OK

OK Cancel

Thank you

Close

Masaža lica: poboljšajte blistavost svoje kože uz pomoć ove jednostavne rutine

Želite svom tenu da obezbedite odmoran izgled? Vichy stručni saveti za masažu su brzi, jednostavni i lako ćete ih uključiti u svoju jutarnju rutinu. Sve što vam je potrebno je 10 čistih prstiju i kapljica-dve Minéral 89!

Masaža lica: poboljšajte blistavost svoje kože uz pomoć ove jednostavne rutine
Facial massage

Korak 1: Aktivirajte se


Istisnite dve kapljice Vichy Minéral 89 na svoje (čiste) prste. Lagano utapkajte na lice pokretima napred-nazad. To će aktivirati mikrocirkulaciju kože, povećaće protok krvi, dok ravnomerno nanosite proizvod po celom licu. Potom umasirajte ostatak proizvoda uzlaznim pokretima ka spoljnem delu lica od vilice prema slepoočnicama.

Korak 2: Vratite punoću


Koji je sledeći korak? Dajte punoću svojoj koži kako biste je pripremili za naporan dan. Započnite otvaranjem crta lica uz pomoć pokreta ‘velike osmice’. Levom rukom na levoj strani lica i desnom na desnoj strani, čvrstim potezima pratite veliki polukrug od vrha brade do čela. Koristite istu tehniku za konture očiju, ali ovog puta malo laganije pritiskajte: oslonite oba palca na vrhove jagodica i pomoću kažiprsta pratite širok krug oko očiju. Počnite od unutrašnjeg ugla oka (gde se nalaze suzni kanali), preko obrva, pa duž slepoočnica, a zatim lagano izmasirate područje ispod oka.

Korak 3: Opustite se


Završite sa ‘velikom devetkom’: postavljajući palčeve i kažiprste kao da štipkate spoljašnje konture lica, lagano pratite obrise broja 9, na gore i od oka ka slepoočnicama, pa čvršćim pritiskom završite iza obraza. Rezultat je osvežena, oživljena i koža spremna za dan ispred sebe!  [1]Pogledaj: Pokreti nanošenja u obliku brojeva 8 i 9

VAŠA RUTINA

 • Vichy M89 promo.png
  mineral-89-dnevni-booster-serum-za-lice; suva-koza; hidratacija; vichy; nega-za-lice; ritual-nege; bubuljice; umoran-izgled; stres; akne; linije; ten; prirodni-sastojci; gel; osetljiva-koza; termalna-voda; hijaluronska-kiselina; crvenilo

  MINÉRAL 89

  Snažnija i punija koža sa hijaluronskom kiselinom

  Dnevna nega

  INOVACIJA: Vaša dnevna doza za snažniju kožu

 • Najčitanije

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  Otkrijte male tajne izbora vašeg idealnog pudera uz savete Ene Jović

  Nega Lica

  Otkrijte male tajne izbora vašeg idealnog pudera uz savete Ene Jović

  Ena Jović, jedna od naših najcenjenijih šminkerki, je još kao devojčica pripremajući se za baletske nastupe ušla u čarobni svet šminke. Ta ljubav se dodatno produbila u tinejdžerskim danima, kada je baveći se manekenstvom, imala  prilike da se upozna sa radom naših, ali i inostranih šminkera. Sve ovo dodatno je inspirisalo i motivisalo Enu da za svoj životni poziv odabere zanimanje profesionalnog šminkera.

  Pročitaj članak

  go to top