getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Neovadiol koži vraća ono što joj menopauza oduzima: revolucija u nezi kože za žene posle 45. godine

Neovadiol koži vraća ono što joj menopauza oduzima: revolucija u nezi kože za žene posle 45. godine

Da li je moguće da imamo lepu, mladoliku kožu i u menopauzi?

Zahvaljujući 14-godišnjim istraživanjima i novom kompenzacionom kozmetičkom kompleksu koji objedinuje 4 aktivna sastojka izuzetnog anti-age delovanja, taj san je postao stvarnost uz poslednju generaciju Neovadiol nege.  

Posle 50. godine duboke hormonalne promene koje se javljaju oko menopauze mogu da ostave vidljive tragove na koži i da je učine suvom, hrapavom, bez sjaja, čvrstine i punoće. Da li je moguće da oživite svoju kožu i postignete blistav, lep ten u ovom specifičnom periodu života? Uz Neovadiol iz Laboratorija Vichy -  odgovor je da.

Zahvaljujući otkrićima 14-godišnjih kliničkih istraživanja i 4 snažna aktivna sastoka Neovadiol kompenzacioni kompleks* predstavlja revolucionarno anti-age rešenje za negu kože, koje koži u menopauzi vraća većinu onog što joj nedostaje, oživljavajući njenu unutrašnju lepotu i vraćajući joj izgled i osećaj mladolikog tena. Vaša koža je u trenutku sveža i blistava, čvršća i punija, preoblikovana na svim nivoima. Evo kako:

Dramatično čvršća i gušća koža: Pro-Xylane

Neovadiol kompenzacioni kompleks* uključuje sastojak Pro-Xylane koji obnavlja gustinu, volumen i čvrstinu kože koja stari i na koju utiču hormonalni poremećaji menopauze. Ovaj patentirani aktivni astojak pomaže u porastu nivoa kolagena u koži, dramatično poboljšavajući njenu teksturu i izgled pa se ona čini punijom i glatkijom uz blistaviji i ujednačeniji ten. Tanke linije su manje primetne, a koža je punija i gušća - preoblikovana na svim nivoima. Ovaj sastojak deluje i na probleme sa pigmentacijom.

Pročistite i uglačajte kožu pomoću sastojka Hepes

Druga tajna punije i mlađe kože je Hepes, sastojak koji pomaže pri uglačavanju kože i koji ističe njenu prirodnu svežinu i sjaj, obnavlja ujednačenu i meku teksturu kože. Podstiče ćelijsko obnavljanje i efikasno deluje na hrapava i suva područja, preoblikujući teksturu tena kako biste se osećali i izgledali mlađe.

Vratite tenu vlagu i svežinu pomoću glicerina

Koža u menopauzi često zahteva negu koja nadoknađuje izgubljenu vlagu. Glicerin je sastojak koji zadržava vodu u spoljašnjim slojevima kože i pruža osećaj prijatnosti i neprekidnu hidrataciju. Vaš ten je prijatno mek i osvežen tokom celoga dana; problemi sa suvoćom kože su rešeni.

Podstaknite stvaranje prirdnih masnoća uz sastojak Hedione

Poslednji sastojak koji će otkriti mladolik izgled Vaše kože je Hedione, sastojak dobijen iz jasmina koji podstiče stvaranje prirodnih lipida (sebuma) u epidermisu kojih često u velikoj meri nedostaje tokom menopauze. Neovadiol kompenzacioni kompleks pomaže Vašoj koži pri obnavljanju ovih dragocenih prirodnih masnoća, dajući koži elastičnost i mladolik izgled. 
* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Naši kultni proizvodi

 • NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredni obnavljajući koncentrat za zrelu kožu i  kožu u menopauzi Svi tipovi osetljive kože * Kompenzacioni kozmetički kompleks           
 • NEOVADIOL KOMPENZACIONI  KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća nega za zrelu kožu i kožu  u menopauzi   Normalna  do mešovita osetljiva koža * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
 • NEOVADIOL NIGHT KOMPENZACIONI KOMPLEKS* Napredna obnavljajuća noćna nega                                                                                                                             * Kompenzacioni kozmetički kompleks.
 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Nega Lica

  One su rekle DA koži sa manje bora!

  Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože. To potvrđuju i poznate dame Branislava Antović, Anastasija Đurić, Ana Stanić i Mirjana Bobić Mojsilović koje su među Vichy linijama za anti-age negu pronašle favorite.

  Pročitaj članak

  go to top