OK

OK Cancel

Thank you

Close

Srećne porodice: 7 tipova zaštite kože

Ne očekuju svi iste uslove u vezi sa zaštitiom od sunca! Bilo da želite da pocrnite, uskočite u more ili održite besprekoran, očuvani ten, za vas postoji sredstvo za zaštitu od sunca za srećnu porodicu. Pronađite vaše Idealno rešenje u našem vodiču lepote za zaštitu od sunca.

Ultra-melting Milk-gel

Inovativni Vichy mlečni gel, dostupan sa 30 i 50  faktorima zaštite od sunca, može da se nanosi i na mokru i na suvu kožu. Formula obezbeđuje visoku zaštitu bez ostavljanja belih tragova na vašoj koži. Muškarci će, takođe, ceniti lakoću njegove primene i činjenicu da se nakon mazanja ne vidi, čak ni preko maljavih delova kože.

Gde i kada: namažite celo vaše telo, bilo mokro ili suvo.Ultra-melting Milk-gel je savršen ukoliko planirate da provedete dan i u i van vode.

Protiv pega

Tamne pege su uobičajeni znak preranog starenja i oštećenja od sunca, a mogu da budu posebno vidljive na licu. Ne samo da Vichy krema za zaštitu od sunca protiv pega sa zaštitnim faktorom 50 sprečava nastajanje tamnih pega, već ih, takođe, uklanja i pokriva postojeće.

Gde i kada: napravljena tako da štiti i mladu i zrelu kožu, krema bi trebalo da se maže na celom licu i vratu kao deo vaše svakodnevne jutranje rutine.

Nežno mleko ili sprej za decu

Dečija koža je osetljivija od kože odraslih, pa zaštitite one koje volite  zaštitom za sunce koja odgovara samo vama. Pogodna za skakanje po plaži i na ili van talasa, zaštitni faktor 50   u vidu spreja i mleko su napravljeni tako da budu otporni na vodu i bez imalo muke se utrljavaju u kožu - čineći primenu jednostavnom čak i kod onih koji se najviše vrpolje.

Gde i kada: kad god je koža vaše dece izložena UV zracima, bilo na plaži ili na sportskim danima u školi.

Krema Velvety

Imate suvu, osetljivu kožu? Potrebna vam je zaštita od suncapogodna samo za vas. Vichy Velvety krema je specijalno napravljena za normalnu i suvu kožu sa faktorom 50+ kako bi se osigurala jaka zaštita od UV zraka. Velvetya krema je, takođe, dostupna u pakovanju BB kreme, čime vam nudi visoku zaštitu i besprekoran ten.

Gde i kada: Nanesite na lice, posebno obraćajući pažnju na područja najsklonija izlaganju suncu, kao što su nos, uši i obrazi. Idealno za svakodnevnu upotrebu tokom letovanja.

Sveže hidratantno mleko

Rešenje za lice i telo, hidratantno mleko je dostupno sa faktorom 20, 30 i 50, kao i u pakovanju prolagođenom za decu. Lako za upotrebu duboko hranljivo,  mleko se apsorbuje kroz kožu bez ostavljanja belih tragova.

Gde i kada: Za telo i lice, sveže hidratantno mleko je idelano za porodične odmore - štiti osetljivu kožu tokom dana.

Sprej za sunčanje - Zaštita za lice i telo

Potpuno inovativna vodena tekstura - izuzetno lagana, izuzetno sveža. Visoka UV zaštita uz osećaj svežine, čistoće i prijatnosti, nelepljiva i nemasna, bez belih tragova. 

Gde i kada: namažite na celo telo. Preporučuje se onda kada želite da zaštitite svoju kožu kada se sunčate ili od izloženosti suncu tokom vežbanja.

Stik za zaštitu od sunca

Određeni delovi lica su izloženiji suncu od drugih. Nos, usta, obrazi, uši, ožiljci i osetljivi delovi mogu da zahtevaju nanošenje zaštite od sunca lično prilagođene u svrhu visoke zaštite, a posebno na odmorima. Stik je praktičan za džep, lak za primenu i ne ostavlja bele tragove.

Gde i kada: kada ste na plaži ili na planini, tamo gde je intenzitet sunca veći od uobičajenog, nanesite stik na vaša usta,nos, obraze i uši, kao i na sve ožiljke ili osetljiva područja kako biste izbegli oštećenja od sunca.

Sa ovih 7 različitih pakovanja, sigurno ćete naći savršenu zaštitu od sunca za vašu porodicu, a koja će biti pogodna prilikom izlaganja suncu, čime ćete biti u mogućnosti da pored toga što ste zaštićeni i da slobodno nastavite sa uživanjem u sunčanom danu!

Objavljeno

VAŠA RUTINA

Obojena zaštitna krema 3 u 1 SPF 50+ protiv tamnih fleka<br />

Obojena zaštitna krema 3 u 1 SPF 50+ protiv tamnih fleka

go to top