OK

OK Cancel

Thank you

Close

Sada je pravo vreme da gradite budućnost svoje kože

U neprestanoj potrazi za efikasnijim proizvodima za negu kože, Laboratorije Vichy su prepoznale progresivne znakove starenja kože. Evo ukratko šta to znači...

Sada je pravo vreme da gradite budućnost svoje kože

Tipični znakovi starenja kože uključuju gubitak čvrstine, postepenu pojavu bora i tankih linija, suvih ili tamnih područja (uključujući i staračke pege) i gubitak sjaja. Kako starimo, ove promene postaju izraženije. Međutim, uvođenje svega nekoliko ključnih navika u svakodnevnu rutinu, kao dodatak posebno odabranom režimu nege kože, može značajno doprineti malo drugačijem razvoju događaja.

Zaštita od sunca za svetliju budućnost

Važno je da uvek koristite hidratantnu negu sa visokim SPF (zaštitnim faktorom) bez obzira na vremenske uslove - UV zraci mogu prodreti kroz Vašu kožu i kada je oblačno! Uz očigledne dobrobiti poput delovanja protiv braon/staračkih pega, zaštitni faktori deluju i protiv štetnih efekata sunca i pojave bora i tako smanjuju rizik od nastanka karcinoma kože. Nanosite proizvod za zaštitu od sunca svaka 2-3 sata - na lice je dovoljno naneti otprilike pola kafene kašičice proizvoda. Kombinovanje zaštitne kreme sa serumom ili hidratantnom negom bogatom antioksidansima podstiče odbranu kože što može značajno pomoći u obnovi oštećenja kože uzrokovanih sunčevim zracima.

Zdrav stil života za sjajnu kožu

Hronični stres i umor mogu imati negativni uticaj na dugoročnu sposobnost obnove kože, zato brinite o mentalnom zdravlju kroz praktikovanje svakodnevne meditacije ili neke opuštajuće aktivnosti. Dugoročna strategija za fizičko i mentalno zdravlje uz sveobuhvatnu negu pomaže da izgradite lepšu budućnost za svoju kožu.

VAŠA RUTINA

 • slow-age-fluid-dnevna-nega; vichy; nega-za-lice; osetljiva-koza; protiv-bora; preventivno-delovanje; osetljiva-koza; dnevna-krema; mesovita-koza; prevencija-bora; lagane-teksture
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Otkrijte male tajne izbora vašeg idealnog pudera uz savete Ene Jović

  Nega Lica

  Otkrijte male tajne izbora vašeg idealnog pudera uz savete Ene Jović

  Ena Jović, jedna od naših najcenjenijih šminkerki, je još kao devojčica pripremajući se za baletske nastupe ušla u čarobni svet šminke. Ta ljubav se dodatno produbila u tinejdžerskim danima, kada je baveći se manekenstvom, imala  prilike da se upozna sa radom naših, ali i inostranih šminkera. Sve ovo dodatno je inspirisalo i motivisalo Enu da za svoj životni poziv odabere zanimanje profesionalnog šminkera.

  Pročitaj članak

  go to top