OK

OK Cancel

Thank you

Close

#STRESSLESSWEEK: Obrišite tragove stresa sa vaše kože za samo 5 dana!

Da li ste znali da klimatske promene, zagađenost vazduha, hormonalne oscilacije, nedostatak sna, dim od cigareta, svakodnevni stres, utiču na organizam, ali se i direktno odražavaju na kožu lica? Vodeći se time brend Vichy kreirao je jedinstvenu nedelju #StressLessWeek u kojoj organizuje niz radionica i obuka koji pomažu licu i telu da se oslobode akumuliranog stresa.

U nedelji od 24 - 28. maja uz eksperte za lice i telo imaćete priliku da naučite nešto novo za samo pet dana. Stavite stres na ignore uz pomoć sledećih radionica:


YOGA FACE LIFT with Jelena Jovanović @joga.lica.face.fitnesJelena Jogalić

Joga godinama važi za drevnu disciplinu koja je sinonim zdravog života. Osim za telo, ona je idealna i za lice jer pomaže da se mišići lica, vrata i oko očiju oslobode napetosti - ona je i svojevrsna gimnastika lica protiv bora.

„Obično kad nešto poželimo da promenimo počnemo od vežbi tela. Međutim, ja sam osetila nezadovoljstvo svojim licem, kvalitetom kože i tada sam se upustila u izučavanje yoga face lifting-a, u želji da na prirodan način podstaknem podmlađivanje”, istakla je Jelena koja vas poziva da se pridružite LIVE-u na njenom Instagram profilu, gde će predstaviti jednostavne vežbe kojima ćete opustiti mišiće lica i poboljšati izgled kože.
Kada: PONEDELJAK u 20.00 h
Gde: IG @joga.lica.face.fitnes

SHAPE YOUR BODY with Nela Bunčić @yugoslovenka_

Nela Bunčić

Fizička aktivnost proizvodi endorfin, hormon koji utiče na dobro raspoloženje i psihičku stabilnost. A jutro je idealno za vežbe koje će vas razbuditi, ubrzati metabolizam, povećati mentalnu oštrinu i radnu sposobnost koja traje i tokom čitavog dana.

„Pozivam vas na jutarnje razbuđivanje kome nijedna kafa ne može da parira! Radni dani su često stresni, a fizička aktivnost je idealan i najzdraviji način da se rešite nagomilanog stresa”, pridružite se visokointenzivnom treningu na kome ćete se dobro preznojiti i podići raspoloženje na maksimum.
Kada: UTORAK u 9.00 h
Gde: IG @yugoslovenka_

GLOW UP with Snežana Karović Ćorić @snezanakaroviccoric

Snežana Karović Ćorić

Jedna od najcenjenijih šminkerki, Snežana otkriće vam tajne svog zanata kroz edukativan Masterclass gde će iz ugla stručnjaka pružiti tips & tricks koje će savladati i početnici.

„Make up dolazi do izražaja tek onda kada je koža negovana, hidrirana i pripremljena, jer osim što će šminka izgledati bolje, manje će škoditi vašem licu”, uverava Snežana. Koji još male trikove krije veliki majstor, saznajte u IG LIVE-u.
Kada: SREDA u 20.00 h
Gde: IG @snezanakaroviccoric

SKINGREDIENTS TALK with Isidora Vasić @kucni_lek

Isidora Vasić

Nedovoljna istraženost sastojaka koji se nalaze u kozmetičkim proizvodima mogu uticati loše na zdravlje vaše kože. Kako prepoznati dobre sastojke koji su odobreni od strane dermatologa i koji prijaju vašoj koži otkriva magistar farmacije, Isidora Vasić.

„Oduvek sam bila zaljubljenik u kozmetiku, a kroz školovanje sam naučila da cenim formulacije i sastojke koji u svakom proizvodu doprinose njegovom dejstvu i zato vas pozivam da se pridružite LIVE-u gde ćemo pričati o sastojcima, ali i tome kako pravilno da čitate etikete na kozmetičkim proizvodima”.
Kada: ČETVRTAK u 18.00 h
Gde: IG @kucni_lek

PARTY TIME with Lea Davogić @blairlea

Lea Davogić

Ukoliko vam nedostaju zabave i volite da čujete dobar beat, pozivamo vas da se pridružite najboljem online partiju u gradu sa jednom od najpoznatijih DJ-eva koja je specijalno za ovu priliku kreirala opuštajući mix.

„Muzika ima lekovitu moć, bez obzira kog je žanra. U nedelju ćemo se dobro zabaviti uz RnB klasiku 2000ih - Ashanti, Aaliyah, TLC, ali i pop hitove, kao i afro zvuke koji će nas odvesti na neko izmaštano mesto“.

Kada: PETAK u 17.00 h
Gde: IG @blairlea

Nadamo se da ste svoje privatne i poslovne obaveze uskladili tako da ne propuštate ni jedan događaj u Vichy Stress Less Week nedelji! Pridružite nam se.

VAŠA RUTINA

Probiotic Fractions Regenerišući i obnavljajući serum

Probiotic Fractions Regenerišući i obnavljajući serum

( 51 comments )

go to top