i revitalizuje kosu od korena. Zahvaljujući moćnom kompleksu ramnoze, filoksana i antioksidativnog vitamina E, već posle prve upotrebe biće primetan čak 40 odstvo veći volumen, dlaka je jača, a kosa će dobiti zdraviji i negovaniji izgled.

Uz pravi izbor šampona, važan je i adekvatan odabir regeneratora, čija je upotreba obavezan deo nege slabe i oštećene kose tokom leta. Birajte Densi-Solutions regenerator za tanku i slabu kosu, koji intenzivno hidrira i hrani vlasi i poboljšava kvalitet kože glave. Osim lakog raščešljavanja, osigurava i dodatni voluminizirajući efekat.

Za optimalne rezultate, preporučuje se upotreba Densi-Solutions koncentrovane nege za tanku i retku kosu koju je potrebno nanositi pet puta nedeljno na suvu kosu. Zahvaljujući formuli sa antioksidativnim  resveratrololom koji je u ovom proizvodu udružen sa 5 odsto stemoksdinom, rezultati su vidljivi već nakon prvih šest nedelja korišćenja kompletne nege – masa kose je do 96 odsto veća, a dlaka deblja i ojačana.

Uz Densi-Solutions šampon, Densi-Solutions regenerator, kao i Densi-Solutions koncentrovanu negu vaša kosa će biti spremna da se nosi sa svim sezonskim izazovima, a naročito onim koje donosi leto.

Objavljeno

VAŠA RUTINA

1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanku-i-slabu-kosu-sampon-za-rast-kose-sampon-za-proguscivanje-kose-za-gustu-kosu-tanka-kosa-retka-kosa

Densi-Solutions Šampon za tanku i slabu kosu

Revitalizuje kožu glave i jača kosu.

( 23 comments )

1-dercos-densi-solutions-balzam-za-tanku-i-slabu-kosu-retka-kosa-masna-kosa-ispadanje-kose-maska-za-kosu-regenerator

Densi-Solutions Regenerator za tanku i slabu kosu

Regenerator za tanku i slabu kosu. Hidrira kožu glave.

( 2 comments )

go to top