OK

OK Cancel

Thank you

Close

Polako sa starenjem kože

Pomiriti se sa sopstvenom kožom i zaštititi je od štetnih činilaca koji ubrzavaju i vidljive i tihe znakove starenja su put ka njenoj mladolikosti.

Polako sa starenjem kože

Zašto je važno da se pomirimo sa sopstvenom kožom?

Neočekivane promene poput primećivanja tankih linija oko očiju čine Vas svesnijim starenja. Međutim, želeli biste da se susretnete sa budućnošću smireno i da se usmerite na ono što je zaista važno, a posebno na zdravlje koje postaje prioritet. Isto je i sa Vašom kožom. Svaki dan gradi njenu budućnost, a zadovoljno starenje zavisi i od pozitivnog, proaktivnog stava prema nezi kože i životu uopšteno. Iz tog razloga je Vichy odlučio da osnaži žene mogućnošću zadovoljnog starenja: laganog, zdravog i dostojanstvenog.

Zadovoljno starenje: holistički pristup


Čišćenje: predjelo za kožu. Ujutru i uveče temeljno čišćenje kožeje ključno za uklanjanje atmosferskih toksina, viška sebuma, mrtvih ćelija i podsticanje prirodnog sjaja. Ako ne uklonite u potpunosti šminku pre spavanja, ona blokira pore i sprečava prirodnu noćnu obnovu kože. 

Dubinska nega Vaše kože. Potpuna hidratacija, obnova i zaštita Vaše kože su ključne i podstiču prirodnu zaštitu od ekspozoma (sveukupni uticaj činilaca iz okoline štetan za kožu). Slow Âge kožu čini snažnijom i zdravijom zahvaljujući inovativnoj kombinaciji aktivnih sastojaka: probiotskim sastojcima koji osnažuju kožu, jedinstvenom spoju antioksidanasa bajkalske kapice i Vichy mineralizovane termalne vode koja deluje protiv oštećenja kože. 

Usporite, osećajte se mlado, starite zadovoljnije. Osećanja i prehrambene navike takođe  mogu uticati na proces starenja Vašeg tela. 8 sati sna je neophodno, kao i ujednačena ishrana - dodaci kvalitetne hrane poput masne ribe (kuvane lagano kako bi se sačuvale hranljive materije), tamnozelenog lišća i tamnih bobica bogatih antioksidansima! Čisti proteini poput belanca i kikirikija podstiču tvorbu kolagena. Nađite vremena za opuštanje i cenite život.

Zašto na primer ne šetati prirodom sa Vašim voljenima redovno?

Briga o izgledu. Dobro nahranjena koža koja odiše zdravljem je odlična podloga za šminku. Vaše raspoloženje se dramatično popravlja kad se sami sebi nasmešite u ogledalu. Potez smelim, jarkim crvenim ružem savršen je način dodavanja energije Vašem izgledu i raspoloženju!

Samopouzdanje: osnovna nega protiv bora. Žulijen Kebek (Julien Kaibeck), tvorac pokreta ,,spora kozmetika", preporučuje pogled u ogledalo i osmeh samom sebi dodajući da je ,,osmeh zaista izvor sreće." Manje mislite na crte lica, a više na osećaj blagostanja.

Objavljeno

go to top