OK

OK Cancel

Thank you

CloseDA LI STE ZNALI DA VAS OD VAŠEG OMILJENOG
VICHY PROIZVODA DELI SAMO PAR KLIKOVA?

Delivery

BRZA I SIGURNA
DOSTAVA

Payment

MOGUĆNOST PLAĆANJA
POUZEĆEM

Free Delivery

BESPLATNA DOSTAVA
IZNAD ODREĐENOG IZNOSA


Pogledajte ponudu kod naših ovlašćenih partnera

SrbotradeGalen PharmLillyBenu

POSEBNA PRAZNIČNA PONUDA

Tokom hladnih meseci koža je posebno osetljiva i zahteva posebnu negu. Uz Vichy negu lica čuvajte zdravlje, lepotu i sjaj svoje kože i u zimskim uslovima.

Bliži nam se vreme darivanja i zato Vas Vaš omiljeni Vichy proizvod očekuje u neseseru s uzorcima.*

Potražite promotivnu ponudu u odabranim apotekama i onlajn. Akcija traje do isteka zaliha.

*Neseser, uz Vichy proizvod za negu lica, sadrži i sledeće uzorke: MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS 10 ml, LIFTACTIV H.A. EPIDERMIC FILLER 10 ml, MINÉRAL 89 BOOSTER 1,5 ml, DERMABLEND tečni korektivni puder SPF 35 1 ml

NARUČITE ONLINE

SPISAK APOTEKA

GradNaziv apotekeAdresa

NEOVADIOL PROTOKOL PRILAGOĐEN SVAKOJ FAZI MENOPAUZE

Tokom poslednjih 20 godina, Vichy je razvio ekspertizu o vidljivom uticaju hormonskih promena na kožu tokom menopauze, sa više od 20 naučnih studija na više od 1200 žena u menopauzi.

Neovadiol linija proizvoda predstavlja revolucionarno rešenje protiv vidljivih znakova starenja kože koje ublažava znakove menopauze na Vašoj koži, vraćajući joj izgled i osećaj mladolikog tena. Razvijena je u saradnjisa dermatolozima i ginekolozima, kako bi odgovorila na posebne potrebe kože koja se menja u svakoj fazi menopauze.

Neovadiol deluje na probleme poput gubitka gustine i volumena kože, suvoće i opuštenosti kože kod žena u menopauzi.

Potražite Neovadiol negu u regularnim i online apotekama.

NARUČITE ONLINE

SPISAK APOTEKA

GradNaziv apotekeAdresa

PREUZMITE SVOJ BESPLATNI SAVETNIK ZA ŽENE U MENOPAUZI

Svoje strasti i snove ne morate da „stavite na pauzu” samo zato što ste ušle u menopauzu. Naprotiv, prihvatite to kao novu fazu u životu, svež početak u kome se možete posvetiti blagostanju i sigurnom pogledu u budućnost.

Kako bismo Vam olakšali promenu, informacije o menopauzi činimo dostupnijima, a našu stručnost usmeravamo u razvoj linije Neovadiol – ekspertske linije za negu kože u svakoj fazi menopauze.

Upravo zato je Vichy za vas kreirao besplatan savetnik za žene u menopauzi, koji sada možete da preuzmete i u digitalnom obliku. Simptomi menopauze, kako se nositi sa njima, pravilna ishrana i fizička aktivnost, nega kože i kose – u ovoj knjižici ćete naći savete stručnjaka o ovim, ali i brojnim drugim temama.

PREUZMITE SVOJ MENOPAUZA SAVETNIK