NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Noćni valunzi: kako da ostanete smirene i naspavate se

Noćni valunzi: kako da ostanete smirene i naspavate se
 • favoris

Tokom kasnijih stadijuma menopauze "valunzi" mogu da naruše Vaš san i spreče Vas da se odmorite, što je neophodno za blagostanje i lepu kožu. Ovih 5 saveta će Vam pomoći da se umirite i dobro naspavate, a probudite sveži. 

Vrteli ste se cele noći i budili u znoju i uznemireni. Hormonske promene koje nastupaju u menopauzi - posebno u kasnijim stadijumima - mogu da uzrokuju nalete vrućine i da Vas spreče da se naspavate, pa čak i da izazovu nesanicu. Sledite ovih 5 saveta kako da ostanete smireni i da se dobro naspavate tokom noći: ujutru ćete izgledati i osećaćete se najbolje što možete.

Držite hladno piće na noćnom ormariću

Čaša hladne vode ili biljnog čaja uz uzglavlje dobar je način opuštanja kad Vam je pretoplo. Možete da razmislite i o držanju raspršivača ili vlažne krpe uz krevet, za osveženje kože, ako se noću znojite.

Nosite prozračne i prirodne materijale dok spavate

Ako nosite sintetičke materijale poput poliestera ili spandeksa, pred spavanje se presvucite u prozračnije, prirodne materijale poput organskog pamuka. Sintetičke tkanine mogu da zarobe toplotu, zbog čega ćete se osećati neprijatno, a pamuk ili lan upijaju vlagu i održavaju Vas "hladnima".

Spavajte sa jednim pokrivačem manje i razmislite o promeni posteljine

Važno je i ne zatrpavati se prekirvačima ako imate noćne nalete vrućine. Ako možete, spavajte sa jednim porkivačem manje. Razmislite i o promeni posteljine u onu prirodnih materijala poput pamuka ili paperja: to će Vam pomoći da ostanete hladni i suvi.

Smirite se i utonite u san za lepotu, uz Neovadiol Night

Noćna nega za kožu žena u menopauzi trebalo bi da deluje i na nalete vrućine. Neovadiol Night noćna krema čini upravo to: formula koja hladi i smiruje nudi trenutni i dugotrajni osećaj svežine i olakšanja od vrućine, što Vam omogućuje da zaista utonete u san za lepotu. Kompenzacioni kompleks* istovremeno deluje na vraćanje gustine i preoblikovanje kože donoseći sve što joj je potrebno da izgleda mlađe i zdravije ujutro. Rezultat? Budite se potpuno sveži i spremni da se suočite sa nadolazećim danom, potpuno sigurni u sebe.
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Naši kultni proizvodi

 • 17853NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
  Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
  * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
  00NEOVADIOLNega protiv znakova starenja
  NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                             * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
 • 7772NEGA ZA GUŠĆU I GLATKIJU KOŽU - za područje oko očiju i usana00NEOVADIOLFACE CAREKrema za područje oko očijuNega protiv znakova starenja
  NEGA ZA GUŠĆU I GLATKIJU KOŽU - za područje oko očiju i usana
 • 17408NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
  Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi
  Svi tipovi osetljive kože
  * Kompenzacioni kozmetički kompleks           

  56NEOVADIOLFACE CARESerum za liceNega protiv znakova starenja
  NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i  kožu u menopauzi Svi tipovi osetljive kože * Kompenzacioni kozmetički kompleks           
 • Najčitanije

  go to top