getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Nataša

DJ - Njujork

U 31. ona je živa verzija grada koji nikada ne spava. Između rada sa decom tokom dana i DJ-inga tokom noći, njena koža teško održava korak.

Nazad

Otkrijte Natašinu priču

DAN 1: PREDSTAVLJANJE...

1

“ VOLIM ONO ŠTO RADIM.Ne može svako da zarađuje za život od svoje strasti. Našla sam savršeni miks u kome moji poslovi uključuju muziku, modu i rad sa decom. Grozničavi dani i noći se ne slažu uvek sa mojom kožom - često je tesna i masna. Nedostatak sna je za mene konstantni problem. Opuštene crte lica i proširene pore pričaju priču, posebno ako sam bila predugo budna prethodne noći. Hajde da vidimo da li Vichy Idéalia serum može da otkloni neki deo haosa koji je moj život pustio na moju kožu

BITI LUDO ZAUZET JE DOBRO, ALI...Baš kao što trčim između sastanaka i svirki, moram da ispratim i mailove, da komuniciram sa klijentima i da uskladim putovanja i svirke za svoju predstojeću turneju. Nije ni čudo što imam podočnjake!

“ KADA NISAM NA SVIRCI, OBIČNO JE PLANIRAM.Muzika je ogroman deo mog života. Kao DJ ne možeš samo da se uključiš u noć i provrtiš par diskova. Volim da se pripremim za svoje DJ nastupe tako da, kad mogu, provodim vreme u svom stanu i stvaram nove setove i radim na novim miksovima. Takođe imam i radio emisiju. Nikada nemam dovoljno vremena u jednom danu.

DAN 2: DOBRODOŠLI U MOJ SVET

2

“ MUZIKU PRILAGOĐAVAM RASPOLOŽENJU.Kada DJ-ingujem, odgovorna sam za odabir muzike koji će biti pravi za taj događaj. Svaki nastup ima drugačiju publiku. Moj posao je da ih održim raspoloženim, da plešu ili šta god. Verovali ili ne, to može biti stresno! A stres, uz nespavanje, čini da mi koža izgleda umorno. Hajde Idéalia serumu, pokaži šta znaš!

“ TO JE VIŠE ZABAVA NEGO POSAO.Najbolji nastup za mene je da puštam za entuzijastičnu masu okruženu prijateljima. Stvarno je teško danima kada treba da ustanem rano, ali kako je život zadivljujuć!

“ RASPORED JE ISCRPLJUJUĆI I ZA MENE I ZA MOJU KOŽU.Obično puštam između 3 i 4 noći nedeljno. To mi oduzima puno energije uz sve moje dnevne poslove. Tako da i nije iznenađenje da mi koža izgleda i oseća se umorno, a primećujem da imam i velike otvorene pore. Na nekim događajima ima i puno duvanskog dima i ja znam da mi toksini ulaze u kožu.

DAN 3: POČINJEM RANO

3

“ ŽELIM DA DELIM SVOJU LJUBAV PREMA MUZICI.Kada radim sa decom, ustajem u 6:45 kako bih stigla do škole na vreme za start u 8. Grupi od 15 mališana je potrebna puna pažnja i zato se trudim da ugrabim zdrav doručak ili sveži sok. Novi deo moje jutarnje rutine je Vichy Idéalia serum. Nanosim ga pre šminkanja, a onda i uveče pred spavanje. Dopada mi se tekstura i miris. Vrlo je meka, glatka i kremasta. Znam da je verovatno rano, ali mi se čini da mi je koža već glatkija.

“ DECA SU VRLO RADOZNALA.Oni su u sjajnim godinama za rad sa njima - postavljaju najsmešnija pitanja. Uvek se smejem i zabavljam sa njima.

“ ONI NAUČE NEŠTO NOVO SVAKOG DANA.Kada predajem u školi, mi sviramo, radimo jogu i plešemo. Neki ljudi misle da je DJ-ing težak, ali 15 mališana može biti itekako teška svirka kada po ceo dan jurcaju okolo kao ludi!

DAN 4: MALO SLOBODNOG VREMENA

4

“ AKO NE JEDEM ZDRAVO, KOŽA MI IZGLEDA ISPIJENO.Najčešće jedem u pokretu, ali kada imam više vremena moj ručak bude dobar sendvič ili salata. Iako sam imala najezdu kasnih noći, koža mi je trenutno sasvim dobro hidrirana i sjajna je. Možda Vichy Idéalia serum već radi!

