NOVOKljučne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

OK

OKCancel

Thank you

Close

Neovadiol koži vraća ono što joj menopauza oduzima: revolucija u nezi kože za žene posle 45. godine

 • favoris

Da li je moguće da imamo lepu, mladoliku kožu i u menopauzi?

Zahvaljujući 14-godišnjim istraživanjima i novom kompenzacionom kozmetičkom kompleksu koji objedinuje 4 aktivna sastojka izuzetnog anti-age delovanja, taj san je postao stvarnost uz poslednju generaciju Neovadiol nege.  

Posle 50. godine duboke hormonalne promene koje se javljaju oko menopauze mogu da ostave vidljive tragove na koži i da je učine suvom, hrapavom, bez sjaja, čvrstine i punoće. Da li je moguće da oživite svoju kožu i postignete blistav, lep ten u ovom specifičnom periodu života? Uz Neovadiol iz Laboratorija Vichy -  odgovor je da.

Zahvaljujući otkrićima 14-godišnjih kliničkih istraživanja i 4 snažna aktivna sastoka Neovadiol kompenzacioni kompleks* predstavlja revolucionarno anti-age rešenje za negu kože, koje koži u menopauzi vraća većinu onog što joj nedostaje, oživljavajući njenu unutrašnju lepotu i vraćajući joj izgled i osećaj mladolikog tena. Vaša koža je u trenutku sveža i blistava, čvršća i punija, preoblikovana na svim nivoima. Evo kako:

Dramatično čvršća i gušća koža: Pro-Xylane

Neovadiol kompenzacioni kompleks* uključuje sastojak Pro-Xylane koji obnavlja gustinu, volumen i čvrstinu kože koja stari i na koju utiču hormonalni poremećaji menopauze. Ovaj patentirani aktivni astojak pomaže u porastu nivoa kolagena u koži, dramatično poboljšavajući njenu teksturu i izgled pa se ona čini punijom i glatkijom uz blistaviji i ujednačeniji ten. Tanke linije su manje primetne, a koža je punija i gušća - preoblikovana na svim nivoima. Ovaj sastojak deluje i na probleme sa pigmentacijom.

Pročistite i uglačajte kožu pomoću sastojka Hepes

Druga tajna punije i mlađe kože je Hepes, sastojak koji pomaže pri uglačavanju kože i koji ističe njenu prirodnu svežinu i sjaj, obnavlja ujednačenu i meku teksturu kože. Podstiče ćelijsko obnavljanje i efikasno deluje na hrapava i suva područja, preoblikujući teksturu tena kako biste se osećali i izgledali mlađe.

Vratite tenu vlagu i svežinu pomoću glicerina

Koža u menopauzi često zahteva negu koja nadoknađuje izgubljenu vlagu. Glicerin je sastojak koji zadržava vodu u spoljašnjim slojevima kože i pruža osećaj prijatnosti i neprekidnu hidrataciju. Vaš ten je prijatno mek i osvežen tokom celoga dana; problemi sa suvoćom kože su rešeni.

Podstaknite stvaranje prirdnih masnoća uz sastojak Hedione

Poslednji sastojak koji će otkriti mladolik izgled Vaše kože je Hedione, sastojak dobijen iz jasmina koji podstiče stvaranje prirodnih lipida (sebuma) u epidermisu kojih često u velikoj meri nedostaje tokom menopauze. Neovadiol kompenzacioni kompleks pomaže Vašoj koži pri obnavljanju ovih dragocenih prirodnih masnoća, dajući koži elastičnost i mladolik izgled. 
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Naši kultni proizvodi

 • 17408NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
  Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i kožu u menopauzi         
  Svi tipovi osetljive kože 
  * Kompenzacioni kozmetički kompleks           

  55NewNEOVADIOLFACE CARESerum za liceNega protiv znakova starenja

  Novo

  NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i  kožu u menopauzi          Svi tipovi osetljive kože  * Kompenzacioni kozmetički kompleks           
 • 17406NEOVADIOL KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
  Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu u menopauzi  
  Normalna do mešovita osetljiva koža
  * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
  57NewNEOVADIOLNega protiv znakova starenja

  Novo

  NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu  u menopauzi   Normalna  do mešovita osetljiva koža * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
 • 17853NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS*
  Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                            
  * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
  00NewNEOVADIOLNega protiv znakova starenja

  Novo

  NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                             * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
 • Najčitanije

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  go to top