getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Sada je pravo vreme da gradite budućnost svoje kože

Sada je pravo vreme da gradite budućnost svoje kože

U neprestanoj potrazi za efikasnijim proizvodima za negu kože, Laboratorije Vichy su prepoznale progresivne znakove starenja kože. Evo ukratko šta to znači...

Tipični znakovi starenja kože uključuju gubitak čvrstine, postepenu pojavu bora i tankih linija, suvih ili tamnih područja (uključujući i staračke pege) i gubitak sjaja. Kako starimo, ove promene postaju izraženije. Međutim, uvođenje svega nekoliko ključnih navika u svakodnevnu rutinu, kao dodatak posebno odabranom režimu nege kože, može značajno doprineti malo drugačijem razvoju događaja.

Zaštita od sunca za svetliju budućnost

Važno je da uvek koristite hidratantnu negu sa visokim SPF (zaštitnim faktorom) bez obzira na vremenske uslove - UV zraci mogu prodreti kroz Vašu kožu i kada je oblačno! Uz očigledne dobrobiti poput delovanja protiv braon/staračkih pega, zaštitni faktori deluju i protiv štetnih efekata sunca i pojave bora i tako smanjuju rizik od nastanka karcinoma kože. Nanosite proizvod za zaštitu od sunca svaka 2-3 sata - na lice je dovoljno naneti otprilike pola kafene kašičice proizvoda. Kombinovanje zaštitne kreme sa serumom ili hidratantnom negom bogatom antioksidansima podstiče odbranu kože što može značajno pomoći u obnovi oštećenja kože uzrokovanih sunčevim zracima.

Zdrav stil života za sjajnu kožu

Hronični stres i umor mogu imati negativni uticaj na dugoročnu sposobnost obnove kože, zato brinite o mentalnom zdravlju kroz praktikovanje svakodnevne meditacije ili neke opuštajuće aktivnosti. Dugoročna strategija za fizičko i mentalno zdravlje uz sveobuhvatnu negu pomaže da izgradite lepšu budućnost za svoju kožu.

Naši kultni proizvodi

 • Novo

  Dnevna  nega koja deluje na znakove starenja u nastajanju
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Nega Lica

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože. To potvrđuju i poznate dame Branislava Antović, Anastasija Đurić, Ana Stanić i Mirjana Bobić Mojsilović koje su među Vichy linijama za anti-age negu pronašle favorite.

  Pročitaj članak

  go to top