OK

OK Cancel

Thank you

Close

Preuzmite svoj besplatni savetnik za žene u menopauzi

  • favoris

Promena, klimakterijum, životna faza – kako god da nazovemo, neizbežna je činjenica dasve žene prolaze kroz menopauzu. Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Pojedine žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških, i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja vreme anksioznosti i problema.

clanak slika

Naš zajednički zadatak je da pristupimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savet i podrška uvek lako dostupni, a apoteka mesto na kojem mogu da ih potraže. Laboratorije Vichy godinama ulažu velike napore u edukaciju žena i povećanje dostupnosti pravih i korisnih informacija važnih za ovaj životni period, a sve pod okriljem kampanje „Nema pauze u  menopauzi.“

clanak slika

Upravo zato, Vichy je za Vas kreirao besplatan savetnik za žene u menopauzi u kojem možete da pronađete savete stručnjaka, predlog jelovnika, primere vežbi, uzorke za negu kože i da ostvarite pogodnosti pri kupovini, a koji možete ekskluzivno da potražite u apotekama Lilly Drogerie od 1. 9. 2020. do isteka zaliha.

Tokom trajanja kampanje, biće aktivan i popust od 20% na sve Neovadiol proizvode, ali i dodatni poklon popust od 20% na Lipikar proizvode za svaku ženi koja se odluči za kupovinu Neovadiola.

Popuste, takođe, možete da ostvarite ekskluzivno u apotekama Lilly Drogerie u periodu od 1. 9. do 30. 9. 2020.

Najčitanije

go to top