OK

OK Cancel

Thank you

Close

TOKOM PRAZNIKA POKLONITE SVOJOJ KOŽI ZDRAV IZGLED

Turbulentna 2020. godina se bliži svome kraju, zima je pokucala na vrata, a praznici su iza ugla. I dok nam se mislima roje nebrojena pitanja, vreme je da duboko udahnemo i da ovu prevrtljivu i nepredvidljivu godinu zaključimo tako što ćemo se konačno posvetiti sebi samima i pokloniti sebi svu ljubav i negu koju zaslužujemo. Krenite od onog osnovnog – svoje kože.

Collagen 800x788

KAKO BRINUTI O SVOJOJ KOŽI

Posvetite pažnju svojoj koži, štitite je i jačajte.

Koži je sada, više nego ikada, potrebna pomoć u očuvanju njene prirodne barijere. Lagana vodenasta tekstura boostera Minéral 89 stvoriće jak štit koji će odbraniti kožu od svih uticaja kojima je izložena tokom hladnih, zimskih dana.

Minéral 89

Održavajte svoju kožu svežom i čvrstom, razmazite je.

Stvorite svoju dnevnu rutinu i budite joj verni. Zahvaljujući visokoj efikasnosti naših formula, anti-age inovacija Liftactiv je izbor brojnih žena i preporuka dermatologa. A zahvaljujući sofisticiranoj teksturi i prijatnom mirisu, uživaćete u vremenu koje posvećujete koži.

Collagen

Prepoznajte promene na svojoj koži i pristupite im pozitivno.

Vaša koža se prirodno razvija i menja tokom vremena. Podrška smo ženama u svim fazama njihovih života, nudeći revolucionarna anti-age rešenja poput linije Neovadiol, nege za vraćanje sjaja, blistavosti i mladolikog tena koži u menopauzi.

Nevdiol

Za posebnu negu kože, uz elegantni modni dodatak, za ove praznike odlučila se i poznata regionalna fashion influenserka Lea Davogić. “Definitivno bih pre uložila u kreme i tretmane, nego u novi outfit. Negovana koža će vas i u pamučnoj majici činiti lepom”, tvrdi Lea.

Lea Davogic

@blairlea

Ove godine, kupovinom svoje omiljene Vichy nege za lice, potražite ženski novčanik modernog izgleda. Novčanik je dostupan u dve trendy boje: puder roze i bordo. Potražite i pažljivo odabrane testere proizvoda iz dnevne rutine po preporuci Vichy stručnjaka.

Collagen, Liftactiv, Neovadiol

go to top