OK

OK Cancel

Thank you

Close

One su rekle DA koži sa manje bora!

S obzirom na to da se potrebe kože menjaju u zavisnosti od godina i niza drugih faktora, poput godišnjih doba, stresa, trudnoće ili menopauze, jako je važno prilagoditi negu potrebama kože i životnom dobu.

One su rekle DA koži sa manje bora!
Vichy-grupna

Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože.

To potvrđuju i poznate dame Branislava Antović, Anastasija Đurić, Ana Stanić i Mirjana Bobić Mojsilović koje su među Vichy linijama za anti-age negu pronašle favorite koji su prilagođeni njihovim potrebama i životnim stilovima.

Brana AntovićBranislava Antović, autorka bloga Brana’s Divine World, prosto obožava liniju Idealia jer u idealnoj meri hidrira lice, dok istovremeno drži pod kontrolom masnoću i sjaj, delujući na znake umora, neujednačen ten bez sjaja, i vidljive pore: 

Uz svaki novi proizvod iz linije Idealia, ja bivam sve uverenija da je ova linija jedna od najboljih, ako ne i najbolja, za mešoviti tip kože kakva je moja. Ne postoji Idealia proizvod koji mojoj koži nije prijao, koji je nije dodatno hidrirao tamo gde je to bilo potrebno, ujedno sprečavajući stvaranje viška sebuma tamo gde bi do toga inače dolazilo. Zbog toga su Idealia Life serumIdealia dnevna kremaIdeala Skin Sleep noćna krema zauvek na listi mojih omiljenih proizvoda za negu lica“.

Anastasija DjuricAnastasija Đurić, autorka bloga Stasha fashion bira Slow Age liniju jer je u svetu koji stalno negde žuri, uz Slow Age uspela da uspori svoj tempo i da svakog dana posveti malo više vremena sebi i nekim zdravijim navikama:

U brzom tempu života, kada svi negde žurimo i imamo puno posla, Vichy Slow Age linija je moj trik kako da kožu što duže održim mlađom i snažnijom. Omiljeni trenuci u toku dana su mi oni posvećeni nezi lica, kada konačno mogu da usporim i posvetim se samoj sebi. Obožavam Vichy Slow Age dnevni fluid, koristim ga svakog dana, čak i umesto baze za šminkanje, jer na taj način moja koža ima neophodnu hidrataciju i negu koja je potrebna“.

Ana StanićAna Stanić, pevačica i kompozitorka, pobornik je takozvane francuske škole koja zagovara prirodni i negovani izgled, i smatra da jaka šminka nikada ne može da prikrije lice koje nije negovano. Stoga, Ana pažljivo bira preparate za negu i preferira dobro formulisane preparate sa prirodnim sastojcima:

Kada biram kozmetiku, rukovodim se kvalitetom, jer tako znam da sam uradila dovoljno za svoje lice. Kako više volim preparate koji ne sadrže veštačke mirise i silikone, osnovu moje dnevne i noćne nege čini Vichy Liftactiv Supreme linija. Poslednjih nekoliko meseci, moja rutina nege obogaćena je i Liftactiv Fresh Shot antioksidativnim tretmanom sa vitaminom C koji je pravi mali eliksir svežine. Nanosim ga na lice pre kreme, kako bi dodatno nahranio moju kožu i uklonio stres i znake umora, a ujutru je koža blistava, osvežena i zategnutija“.

Mirjana-Bobić-MojsilovićMirjana Bobić Mojsilović, novinarka i spisateljica, primer je samouverene žene koja dan započinje i završava Neovadiol linijom za negu kože u menopauzi. Kombinujući negu sa blagom masažom lica, Mira postiže svež i zategnutiji izgled svoje kože:  

Posle poljubaca, najbolje što je ikada leglo na moje lice je Neovadiol krema za negu kože u menopauzi. Moje lice blista - lepša sam, a ista! Za ženu u najboljim godinama, ova krema je malo čudo, budući da briše otisak briga, godina i umora“.

Recite i vi DA koži sa manje bora, bez obzira na životno doba u kome ste, a do 31. marta 2018. godine, iskoristite specijalnu Vichy promociju u apotekama. Kupovinom izabrane nege iz linija NeovadiolSlow AgeIdealia ili Liftactiv dobijate poklon kutiju sa uzorcima rutine, 20 odsto popusta na bilo koji Vichy anti age proizvod po sopstvenom izboru, kao i ekskluzivni uzorak proizvoda Mineral 89, koji uskoro dolazi na srpsko tržište.

Objavljeno

VAŠA RUTINA

Best-seller

liftactiv-supreme-dnevna-nega-za-normalnu-mesovitu-kozu; ucinkovita; krema-protiv-bora; lifting-dejstvo; za-lice; vichy; korekcija-bora; ucinak-liftinga; duboke-bore; zatezanje; hranjiva; hipoalergena

Dnevna nega za korekciju bora i čvrstine kože - normalna do mešovita koža

( 3 comments )

go to top