OK

OK Cancel

Thank you

Close

Saveti za negu kože tokom vrućina: kako sačuvati zdravi sjaj tokom toplih dana

Kad je vruće, potrebna Vam je hidratantna nega sa laganom, osvežavajućom teksturom koja kontroliše masni sjaj, a istovremeno hidrira kožu i daje joj zdravi sjaj.

Saveti za negu kože tokom vrućina: kako sačuvati zdravi sjaj tokom toplih dana

Sparno je, pravi vreli talas. U ovim neprijatnim uslovima ljudi sa masnom kožom neprestano misle hoće li im lice poprimiti masni sjaj.

30°C : nema masnog sjaja, samo zdravi sjaj sa gel-kemom koja pristiže u pomoć

Kada temperatura poraste, Idéalia gel-krema za glatku i blistavu mešovitu do masnu kožu pristiže u pomoć i daje Vam sveži sjaj bez imalo masnog sjaja. Ako imate masnu kožu, znate da će Vam biti teško da pronađete proizvod koji omekšava i ujedno osvežava. Gel-krema skriva tajno oružje, inovativnu tehnologiju Aquakeep® koja postepeno otpušta molekule vode u kožu i čini je mekom na dodir, a ten osvežava.

Puderasti mat efekat za glamur na suncu

Sjajna ili masna koža može biti neprijatna briga kada ste na suncu, a gel-krema je efikasno rešenje zahvaljujući svom puderastom, a istovremeno svežem mat efektu. Masnog sjaja više nema, bez obzira na spoljnu temperaturu i, za razliku od uobičajenih pudera koji koži daju sivkasti ten i suv izgled,  Aquakeep® koži garantuje svež osećaj i izgled. Štaviše, tekstura gela-kreme neverovatno je lagana i svilenkasta i koži pruža osećaj hladnoće i svežine. Osvežavajuća je poput sorbea, a istovremeno kremasta i prijatna - idealna ravnoteža u nezi mešovite kože. Savršena je za očuvanje letnjeg sjaja, čak i tokom najtoplijih dana.

go to top