OK

OK Cancel

Thank you

Close

U menopauzi nema "pauze", samo dinamična i efikasna nega za kožu

Ulazak u menopauzu ne znači da morate da pritisnete pauzu - vreme je da budete pozitivni i da prigrlite život sa dinamičnim duhom!

U menopauzi nema "pauze", samo dinamična i efikasna nega za kožu

Najbolja anti-age nega za kožu žena koja prolazi kroz promene utelovljuje tu istu energiju, svežinu i smirenost. 

Uprkos stereotipima, menopauza nije vreme da odustanete od svojih strasti i snova ili stisnete "pauzu". To je dinamična nova faza u Vašem životu, svež početak koji zahteva veću posvećenost blagostanju i osećaju smirenosti i pogled u budućnost pun samopouzdanja. Sa tim na umu ključno je odabrati rutinu nege za kožu koja zadovoljava posebne potrebe kože u menopauzi. Neovadiol iz Laboratorija Vichy više je od obične anti-age kreme - to je inovativna nega koja hrani, oživljava i preoblikuje Vašu kožu koja prolazi kroz promene.

Neovadiol dnevna krema i serum formulisani su pomoću inovativnog novog kompenzacionog kompleksa* koji sadrži 4 snažna aktivna sastojka. Efikasno deluju na gubitak vlage i elastičnosti uzrokovanih hormonskim promenama tokom menopauze. Oni su oličenje energije, svežine i osećaja smirenosti koju tražite na ovoj prekretnici u životu.

Svež, osnažujući miris koji podiže duh i telo

Uključivanje dnevne kreme Neovadiol Kompenzacioni Kompleks* i koncentrata (seruma) u dnevnu rutinu nege kože daje trenutni osećaj blagostanja, naročito zahvaljujući osnažujućem i svežem mirisu. Voćne i cvetne note jabuke, zelenog čaja, irisa i jasmina mešaju se sa nežnim i senzualnim nagoveštajima ljubičice i mošusa što kao razultat daje miris koji podiže i osnažuje, ali i podstiče samopouzdanje i smirenost.

Raskošne, svilenkaste teksture čistog užitka koje smiruju i osvežavaju

Priuštite sebi trenutak čistog užitka i smiraja uz svilenkaste i bogate, a opet sveže teksture Neovadiol nega. Tri nove teksture kompenzuju nedostatak vlage kod kože u menopauzi dajući osećaj prijatnosti i mekoću čak i ako imate područja sa jako suvom kožom ili neke druge probleme. Njihove osvežavajuće teksture daju osećaj svežine obnavljajući izgled i osećaj mladolikog, relaksiranog i zdravog tena.

Formule koje dokazano obnavljaju i preoblikuju kožu koja prolazi kroz promene

Za optimalnu efikasnost protiv starenja istraživači su razvili novi kompenzacioni kompleks* osmišljen isključivo za žene čija je koža pod uticajem menopauze. Hormonske promene koži uskraćuju hranjive materije i gustinu usled čega ona postaje opuštena, gruba i suva. Kompenzacioni kompleks* zaista predstavlja efikasnu negu za kožu žena starijih od 50 godina zbog 4 snažna aktivna sastojka protiv starenja - Pro-Xylane koji koži daje volumen, vraća gustinu i preoblikuje konture lica, Hepes koji pročišćava i daje blistavost koži, glicerin koji vraća vlagu i osvežava, i Hedione koji obnavlja prirodno stvaranje lipida u koži. Kompleks, takođe, obnavlja i preoblikuje Vašu kožu i otkriva mlađi, zdraviji ten. 

* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

go to top