OK

OK Cancel

Thank you

Close

Menopauza: prekretnica koja nas poziva na brigu o sebi i smirenost

  • favoris

Sa dolaskom menopauze hormonalne promene mogu da utiču na Vaše fizičko i emotivno blagostanje, kao i na Vašu kožu.

Menopauza: prekretnica koja nas poziva na brigu o sebi i smirenost

Na ovoj prekretnici prigrlite novu vrstu nege i gledajte na budućnost sa optimizmom, smirenošću i poverenjem.

Menopauza: prekretnica koja nas poziva na brigu o sebi i smirenost

Sa ulaskom u menopauzu osećate da ste na prekretnici. Inicijalni znakovi obično su očigledni: hormonalne promene u vezi sa menopauzom mogu da budu uzrok noćnog znojenja i "talasa vrućine"  koji remete Vaš san, podstiču promene raspoloženja i uzrokuju osećaj umora. Javljaju se i primetne promene na Vašoj koži, uključujući i sve veću suvoću i gubitak gustine. Vidljivi znakovi starenja poput gubitka gustine sve su uočljiviji za vreme ovih hormonalnih promena.
To je specifično vreme u Vašem životu koje može da utiče na Vaše blagostanje fizički, emotivno i mentalno, ali predstavlja i novi početak koji treba da prihvatite sa poverenjem i smirenošću. Opšte je poznato, na kraju krajeva, da su pedesete nove tridesete. Vreme je da se pogleda u budućnost dostojanstveno i sa poverenjem, i da brigu o svojoj nezi stavite na prvo mesto. To uključuje i prilagođavanje anti-age rutine nege kože.

Inovacija - kompezaciona kozmetika: revolucionarna rešenja nove generacije u nezi kože posle 50. godine

* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

Najčitanije

Različiti simptomi starenja na kosi

Nega Kose

Različiti simptomi starenja na kosi

Nema sumnje da se tokom menopauze vaše telo menja, koža opušta, a promene se dešavaju čak i na kosi. Još juče živahne, bujne kovrdže, sada su griva bez sjaja i volumena. Jasno je da ova promena može da bude nuspojava koju je teško prihvatiti.

Pročitaj članak

go to top