OK

OK Cancel

Thank you

Close

NEGA ZRELE KOŽE LICA U MENOPAUZI

Posle 50. godine duboke hormonske promene koje se javljaju oko menopauze mogu da ostave vidljive tragove na koži i učine je suvom, hrapavom, bez sjaja, čvrstine i punoće. Uz Vichy Neovadiol liniju kožu je moguće „oživeti” i postići blistaviji, svežiji ten u ovom specifičnom periodu života.

clanak slika

Najizraženiji, svima uočljiv znak menopauze, je ubrzano starenje kože. Koža postaje suva, potkožno masno tkivo se spušta prema donjem delu vilice, a mišići lica se opuštaju. Kao posledica toga crte lice postaju manje izražene, a koža lica i vrata postaje opuštena i visi. Zato je naročito važno brinuti o koži, jer u menopauzi Vaša koža traži posebnu pažnju. Bitno je izabrati adekvatne proizvode koji joj pružaju redovnu i intenzivnu negu koja će je nahraniti, učiniti vitalnom i koja će joj podariti mladalački izgled.

NEOVADIOL – VAŠ SAVEZNIK U BORBI PROTIV OPUŠTENE KOŽE U MENOPAUZI

Vichyjeva Neovadiol linija predstavlja revolucionarno anti-age rešenje koje ublažava znakove menopauze na Vašoj koži, vraćajući joj izgled i osećaj mladolikog tena. Vaša koža je u trenutku sveža i blistava, čvršća i punija, a konture lica su preoblikovane. Zahvaljujući otkrićima tokom 14 godina istraživanja o uticaju menopauze na starenje kože, 13 patenata i 4 snažna aktivna sastojka, Vichy Neovadiol već više od 15 godina odgovara na posebne potrebe kože koja se menja uvodeći anti-age proizvode koji su rezultat intenzivnog naučnog istraživanja i ciljano deluju na probleme poput gubitka gustine i volumena kože, suvoće i neujednačenosti tena kod žena u menopauzi.

clanak slika

Neovadiol dnevna nega

Neovadiol dnevna nega je dostupna kao Neovadiol dnevna krema za normalnu do mešovitu kožu i Neovadiol dnevna krema za suvu kožu. Formula nadahnuta povoljnim efektom hormona na mladolikost kože, sadrži odabran kompleks aktivnih sastojaka koji je toliko snažan da deluje na markere mladolikosti pogođene menopauzom. Koža je vidljivo mlađa zahvaljujući sastojcima kao što su PRO-XYLANE, GLICERIN, HEPES i HEDIONE koji obnavljaju gustinu, volumen i čvrstinu, pomažu pri uglačavanju kože, koži daju elastičnost i nude osećaj prijatnosti i neprekidnu hidrataciju koju koža u menopauzi zahteva.

Neovadiol noćna nega

Kao i dnevna nega, Neovadiol noćna nega sadrži odabran kompleks aktivnih sastojaka: PRO-XYLANE, HEPES, GLICERIN i HEDIONE, a dodatno je obogaćena sastojcima za ublažavanje znakova menopauze i tokom noći kao što su KOFEIN, AIRLICIUM, AQUAKEEP koji čine izuzetno svežu noćnu formulu sa osećajem hlađenja posle nanošenja, za dugotrajan osećaj prijatnosti na koži.

Neovadiol Phytosculpt

Uz dnevnu i noćnu negu koje ublažavaju znakove menopauze na Vašoj koži, nega Neovadiol Phytosculpt učvršćuje kožu na vratu i preoblikuje konture donjeg dela lica, uz kombinaciju sastojaka PRO-XYLANE i HIJALURONSKE KISELINE poboljšava tonus i gustinu kože vrata i dekoltea – preoblikuje ga i podiže.

Neovadiol nega za područje oko očiju i usana

Za žene u menopauzi koje žele da deluju protiv efekta sporije hormonske aktivnosti na području oko očiju i usana: gubitka gustine i opuštanja, idealna je Neovadiol nega za gušću i glatkiju kožu. Jedinstveni spoj aktivnih sastojaka preoblikuje konture usana i podiže konture očiju i ublažava podočnjake i vrećice ispod očiju.

clanak slika

Minéral 89 i Neovadiol

Kao prvi korak u Vašem protokolu za menopauzu preporučujemo nanošenje Minéral 89 boostera koji pojačava efekte delovanja naknadno nanete Neovadiol nege. Zahvaljujući Vichy vulkanskoj vodi, Minéral 89 booster osnažuje kožnu barijeru i čini je otpornijom na unutrašnje i spoljašnje faktore poput zagađenja, stresa i umora. Kombinacija Minéral 89 i Neovadiol proizvoda će nahraniti Vašu kožu i podariće joj mladalački izgled.

Vaš idealan protokol za menopauzu potražite u apotekama Lilly Drogerie u periodu od 24. 8. do 30. 8. 2020. godine.

Objavljeno

VAŠA RUTINA

Snažnija i punija koža oko očiju sa hijaluronskom kiselinom

Snažnija i punija koža oko očiju sa hijaluronskom kiselinom

Dnevna doza za svežiji pogled

( 51 comments )

go to top