OK

OK Cancel

Thank you

Close

SVE ŠTO VAS ZANIMA O BOOSTERU MINÉRAL 89

Vichyjevi stručnjaci su tokom Instagram liva odgovarali na vaša brojna pitanja o hidrataciji i nezi kože lica. U nastavku vam donosimo savete i odgovore na vaša najčešća pitanja o nezi kože lica sa moćnim Minéral 89 boosterom.

vmagclanak

PRIMENA BOOSTERA MINÉRAL 89

Kome je namenjen booster Minéral 89 i da li sme da se koristi na osetljivoj koži?
Minéral 89 je proizvod velike sigurnosti i tolerancije, čak i za vrlo osetljivu kožu. Ima samo 11 sastojaka, što ga čini posebno prikladnim za osetljivu kožu. Ovo je proizvod koji može da bude deo svake rutine nege u bilo kojem životnom dobu.

Da li Minéral 89 booster treba upotrebljavati pre svake nege u bilo kom životnom dobu da bi se poboljšao efekat takve nege?
Booster Minéral 89 se prvenstveno upotrebljava za poboljšanje i očuvanje zaštitne funkcije kože. Kada njega koristimo, svaka druga nega će imati bolju polaznu osnovu (bolje stanje kože), a samim time i bolje efekte. Booster Minéral 89 se upotrebljava pre svake druge nege, seruma ili kreme, u bilo kojom životnom dobu.

Koji je redosled upotrebe proizvoda za čišćenje lica, a zatim i nege?
Ako govorimo o redosledu, to znači da želite da upotrebljavate više različitih proizvoda, a ne opcije 2u1 i 3u1. Podržavamo. Rutina bi mogla da izgleda ovako: umivanje, micelarna voda ili losion, booster, serum, krema i nega za područje oko očiju; ali to nije jedina moguća rutina.

Ako se upotrebljava losion, nanosi li se on pre ili posle boostera Minéral 89?
Ako mislite na losione za čišćenje lica ili tonike, oni se nanose pre boostera Minéral 89.

Da li se Minéral 89 nanosi na vlažnu kožu, odmah posle tonika ili je najpre potrebno da se osuši lice?
Minéral 89 se nanosi na suvu i čistu kožu. Ako na koži postoji malo vlage od, na primer, prethodno nanetog tonika, to neće uticati na delovanje boostera.

Šta sve može da se nanosi između boostera Minéral 89 i dnevne nege?
Bilo koja vrsta seruma može biti međukorak nege.

Ima li svrhe upotrebljavati booster Minéral 89 uveče pre spavanja?
Da. Booster Minéral 89 treba upotrebljavati ujutru i uveče, u kombinaciji sa drugim odabranim proizvodima za dan i noć.

Da li muškarci mogu da koriste booster Minéral 89?
Apsolutno da. Ovo je proizvod koji se upravo mnogim muškarcima baš dopada. Vrlo je lagan i neprimetan, ali dovodi do uočljivih promena i poboljšanja na koži.

Treba li da sačekamo da lice potpuno upije serum ili booster, ili kremu treba namazati odmah po nanošenju seruma?
Ukoliko u uputstvima za upotrebu nije drugačije naglašeno, bolje je svakom proizvodu dati priliku da se dobro upije u kožu pre nanošenja naredne nege.

Šta preporučujete za tamne podočnjake?
Negu Minéral 89 za područje oko očiju.

Možete li da preporučite nešto što mogu da upotrebljavam kao bazu pre šminkanja? Imam mešovit tip kože.
Profesionalni kozmetičari dali su odlične komentare o boosteru Minéral 89 kao podlozi za šminku. Iako mu to nije definicija, kažu da odlično obavlja tu funkciju.

clanak push

BOOSTER MINÉRAL 89 PROTIV SUVOĆE I CRVENILA KOŽE

Koji su proizvodi najbolji za suvu kožu koja je izgubila sjaj?
Karakteristika svake suve kože je upravo nedostatak sjaja, što je posledica isušivanja površinskih slojeva kože, usporenog obnavljanja epidermisa i nagomilavanja izumrlih ćelija na površini. Cilj nam je da koži nadoknadimo ono što joj nedostaje – masnoću i vodu, i ubrzamo obnavljanje. Krenuli bismo od osnove, upotrebe nege prilagođene suvoj ili vrlo suvoj koži (recimo Nutrilogie iz Vichyja), koju možemo odmah kombinovati sa boosterima (Minéral 89) ili serumima (Aqualia Thermal, Liftactiv Fresh shot) kako bi se što brže oslobodio sjaj kože.

Šta preporučujete za hidrataciju lica?
Serum Aqualia Thermal u kombinaciji sa boosterom Minéral 89.

Povremeno crvenilo samo jednog ograničenog dela lica. Koji su mogući uzroci? Kako to sprečiti?
U ovom slučaju svakako savetujemo da potražite savet dermatologa kako bi se utvrdio uzrok i intenzitet crvenila. Za naknadno osnaživanje kože i uspostavljanje zaštitne funkcije kože savetujemo upotrebu blagih preparata za čišćenje kože, bez sapuna, i posle toga nanošenje Vichy mineralizovane termalne vode za umirivanje i jačanje kože. Kao dnevna doza snage za kožu, savetujemo i booster Minéral 89!

vmag clanak

MINÉRAL 89 I ANTI-AGE NEGA

Šta preporučujete kao efikasnu negu protiv starenja, koju kombinaciju proizvoda Vichy?
Da bih mogla da dam ovakvu preporuku, trebalo bi da imam više informacija o Vašoj koži, očekivanjima i potrebama. Ali ako treba napamet dati neku opštu preporuku, to bi bili proizvodi iz linije Liftactiv – Liftactiv Serum 10, dnevna nega Liftactiv Collagen Specialist, noćna nega Liftactiv Supreme i Liftactiv nega za područje oko očiju. Da koža bude u još boljoj formi, ovoj kombinaciji nedostaje booster Minéral 89, koji bi išao na lice pre seruma.

Da li formula Minéral 89 smeta uljima za veče, kada je u pitanju nega kože 40+?
Nisam sigurna da razumem pitanje, ali ako mislite na to li booster Minéral 89 može da se kombinuje sa proizvodima za noćnu negu na bazi ulja, odgovor je da. Postoji mogućnost nekompatibilnosti tekstura, ali mala je verovatnoća. Ako nanosite Minéral 89 pre ulja, samo mu dopustite da se potpuno upije u kožu i ne bi trebalo da bude ikakvih problema.

Kako da oživim kožu, čini mi se da se promenila zbog ovog stalnog boravka u zatvorenom prostoru? Upotrebljavam Aqualia Thermal i Minéral 89. Nešto da je još razbudim i oživim?
Preporučujem Vam da pokušate sa shot serumom Liftactiv Fresh. Njega ubacite u rutinu pre boostera Minéral 89. Proizvod je namenjen upravo za svrhu koja je Vama potrebna. Takođe, razmislite o uključivanju neke moćnije kreme u negu. Aqualia Thermal je odlična, ali Slow Âge ili Liftactiv Collagen Specialist bi mogle mnogo više da doprinesu Vašoj koži.

vmag clanak

Nadamo se da ste među odgovorima pronašli odgovore i na svoja pitanja! Ukoliko niste, Vichy tim vam stoji na raspolaganju za sva pitanja i savete, a možete nam se obratiti putem naših društvenih mreža ili na adresu e-pošte [email protected] #ostanimopovezani

go to top