OK

OK Cancel

Thank you

Close

U centru pažnje formula s UV filterima čak i protiv dugih UVA zraka

UV zraci kojima smo svakodnevno izloženi se sastoje se od 25% UVB zraka i 75% UVA zraka koji su prisutni tokom cele godine, a uključuju i duge UVA zrake koje dubinski apsorbujemo.

U centru pažnje formula s UV filterima čak i protiv dugih UVA zraka

Vichy je otišao korak dalje od same zaštite od spoljašnjih štetnih činilaca, i uprkos uobičajenom da prisitvo UV filtera negu čini nedovoljno kozmetičnom, uspeo je da ženama pruži prijatno čulno iskustvo. Namera je bila da svako nanošenje nege bude trenutak zadovoljstva jer, naposletku, efekat Slow Âge-a zavisi od dugoročne svakodnevne upotrebe.


Bilo je veliko dostignuće da se svi aktivni sastojci formule i UV filteri udruže u okviru izuzetno fine, visokokozmetične teksture. Kako bi se izbegao masni efekat i beli tragovi koje UV filteri često ostavljaju, Laboratorije Vichy su u formulu uključili mešavinu posebnih voskova koji optimizuju apsorpciju, kao i siliku za baršunasti efekat na površini kože. Ova iznenađujuća tekstura najpre stvara kapljicu koja se pri nanošenju rastapa i ne ostavlja ništa osim mekoće na dodir. Nema izdajničkih tragova filtera!

Za uživanje prilikom nanošenja, bio je potreban i miris koji će prekriti specifičan miris UV filtera. Slow Âge miris je posebno dizajniran da izrazi vulkansku snagu Vichy mineralizovane termalne vode  i ponovno poveže ženu sa prirodom. Poznati ,,nos" Filip Romano (Philippe Romano) je osmislio miris koji se temelji na dvojstvu moći i svežine. Naravno, ovaj predivan miris je posebno formulisan kako bi bio primeren i za osetljivu kožu.

Objavljeno

go to top