getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Slow Âge - najbolja tehnološka dostignuća u jednoj anti-age nezi

Slow Âge - najbolja tehnološka dostignuća u jednoj anti-age nezi

Vichy predstavlja Slow Âge, poslednju inovaciju u nezi kože, koja deluje na svakodnevna oštećenja nastala pod uticajem ekspozoma, kako bi Vam pomogao da starite jednostavno, dostojanstveno i prirodno.

Kako sastojci proizvoda deluju u sinergiji sa formulom koja sadrže filtere?


Da bi osigurao uspešnu integraciju sastojaka formule, Vichy je sproveo brojna ispitivanja proizvoda kako bi  promatrao povećane nivoe SPF-a u Slow Âge nezi. Uz antioksidativno delovanje bajkalske kapice, koristio je i najnoviju tehnologiju pri stvaranju mirisa kako bi zadovoljio očekivanja kupaca.

Kako su aktivni sastojci nege Slow Âge uspešno integrisani u formulu?


Moć aktivnih sastojaka formule (mineralizovana termalna voda Vichy, ekstrakt korena bajkalske kapice, bifidus) je sačuvana uvođenjem ekstrakta bajkalske kapice i bifidusa na nižoj temperaturi (nižoj od 45°C) kako bi se izbeglo bilo kakvo smanjenje efikasnosti povezano sa toplotom.

Kako je razvijena tekstura proizvoda, a da nije postala masna ili lepljiva uprkos prisustvu UV filtera?


Bilo je zahtevno iskombinirati sve aktivne sastojke formule i UV filtere u okviru izuzetno nežne i taktilne teksture. Sa ciljem suzbijanja masnog osećaja i belih tragova koje UV filteri često ostavljaju, Laboratorije Vichy su u formulu uključile mešavinu posebnih voskova kako bi optimizovali prijanjanje proizvoda na kožu, a zatim i siliku za postizanje baršunastog osećaja na koži. Ova iznenađujuća tekstura najpre stvara kapljicu da bi se zatim u trenutku rastopila ne ostavljajući ništa osim osećaja mekoće i prijatnosti na dodir. Ništa od dokaza da su filteri na koži!

Naši kultni proizvodi

 • Novo

  Dnevna  nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Nega Lica

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože. To potvrđuju i poznate dame Branislava Antović, Anastasija Đurić, Ana Stanić i Mirjana Bobić Mojsilović koje su među Vichy linijama za anti-age negu pronašle favorite.

  Pročitaj članak

  go to top