OK

OK Cancel

Thank you

Close

Zašto Vam je potrebna hidratantna nega za lice Minéral 89

Koliko god imali godina i koji god tip kože imali, Vichyjev Minéral 89 je odličan dodatak Vašoj dnevnoj rutini nege kože. Nastavite da čitate i saznajte zašto bi u ormariću u kupatilu trebalo da napravite mesta za Vichyjev prvi ultrahidratantni booster.

Šta je Minéral 89?

v-mag-vichyPrvi booster za kožu iz Vichyja
Minéral 89, Vaša dnevna doza svežine, prvi je booster za kožu iz Laboratorija Vichy. Zamišljen je da koži daje toliko potrebnu hidrataciju kao prvu liniju obrane od spoljašnjih oštećenja. Obiluje hidratantnim sastojcima uključujući glicerin, hijaluronsku kiselinu i Vichy mineralizovanu termalnu vodu koja svakodnevno jača, obnavlja i štiti kožu. Njegova lagana, sveža tekstura i snažna moć hidratacije čine ga idealnom hidratantnom negom za suvu kožu bez obzira na godine. Klinička studija na 52 žene između 26. i 62. godine starosti pokazala je da 85% ispitanika primećuje bolju hidrataciju kože neposredno posle upotrebe, a 79% izjavljuje da im je koža punija i svežija. [1]

Inovativan proizvod
Proučimo najpre formulu proizvoda Minéral 89, koja je rezultat preko 100 temeljnih farmaceutskih ispitivanja! Minéral 89 je dobio ime po vrlo visokom procentu Vichy mineralizovane termalne vode, tačnije 89% u poređenju sa 20% kod većine Vichy proizvoda. Zašto? Vichy mineralizovana termalna voda izuzetno je snažna sa preko 5,2 g minerala po litru, što je čini vrlo zahtevnom za formulaciju.

Naučno dokazani rezultati
Više od godinu dana kliničkih ispitivanja pomoglo je Vichyjevim naučnicima da konačno pogode pravu teksturu – svež, lagan serum koji se u trenu upija u kožu. I sve to sa impresivno malim brojem sastojaka za neverovatno efikasan visokotolerantan proizvod za osetljivu kožu. Jedistvena kombinacija intenzivno hidratantnih sastojaka čini Minéral 89 savršenim za svakodnevnu upotrebu i koži omogućava da suočena sa dnevnim agresijama (oštećenja uzrokovana UV zracima, zagađenje, umor) ostane hidrirana.

Kako se Minéral 89 uklapa u Vašu rutinu nege kože?
Minéral 89 je lagana gelasta tekstura koja je sjajan početak svakodnevne rutine nege kože. Najpre  očistite kožu, a zatim nanesite proizvod na (čiste) prste ili dlan ruke pre nežnog utapkavanja na lice za trenutno jačanje hidratacije kože. Nežna formula proizvoda Minéral 89 obezbeđuje potpunu sigurnost pri upotrebi na nežnom području oko očiju: 88% učesnica primetilo je elastičniju kožu ispod i oko očiju posle 28 dana neprekidne upotrebe.

Osim što može da bude dopunska nega postojećem režimu nege kože, Minéral 89 je odlično rešenje i ako želite dodatnu zaštitu kada temperature krenu da rastu. Nanesite ga na kožu pre Vašeg uobičajenog zaštitnog sredstva, kako biste izbegli osećaj ispucalosti i isušenosti kada je napolju toplije ili kao sloj ispod bogate dnevne kreme za zaštitu kože od zimske hladnoće.

[1]Kliničko ispitivanje sprovedeno na 52 Kineskinje sa osetljivom kožom, starosti između 26. i 62. godine

go to top