OK

OK Cancel

Thank you

Close

#NemaPauze u menopauzi grupa za sve žene u menopauzi

Pridružite se grupi #NemaPauze u menopauzi gde vas očekuju saveti, iskustva, edukativni i zabavni sadržaji: FB grupa

Nema pauze

Promena, klimaks, životna faza – kako god da nazovemo, neizbežna je činjenica da sve žene prolaze kroz menopauzu. Menopauza je sasvim prirodan proces kroz koji prolazi svaka zdrava žena. Neke žene lepršaju kroz menopauzu bez problema, ali većina doživljava neke simptome u rasponu od blagih do teških i za mnoge žene ovaj prirodan proces predstavlja period anksioznosti i problema.

Naš zajednički zadatak je da pristupimo svim ženama i pokažemo da su im, bez obzira na simptome, stručan savet i podrška uvek lako dostupni. Zato delujte! Budite dnevna doza podrške, inspiracije i motivacije drugim ženama. Podelite svoje iskreno iskustvo koristeći #nemapauze na društvenim mrežama i pomozite nam u razbijanju ove tabu teme uvođenjem otvorenog razgovora među ženama. Upravo zato smo kreirali grupe #NemaPauze u menopauzi u kojima možete pronaći savete stručnjaka, iskustva drugih članica grupe i razne edukativne i zabavne sadržaje. Zato postanite članica grupe i pronađite koristan savet i podelite svoje iskustvo s menopauzom: FB grupa

nema pauze Nosite svoje godine ponosno! Uz Vichy Neovadiol liniju moguće je „oživeti” kožu i postići blistaviji i lepši ten u ovom specifičnom periodu života. Neovadiol linija je revolucionarno anti-age rešenje koji nudi dnevnu i noćnu negu protiv starenja kože u menopauzi vraćajući joj izgled i osećaj mladolikog tena. Vaša koža je momentalno sveža i blistava, čvršća, punija i preoblikovana.

go to top