OK

OK Cancel

Thank you

Close

Prirodnost na delu: Vichy proizvodi za negu

Kako biste dobro vodili brigu o svojoj koži, verujte u prirodne, aktivne sastojke. Fokusirajte se na 3 prirodna sastojka koja se nalaze u Vichy asortimanu za negu i njhovim koristima.

Prirodnost na delu: Vichy proizvodi za negu

Fokusirajte se na ulje od pirinčanih mekinja i ulje šafranike

Ulje šafranike: ekstrahovano iz semena cveta šafranike (iz familije čičaka), sadrži omega 9 i dosta omega 6 (2 puta više nego u arganskom ulju), sa hranljivim i emolijentnim svojstvima.

Ulje od pirinčanih mekinja: dobijeno presovanjem svežeg pirinča iz Japana, dobro je poznato po svom bogatstvu omega 9 kiselinama (između 40 i 52%), omega 6 i omega 3 kiselinama. Na kraju krajeva, ulje od pirinčanih mekinja se koristi zbog njegovih emolijentnih, zaštitnih svojstava i u borbi protiv isušujućih dejstava na kožu.

U kombinaciji, ova dva prirodna ulja postaju pravi tretman, pospešujući lepotu vaše kože. Pomažu koži u dobijanju esencijalnih masnih kiselina. Kao rezultat, površina kože je obnovljena, a koža nahranjena preko lipida. Ova prirodna ulja su pravi saveznici prilikom ulaska u menopauzu koja predstvalja period u životu žene kada njena koža obično postaje suvlja i potrebno je da bude dobro nahranjena.

Fokusirajte se na ramnozu

Molekul prirodnog porekla, ramnoza potiče od biljnog šećera. Ovo je moćan molekul koji pomaže u ciljanju znakova starenja i kao bonus: pogodan je za osetljivu kožu. Vrednost ramnoze leži u jedinstvenom dejstvu koje omogućava jačanje strukture kože, tako da na kraju sprečava i ublažava dejstvo starenja kože.

Uz proizvode za negu kože koji su obogaćeni ramnozom, završeni su problematični znaci starenja koji vas pogađaju nakon što napunite 40 godina. Vaša koža je glatkija, ponovo vraća svoj tonus, a bore blede.

Fokusirajte se na hijaluronsku kiselinu

Prirodno pristuna u koži, hijaluronska kiselina osigurava elastičnost kože. Problem: to se povećava s godinama. A rezultati su vidljvi na vašem licu: pojavljuju se bore, a vaša koža gubi svoju ćvrstoću.

Ništa nije tako delotvorno kao režim za negu kože obogaćen hijaluronskom kiselinom koji popunjava i hidrira kožu koja je zahvaćena znacima starenja. Kako bi vaša koža bolje upijala sastojke protiv starenja, izaberite fragmentiranu hijaluronsku kiselinu. Njena niska molekularna težina (22 puta manja u veličini i težini) ima bolju probojnost u kožu, tri puta bolje od hijaluronske kiseline sa visokom molekularnom težinom. Doprinosi čak još efikasnijoj apsorpciji kod čvršćih površinskih delova kože, kao i delovanju na dubljem nivou.

Objavljeno

go to top