“ IMAM SVOJE MALE TAJNE.Ove nedelje se Vichy Idéalia serum uvukao u moj život. Čini mi se da zaista puno omekšava moju kožu.

“ NE MOGU DA ODOLIM POVOLJNOJ KUPOVINI.Obožavam da tražim odeću na buvljim pijacama. Uvek tražim nešto originalno ili fanki da obučem za svoj naredni nastup.

“ VOLIM NJUJORK.Po lepom sunčanom danu, nema mesta kao što je on. Mogu da sretnem ljude sa najrazličitijim životima. To je vrlo uzbudljivo!

DAN 5: DJ-ING & HRANA

5

“ JA SAM U SVOM SVETU.To je svet koji jako volim, osećam se tako živo. Divan je osećaj kada vidite kako moć muzike podiže ljude i tera ih na ples.

“ MOJ POSLOVNI ŽIVOT NE OSTAVLJA PUNO MIRNOG VREMENA.Ko bi mogao samo proći pored tog frižidera sa sladoledom na ovakav dan? Kasnije ću popiti dodatnu čašu vode da nadoknadim ovaj svoj mali ukusni odmor! U svakom slučaju, koža mi je puno bolja i ujednačenija nego što je dugo bila. Nešto mi govori da Vichy Idéalia serum pomaže.

“ ATMOSFERA JE ELEKTRIČNA.Čak i pre nego što muzika počne i pre nego što ja započnem nastup, ne može se premašiti energija mase. Svi čekaju, svi samo žele da se dobro provedu.

“ JEDAN KOLAČIĆ NE MOŽE DA ŠKODI.U Velikoj jabuci iskušenja su na svakom koraku. Ponekada je kolačiću najteže odoleti!

DAN 6: RADIO EMISIJA

6

“ U 2 UJUTRU SAM U ETRU.Ponedeljkom idem pravo sa sesije sa decom da radim svoju radio emisiju. To je trka sa vremenom.

“ EVO OPET JEDEM S NOGU.Dok moji slušaoci uživaju u muzici, mene ćete zateći kako kucam poruke i uglavljujem nešto na brzaka da pojedem i popijem. A da i ne pominjem da i pripremam sledeću pesmu.

“ PUŠTANJE UŽIVO JE UVEK STRESNO.Osećaj je potpuno drugačiji kada radim svoju radio emisiju. Iako sam sama u studiju, umesto da sam na krcatom mestu okružena ljudima koji igraju, mora da zvuči kako valja i sav pritisak je na meni. Baš sam srećna što stres moju kožu čini umornom i ispijenom. Ali odkada koristim Vichy Idéalia serum, stres kao da nema toliko uticaja na moju kožu.

“ CENTAR, PERIFERIJA, SVUGDE METROOM.Opet sam u pokretu. Trčim da da završim par obaveza, platim neke račune i možda čak ugrabim i par minuta za odmor.

DAN 7: BRUKLINSKA BUVLJA PIJACA

7

“ TRAŽIM NEŠTO NOVO.Na buvljoj pijaci je uvek neverovatan miks retro mode i divljeg novog dizajna. Navučena sam i to je moje omiljeno mesto da pronađem nešto posebno.

“ SPREMAN JE KADA SAM I JA.Za slučaj da mi je potrebna prijateljska ruka pomoći, znam gde da pronađem tu bočicu Vichy Idéalia seruma.

“ SUNCE MOJ TEN ČINI NERAVNOMERNIM I NEJEDNAKIM.Dobro je znati da Idéalia serum popravlja oštećenja od sunca. Danas sam dobila svoj deo sunca, ali mi koža izgleda i ponaša se okej! 

DAN 8: DJ-ING

8

“ JEDNA PESMA VODI KA DRUGOJ.Moji setovi me podsećaju na moje dane - puno različitih iskustava bez pauze između!

“ JOŠ JEDNA KASNA NOĆ.I to kakva noć! Ako svi toliko uživaju u muzici, znam da svoj posao radim dobro.

“ INTENZIVNO JE.Konstantno žongliram između setova i miksova, predomišljam se ako vidim da se na plesnom podijumu raspoloženje promenilo. Pokušajte da budete tako budni u 3 ujutu!

“ RANIJE NISAM KORISTILA SERUM.Sada, 8 dana pošto sam počela, vidim da je Vichy Idéalia serum drugačiji. Izgleda da ima dublji hidrirajući efekat. Lako ga nanosim, samo vrhovima prstiju lagano umasiram u kožu kružnim pokretima. Mogu iskreno reći da je osećaj na koži zaista dobar.