getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Osećajte se zdravo i puni energije: 3 saveta za savršenu kožu

Osećajte se zdravo i puni energije: 3 saveta za savršenu kožu

Otkrijte 3 jednostavna saveta koja su u vezi sa dnevnom brigom o vašoj koži. Cilj: blistava koža gde god da se nalazite.

Bez nesavršenosti na vidiku, ten obogaćen vitaminima, koža meka kao kod beba... Ali kako ove žene uspevaju da imaju tako blistavu kožu u svakoj situaciji? Tajna je u tome (sreća sa tim nema nikakve veze) što one svakodnevno mažu svoju kožu. Slede 3 saveta koja će vas voditi kroz vašu potragu za blistavom kožom.

#1 Čišenje kože

Čestice zagađivača, duvan, znoj, mrtvi slojevi kože.... Tokom dana, nečistoće se talože na licu, oksidiraju i sprečavaju kožu da diše. Kako biste održali zdrav izgled, od suštinske je važnosti da koža lica bude perfektno očišćena.
Svakodnevno korišćenje  sredstva za skidanje šminke je obavezno - čak i ukoliko se i ne šminkate.

Nove teksture ovih proizvoda, kao što je micelarno ulje,  idealne su za pravilno otklanjanje nečistoća i podjednako pogodne za kombinovanu i masnu kožu, kao i za mešovite tipove kože. Micelarno ulje daje koži udobnost i delotvornije je u uklanjanju prekomernog sebuma.

Za još temeljije čišćenje, vašem režimu dodajte i upotrebu gela za ćišćenje lica. Zahvaljujući agensima proitv zagađivanja i nesavršenosti, vaša koža postaje sveža i očišćena.

Pored toga, jednom nedeljno uklonite višak kože pilingom sa mikro granulama , a u svrhu povećanja regeneracije epidermisa.

#2 Hidrirajte svoju kožu u svakoj fazi svog života

Dermatolozi su saglasni oko sledećeg: hidratacija je ključna u jačanju kože i njenom prolepšavanju. Prema tome, vaša koža nikada ne sme da bude dehidrirana. Bilo da ste na plaži, u kancelariji, u fazi buđenja, u dvadesetim ili pedesetim godinama starosti.... U svakom trenutku vašeg života, od suštinske je važnosti da hidrirate vašu kožu.

Kako? Korišćenjem dnevne i / ili noćne kreme (za vaš tip kože).  A ukoliko ne želite da se odreknete vaše omiljene kreme protiv bora, koristite serum za hidrataciju.

Ali, takođe, hidrirajte vašu kožu tako što ćete piti najmanje 1 do 1,5 litara vode dnevno (kao što je i preporučeno od strane Nacionalnog programa za zdravlje i ishranu). Možete, takođe, naprskati vaše lice mineralizovanom termalnom vodom, nakon bavljenja sportom, na primer, ili na poslu kada klima ima isušujuće dejstvo na vaše lice.

#3 Posebnu pažnju obratite na predeo oko očiju

Sitne linije dehidratacije, plavičasti podočnjaci, naduveni kapci... Oči su te koje najlakše odaju, ukazujući na sitne neumerenosti svakodnevnog života. Zato što je koža na tom mestu najtanja i najosetljivija. Te imajući u vidu da su oči za žene danas najveća briga, od suštinske je važnosti da se koriste specijalizovani proizvodi za negu kontura oko očiju kako bi se pojavila savršeno kvalitetna koža. Sastojci za borbu protiv bora, sredstva za prikrivanje i hidrataciju pomažu u osvežavanju vaših očnih kontura i očuvanju mladolikosti.

Kako biste opustili umorne oči, stavite svoj proizvod za negu očiju u frižider. Hlađenjem (čime se aktivira proces mikrocirkulacije), naduvenost će izbledeti, a očne konture se opustiti. Dodatni savet: Što se tiče unosa hrane, razmislite o hrani koja ima dobar uticaj na kožu. Određena hrana, bogata antioksidantima, pomaže koži da se bori protiv oksidativnog stresa.

Naši kultni proizvodi

 • Sveži gel za čišćenje osetljive kože lica
 • AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA BALZAM ZA PODRUČJE OKO OČIJU 
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Nega Lica

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože. To potvrđuju i poznate dame Branislava Antović, Anastasija Đurić, Ana Stanić i Mirjana Bobić Mojsilović koje su među Vichy linijama za anti-age negu pronašle favorite.

  Pročitaj članak

  go to top