OK

OK Cancel

Thank you

Close

Noćni valunzi: kako da ostanete smirene i naspavate se

Tokom kasnijih stadijuma menopauze "valunzi" mogu da naruše Vaš san i spreče Vas da se odmorite, što je neophodno za blagostanje i lepu kožu. Ovih 5 saveta će Vam pomoći da se umirite i dobro naspavate, a probudite sveži.

Night-time Hot Flashes

Vrteli ste se cele noći i budili u znoju i uznemireni. Hormonske promene koje nastupaju u menopauzi - posebno u kasnijim stadijumima - mogu da uzrokuju nalete vrućine i da Vas spreče da se naspavate, pa čak i da izazovu nesanicu. Sledite ovih 5 saveta kako da ostanete smireni i da se dobro naspavate tokom noći: ujutru ćete izgledati i osećaćete se najbolje što možete.

Držite hladno piće na noćnom ormariću

Čaša hladne vode ili biljnog čaja uz uzglavlje dobar je način opuštanja kad Vam je pretoplo. Možete da razmislite i o držanju raspršivača ili vlažne krpe uz krevet, za osveženje kože, ako se noću znojite.

Nosite prozračne i prirodne materijale dok spavate

Ako nosite sintetičke materijale poput poliestera ili spandeksa, pred spavanje se presvucite u prozračnije, prirodne materijale poput organskog pamuka. Sintetičke tkanine mogu da zarobe toplotu, zbog čega ćete se osećati neprijatno, a pamuk ili lan upijaju vlagu i održavaju Vas "hladnima".

Spavajte sa jednim pokrivačem manje i razmislite o promeni posteljine

Važno je i ne zatrpavati se prekirvačima ako imate noćne nalete vrućine. Ako možete, spavajte sa jednim porkivačem manje. Razmislite i o promeni posteljine u onu prirodnih materijala poput pamuka ili paperja: to će Vam pomoći da ostanete hladni i suvi.

Smirite se i utonite u san za lepotu, uz Neovadiol Night

Noćna nega za kožu žena u menopauzi trebalo bi da deluje i na nalete vrućine. Neovadiol Night noćna krema čini upravo to: formula koja hladi i smiruje nudi trenutni i dugotrajni osećaj svežine i olakšanja od vrućine, što Vam omogućuje da zaista utonete u san za lepotu. Kompenzacioni kompleks* istovremeno deluje na vraćanje gustine i preoblikovanje kože donoseći sve što joj je potrebno da izgleda mlađe i zdravije ujutro. Rezultat? Budite se potpuno sveži i spremni da se suočite sa nadolazećim danom, potpuno sigurni u sebe.
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Objavljeno

go to top