OK

OK Cancel

Thank you

Close

MOĆNE ANTI-AGE FORMULE ZA VAŠ PROTOKOL PROTIV BORA

Svaka žena je, u jednom trenutku života, u potrazi za idealnom negom protiv starenja.  U zavisnosti od godina, potreba kože i biološkog, hormonskog ili starenja pod uticajem načina života, potrebno je izabrati odgovarajuću anti-age negu. Upravo zato, Vichy omogućuje idealnu negu za svaki tip kože u borbi protiv starenja, bez obzira na godine.

clanak slika

Možda ste već primetili efekte starenja kože, a možda ovo čitate jer želite da saznate kako očuvati lepotu svoje kože i u budućnosti. Kao i mnoge promene koje dolaze s vremenom, i starenje kože nećete odmah primetiti. U jednom trenutku vaša koža je puna i blistava, a već u sledećem umorni izgled postaje vaša svakodnevica. To se događa svima, ali dobra vest je da pomoću nekoliko pažljivo odabranih proizvoda koje ćete uvrstiti u svoju rutinu nege kože, kao i nekoliko aktivnih sastojaka, možete da korigujete ono što vidite i usporite efekat vremena.

Kombinovanje aktivnih sastojaka za dugotrajne rezultate

Sada već možda oni proizvodi koje ste upotrebljavali u mlađim danima više nisu dovoljni. Posle četrdesete morate da vodite računa ne samo o hidrataciji i zaštiti kože od sunca, već i o jačanju rutine uvođenjem proizvoda za negu kože sa snažnim sastojcima koji imaju dokazane efekte. Takve dobre navike za lepotu se vraćaju sa kamatama.

Pristup kombinovane terapije, sa formulom koja sadrži snažne aktivne sastojke koji deluju protiv starenja, poput peptida, hijaluronske kiseline i vitamina C, stvoriće biološko delovanje, prevazilazeći lokalnu primenu i postižući stvarne, vidljive rezultate.

KAKO ODABRATI SVOJU ANTI-AGE NEGU?

clanak slika

Liftactiv Specialist

Kome je namenjen?

Liftactiv Specialist linija je namenjena ženama koje vode užurbani stil života i žele proizvode za negu kože sa intenzivnim delovanjem, koje su razvili stručnjaci i koji daju vidljive rezultate. Osmišljena je za žene koje traže inovativne stručne proizvode za 360 stepeni anti-age korekcije, smanjenje bora, poboljšanje tonusa, blistavost kože i ujednačen izgled tena.

O čemu je reč?

Liftactiv Specialist je naš najznačajniji stručni asortiman proizvoda koji je inspirisan inovativnim neinvazivnim estetskim procedurama čiji je glavni cilj da stimulišu proizvodnju kolagena u koži, koji intenzivno počinjemo da gubimo posle 25. godine (koža gubi 1% godišnje). Njegova formula je inovativna i uzbudljiva, stvorena da pojača proizvodnju prirodnog kolagena koji se troši s godinama. Dokazano efikasno deluje na uobičajene znake starenja kože poput bora, opuštenosti kože i pigmentacije, tako da stimulativno deluje na čvrstinu, elastičnost i tonus kože lica. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji sastojaka u ovoj nezi nove generacije – biopeptidima, vitaminu Cg i Vichy vulkanskoj vodi – novi Liftactiv Collagen Specialist podstiče prirodnu proizvodnju kolagena u koži, deluje na hiperpigmentacije i jača prirodnu zaštitu kože. Kako bi dodatno zaštitili svoju kožu, naročito u letnjim mesecima, Liftactiv Collagen Specialist SPF 25 je idealna dnevna nega koja sadrži bogatu kombinaciju sastojaka - hijaluronsku i glikolnu kiselinu i SPF faktor 25, za širok spektar UVA i UVB zaštite.

Kako mogu da ga upotrebljavam u svom protokolu?

Započnite sa sadržajem dva pritiska pumpice boostera Minéral 89 koji je osnova za dnevnu negu i pojačava efekte delovanja naredne nanesene nege. Nanošenjem Minéral 89 boostera stvoriće se zaštitni, osnovni sloj nege, koji će ojačati i zaštititi kožu lica od nepovoljnih uticaja okoline. Posle toga, nanesite dnevnu negu Liftactiv Collagen Specialist. Njena formula, obogaćena biopeptidima i antioksidativnim vitaminom Cg, stvorena je za delovanje na vidljive znakove starenja poput gubitka kolagena, dok istovremeno štiti od oksidativnog stresa uzrokovanog UV zracima.

clanak slika

Liftactiv Supreme

Kome je namenjen?

Liftactiv Supreme linija je namenjena ženama koje žele da smanje bore, a istovremeno podignu i učvrste kožu.

O čemu je reč? Liftactiv Supreme je naš najnapredniji stručni asortiman proizvoda protiv starenja koji ciljano deluje na starenje tokom dana uz pomoć day proof tehnologije. Oslanjajući se na snagu sastojaka poput ramnoze (supstance dobijene iz drveta breze koja je poznata po svojim svojstvima za borbu protiv starenja), hidratantne hijaluronske kiseline, adenozina, kofeina i osnažujuće vulkanske vode Vichy, svaki proizvod klinički dokazano deluje na izgled zrele kože sa znakovima starenja.

Liftactiv Supreme - dnevna nega, koja se iz dana u dan bori protiv dugoročnog starenja, dolazi u dve varijante, za normalnu do mešovitu i za suvu kožu. Efikasnost dnevne nege je vidljiva trenutno, tokom dana i dugotrajno. Liniju Liftactiv upotpunjuju Liftactiv Supreme noćna nega za trajan efekat liftinga i Liftactiv Supreme Serum 10 za mladoliku kožu već posle prve kapljice. Za potpunu anti-age rutinu protiv dubokih bora potrebno je posebno negovati i područje oko očiju: Liftactiv Serum 10 za oči i trepavice vidljivo preoblikuje pogled do samog vrha trepavica kroz efekat liftinga, trenutnog osvetljavanja i jačanja samih trepavica, dok je Liftactiv Supeme Yeux idealna nega za celokupno područje oko očiju - za bore, kapke, podočnjake i vrećice oko očiju.

Kako mogu da ga upotrebljavam u svom protokolu?

Prvi korak u vašem dnevnom protokolu je nanošenje Minéral 89 hidratantnog boostera koji jača barijeru kože i štiti je od štetnih unutrašnjih i spoljašnjih uticaja poput zagađenja, stresa i umora i idealna je podloga koja pojačava delovanje nege protiv bora. Posle Minéral 89 boostera nanesite serum, poput Liftactiv Serum 10, kako biste ciljano delovali i smanjili vidljivost znakova starenja, istovremeno ubrzavajući obnavljanje površinskih ćelija kože. Posle nanošenja seruma, Liftactiv Supreme dnevna nega će idealno upotpuniti vaš anti-age protokol. Za ciljano delovanje na područje oko očiju dodajte nekoliko kapi Liftactiv Supreme Seruma 10 za oči i trepavice i nežno ga utapkajte kažiprstom.

Vašu idealan protokol protiv bora potražite u Lilly apotekama u periodu od 17. 8. do 23. 8. 2020.

Objavljeno

VAŠA RUTINA

Snažnija i punija koža oko očiju sa hijaluronskom kiselinom

Snažnija i punija koža oko očiju sa hijaluronskom kiselinom

Dnevna doza za svežiji pogled

( 51 comments )

go to top