NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

OK

OKCancel

Thank you

Close

Saveti za negu kože tokom vrućina: kako sačuvati zdravi sjaj tokom toplih dana

  • favoris

Kad je vruće, potrebna Vam je hidratantna nega sa laganom, osvežavajućom teksturom koja kontroliše masni sjaj, a istovremeno hidrira kožu i daje joj zdravi sjaj.

Sparno je, pravi vreli talas. U ovim neprijatnim uslovima ljudi sa masnom kožom neprestano misle hoće li im lice poprimiti masni sjaj.

30°C : nema masnog sjaja, samo zdravi sjaj sa gel-kemom koja pristiže u pomoć

Kada temperatura poraste, Idéalia gel-krema za glatku i blistavu mešovitu do masnu kožu pristiže u pomoć i daje Vam sveži sjaj bez imalo masnog sjaja. Ako imate masnu kožu, znate da će Vam biti teško da pronađete proizvod koji omekšava i ujedno osvežava. Gel-krema skriva tajno oružje, inovativnu tehnologiju Aquakeep® koja postepeno otpušta molekule vode u kožu i čini je mekom na dodir, a ten osvežava.

Puderasti mat efekat za glamur na suncu

Sjajna ili masna koža može biti neprijatna briga kada ste na suncu, a gel-krema je efikasno rešenje zahvaljujući svom puderastom, a istovremeno svežem mat efektu. Masnog sjaja više nema, bez obzira na spoljnu temperaturu i, za razliku od uobičajenih pudera koji koži daju sivkasti ten i suv izgled,  Aquakeep® koži garantuje svež osećaj i izgled. Štaviše, tekstura gela-kreme neverovatno je lagana i svilenkasta i koži pruža osećaj hladnoće i svežine. Osvežavajuća je poput sorbea, a istovremeno kremasta i prijatna - idealna ravnoteža u nezi mešovite kože. Savršena je za očuvanje letnjeg sjaja, čak i tokom najtoplijih dana.

Najčitanije

go to top