OK

OK Cancel

Thank you

Close

Preuzmite svoj besplatni savetnik za žene u menopauzi

Promena, klimakterijum, životna faza – kako god da nazovemo, neizbežna je činjenica dasve žene prolaze kroz menopauzu. Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških, i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vreme anksioznosti i problema.

clanak slika

Naš zajednički zadatak je da pristupimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savet i podrška uvek lako dostupni, a apoteka mesto na kojem mogu da ih potraže. Laboratorije Vichy godinama ulažu velike napore u edukaciju žena i povećanje dostupnosti pravih i korisnih informacija važnih za ovaj životni period, a sve pod okriljem kampanje „Nema pauze u  menopauzi.“

clanak slika

Upravo zbog toga je Vichy za Vas kreirao besplatan savetnik za žene u menopauzi u kojem možete da pronađete savete stručnjaka, predlog jelovnika, primere vežbi, uzorke za negu kože i da ostvarite pogodnosti pri kupovini, a koji ekskluzivno možete potražiti u apotekama Lilly Drogerie od 1. 9. 2020. do isteka zaliha.

Za sve vas koji niste uspeli da preuzmete svoj savetnik u apotekama, od sada možete da ga sačuvajte na svom računaru u digitalnom obliku, kako bi vam na jednom mestu bile uvek dostupne sve informacije o menopauzi. Preuzmite svoj savetnik o menopauzi ovde.

go to top