NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

OK

OKCancel

Thank you

Close

U centru pažnje formula s UV filterima čak i protiv dugih UVA zraka

 • favoris

UV zraci kojima smo svakodnevno izloženi se sastoje se od 25% UVB zraka i 75% UVA zraka koji su prisutni tokom cele godine, a uključuju i duge UVA zrake koje dubinski apsorbujemo.

Vichy je otišao korak dalje od same zaštite od spoljašnjih štetnih činilaca, i uprkos uobičajenom da prisitvo UV filtera negu čini nedovoljno kozmetičnom, uspeo je da ženama pruži prijatno čulno iskustvo. Namera je bila da svako nanošenje nege bude trenutak zadovoljstva jer, naposletku, efekat Slow Âge-a zavisi od dugoročne svakodnevne upotrebe.


Bilo je veliko dostignuće da se svi aktivni sastojci formule i UV filteri udruže u okviru izuzetno fine, visokokozmetične teksture. Kako bi se izbegao masni efekat i beli tragovi koje UV filteri često ostavljaju, Laboratorije Vichy su u formulu uključili mešavinu posebnih voskova koji optimizuju apsorpciju, kao i siliku za baršunasti efekat na površini kože. Ova iznenađujuća tekstura najpre stvara kapljicu koja se pri nanošenju rastapa i ne ostavlja ništa osim mekoće na dodir. Nema izdajničkih tragova filtera!

Za uživanje prilikom nanošenja, bio je potreban i miris koji će prekriti specifičan miris UV filtera. Slow Âge miris je posebno dizajniran da izrazi vulkansku snagu Vichy mineralizovane termalne vode  i ponovno poveže ženu sa prirodom. Poznati ,,nos" Filip Romano (Philippe Romano) je osmislio miris koji se temelji na dvojstvu moći i svežine. Naravno, ovaj predivan miris je posebno formulisan kako bi bio primeren i za osetljivu kožu.

Naši kultni proizvodi

 • 20903Dnevna nega koja deluje na znakove starenja
  u nastajanju
  4.8276NewSLOW ÂGENega protiv znakova starenja

  Novo

  Dnevna  nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju
 • Najčitanije

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Sastojci

  Probiotski sastojak bifidus za snažniju kožu

  Probiotici su živi mikroorganizmi dugo proučavani zbog svog blagotvornog dejstva na zdravlje, posebno na intestinalnu mikrofloru. Bifidus je probiotski sastojak dobijen fermentacijom bakterija Bifidobacterium Longum. Vichy je predstavio inovaciju koristeći ovaj neživi probiotski sastojak blagotvoran prema koži u svojoj novoj formulaciji.

  Pročitaj članak

  go to top