NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge - najbolja tehnološka dostignuća u jednoj anti-age nezi

 • favoris

Vichy predstavlja Slow Âge, poslednju inovaciju u nezi kože, koja deluje na svakodnevna oštećenja nastala pod uticajem ekspozoma, kako bi Vam pomogao da starite jednostavno, dostojanstveno i prirodno.

Kako sastojci proizvoda deluju u sinergiji sa formulom koja sadrže filtere?


Da bi osigurao uspešnu integraciju sastojaka formule, Vichy je sproveo brojna ispitivanja proizvoda kako bi  promatrao povećane nivoe SPF-a u Slow Âge nezi. Uz antioksidativno delovanje bajkalske kapice, koristio je i najnoviju tehnologiju pri stvaranju mirisa kako bi zadovoljio očekivanja kupaca.

Kako su aktivni sastojci nege Slow Âge uspešno integrisani u formulu?


Moć aktivnih sastojaka formule (mineralizovana termalna voda Vichy, ekstrakt korena bajkalske kapice, bifidus) je sačuvana uvođenjem ekstrakta bajkalske kapice i bifidusa na nižoj temperaturi (nižoj od 45°C) kako bi se izbeglo bilo kakvo smanjenje efikasnosti povezano sa toplotom.

Kako je razvijena tekstura proizvoda, a da nije postala masna ili lepljiva uprkos prisustvu UV filtera?


Bilo je zahtevno iskombinirati sve aktivne sastojke formule i UV filtere u okviru izuzetno nežne i taktilne teksture. Sa ciljem suzbijanja masnog osećaja i belih tragova koje UV filteri često ostavljaju, Laboratorije Vichy su u formulu uključile mešavinu posebnih voskova kako bi optimizovali prijanjanje proizvoda na kožu, a zatim i siliku za postizanje baršunastog osećaja na koži. Ova iznenađujuća tekstura najpre stvara kapljicu da bi se zatim u trenutku rastopila ne ostavljajući ništa osim osećaja mekoće i prijatnosti na dodir. Ništa od dokaza da su filteri na koži!

Naši kultni proizvodi

 • 20903Dnevna nega koja deluje na znakove starenja
  u nastajanju
  4.8276NewSLOW ÂGENega protiv znakova starenja

  Novo

  Dnevna  nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju
 • Najčitanije

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  go to top