OK

OK Cancel

Thank you

Close

Ojačajte i umirite vašu kožu sa mineralizovanom termalnom vodom

Zategnutost, crvenilo ili alergijske reakcije su znaci koje vam šalje vaša koža kada se oseća ugroženom. Ali, da li ste znali da svakodnevna upotreba mineralizovnae termalne vode Vichy omogućava jačanje i smirivanje vaše kože? Dokaz je na video snimku!

Ojačajte i umirite vašu kožu  sa mineralizovanom termalnom vodom

Vichy ispitivanje

Kako bismo dokazali jačajuću moć svoje mineralizovane termalne vode, Vichy je sroveo ispitivanje na dva jajeta. Jedno je bilo uronjeno u običnu vodu, a drugo u mineralizovanu termalnu vodu Vichy. Nakon šest dana, izvađena su iz vode i pritisnuta jako jedno uz drugo kako bi se izmerila jačina. Rezultat: jaje uronjeno u običnu vodu je puklo, dok je ono koje je bilo u mineralizovanoj termalnoj vodi ostalo netaknuto. Dokaz: njegova ljuska je ojačana jakom mineralnom moći mineralizovane termalne vode Vichy .

Izuzetna mineralnost

Ukoliko mineralizovana termalna voda Vichy jača vašu kožu i umiruje je, to je zato što sadrži 15 minerala. To su:
. Kalcijum: zaštita.
. Magnezijum: stimuliše regeneraciju.
. Mangan: antioksidant.
. Kalijum: hidratacija kože.
. Silicijum: stimuliše regeneraciju.

Ova "bašta minerala" pruža udobnost za osetljivu kožu, ublažavajući dejstvo iritacije koje je u vezi sa neprijateljskim okruženjem: zagađenje, klimatske promene, stres itd. Da i ne pominjemo njenu ulogu štita koji omogućava koži da se delotvornije bori protiv spoljnih agresora.

Vichy Mineralizing Water makes your skin stronger!

video proof

go to top