OK

OK Cancel

Thank you

Close


DA LI STE ZNALI DA VAS OD VAŠEG OMILJENOG
VICHY PROIZVODA DELI SAMO PAR KLIKOVA?

Delivery

BRZA I SIGURNA
DOSTAVA

Payment

MOGUĆNOST PLAĆANJA
POUZEĆEM

Free Delivery

BESPLATNA DOSTAVA
IZNAD ODREĐENOG IZNOSA

NAŠI OVLAŠĆENI ONLINE PARTNERI:
Galen PharmLillyOaza ZdravljaSrbotrade

UPOTPUNITE SVOJU MAKE-UP RUTINU UZ VICHY ČETKICU ZA NANOŠENJE PUDERA

Tajna svakog savršenog make-up looka je besprekorna podloga, zar ne?

Zato smo za sve ljubitelje Vichy pudera, ili one koji će to tek postati, pripremili posebnu promociju u odabranim apotekama! Uz kupovinu svih naših pudera iz Dermablend i Minéralblend linije, na poklon* dobijate Vichy četkicu za nanošenje pudera. Praktičnog ovalnog oblika, četkica je savršena za nanošenje pudera na celo lice, ali i za nanošenje na teže dostupna područja oko nosa i očiju.

Požurite po svoju četkicu u najbližu odabranu apoteku.

*Poklon se dobija uz kupovinu jednog Vichy proizvoda iz linije Dermablend i Minéralblend. Promocija važi od 1. 10. do 15. 10. 2020. i ne sabira se sa drugim akcijama ili popustima. Pokloni su dostupni u dovoljnim količinama za ceo period ponude. Zbog povećane potražnje možda neće biti dostupni u nekim apotekama tokom celog perioda ponude.

NARUČITE ONLINE

POPIS APOTEKA

GradNaziv apotekeAdresa

PREUZMITE SVOJ BESPLATNI SAVETNIK ZA ŽENE U MENOPAUZI

Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških, i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vreme anksioznosti i problema.

Naš zadatak je da se približimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savet i podrška uvek lako dostupni, a apoteka mesto gde mogu da ih potraže.

Upravo zato je Vichy za vas kreirao besplatan savetnik za žene u menopauzi, koji sada možete da preuzmete i u digitalnom obliku. Simptomi menopauze, kako se nositi sa njima, pravilna ishrana i fizička aktivnost, nega kože i kose – u ovoj knjižici ćete naći savete stručnjaka o ovim, ali i brojnim drugim temama.

PREUZMITE SVOJ MENOPAUZA SAVETNIK

NEMA PAUZE U MENOPAUZI UZ NEOVADIOL

Menopauza nije vreme da stisnete pauzu, baš suprotno - prigrlite ovo novo razdoblje otvorenog uma i pozitivnog duha!

Povodom Svetskog dana menopauze, koji slavimo ovog meseca, pripremili smo za vas i malo iznenađenje. Uz kupovinu vašeg omiljenog Neovadiol proizvoda, u odabranim apotekama, na poklon* vas očekuje Neovadiol torbica sa uzorcima - 1x Neovadiol dnevna krema za suvu kožu (15 ml), 1x Neovadiol noćna krema (15 ml), 1x Neovadiol koncentrat (3 ml), 1x Neovadiol Phytosculpt (1,5 ml) i 2x Dercos energetski šampon (6 ml).

*Promocija se odnosi na sve nege iz linije Neovadiol i važi od 1. 10. do 15. 10. 2020. i ne sabira se sa drugim akcijama ili popustima. Proizvodi i pokloni su dostupni u dovoljnim količinama za ceo period ponude. Zbog povećane potražnje možda neće biti dostupni u nekim apotekama tokom celog perioda ponude.

NARUČITE ONLINE

POPIS APOTEKA

GradNaziv apotekeAdresa

KOSA BIRA DERCOS i ove jeseni!

Kada stres i umor napadnu i ostave tragove na vašem vlasištu i kosi, vi uspešno odigrajte obranu uz Dercos!

Promotivna aktivnost koju smo za vas pripremili u apotekama uključuje 20% POPUSTA na Dercos proizvode!*

Ukoliko vas muči opadanje kose, iskoristite jedinstvenu priliku za kupovinu Aminexil Clinical 5 LIMITED EDITION sa 12 ampula za muškarce i žene po promotivnoj ceni!

*Densi Solutions linija za tanku i slabu kosu, Aminexil Men linija protiv opadanja kose, Dercos linija šampona protiv peruti, Dercos šampon za regulaciju sebuma, Dercos linija šampona za osetljivo vlasište i Dercos energetski šampon protiv opadanja kose

**Promocija važi od 1. 9. do 1. 10. 2020. i ne sabira se sa drugim akcijama ili popustima. Proizvodi su dostupni u dovoljnim količinama za ceo period ponude. Zbog povećane potražnje možda neće biti dostupni u nekim apotekama tokom celog perioda ponude.

NARUČITE ONLINE

SPISAK APOTEKA

GradNaziv apotekeAdresa