OK

OK Cancel

Thank you

Close

MINÉRAL 89 JE MNOGO VIŠE OD PROIZVODA ZA HIDRATACIJU

mag baner

Pre nešto više od dve godine Vichyjeva ponuda je proširena proizvodom za negu koji je pokrenuo pravu revoluciju na području nege kože. Do tada nismo znali da je moguće sa vrlo malo, ali mudro odabranih sastojaka, koži pružiti podršku da se mnogo uspešnije brani od mnogobrojnih štetnih uticaja koji su aktivni 24 sata, 7 dana u nedelji. Minéral 89 booster nam je otvorio novu perspektivu i podsetio nas na davno poznatu istinu: nema zdrave i lepe kože ukoliko njena barijerna funkcija nije snažna! Minéral 89 booster je prava dnevna doza snage za kožu, osnova na koju možemo da nadograđujemo negu i efekte prema volji i želji potpuno spokojni kada je u pitanju suštinska podrška našoj koži - dobra hidratacija i osnaživanje njene barijerne funkcije!

Verovatno ste imali prilike da saznate da snaga Minéral 89 boostera leži u kombinaciji 89% Vichy vulkanske vode i hijaluronske kiseline prirodnog porekla i jednostavnosti formule koja sadrži samo 11 sastojaka. Jedinstvena i moćna Vichy vulkanska voda prirodno je bogata sa 15 minerala i oligoelemenata koji obezbeđuju više povoljnih dejstava na kožu, poput ojačavanja, uravnotežavanja i regeneracije, a koja su dokazana kroz više različitih kliničkih studija. Hijaluronska kiselina prirodnog porekla efikasno obezbeđuje i održava dobar nivo hidratacije kože i kroz vezivanje i zadržavanje vode u koži, i kroz stvaranje finog, ujednačenog zaštinog sloja na koži koji sprečava odavanje vode iz kože. Korišćenje Minéral 89 boostera u svakodnevnoj nezi, kao osnove, značajno doprinosi jačanju barijerne funkcije kože koja je iz dana u dan sve jača, koža je otpornija na štetne efekte zagađenja, stresa i umora, a njen tonus je sve bolji zahvaljujući snažnom popunjavajućem i hidratantnom delovanju ove formule.

I KAO POMOĆ U ZAŠTITI OD SUNCA

clanak slika

Mnoge stvari o Minéral 89 boosteru možda znate, ali postoje i neke o kojima verovatno niste ništa znali. Mnogima se Minéral 89 booster čini kao možda previše jednostavan preparat, pre svega zbog njegove jednostavne formulacije, međutim, Minéral 89 dermokozmetički proizvod na kome je urađen veliki broj studija i testova efikasnosti koji su dokazali višestruko povoljne i vrlo značajne efekte na kožu. Da li ste, na primer, znali da Minéral 89 booster može da pomogne koži da se bolje brani od UV zračenja? Ovo je još jedan u nizu razloga da ga uključimo u svoju rutinu nege ako već nismo. Nega sa UV filterima (SPF) u periodu koji živimo sada i koji je pred nama, mora postati deo naše svakodnevne nege jer dobro znamo da je UV zračenje najveći neprijatelj mladosti kože, a često i njenog zdravlja. Zahvaljujući specifičnoj teksturi Minéral 89 boostera koji kožu čini posebno glatkom i popunjenom, nega sa UV zaštitom naneta preko Minéral 89 boostera će bolje i lakše formirati zaštitni sloj. Na ovaj način obezbeđujemo da sloj kreme za UV zaštitu nanet na našu kožu bude homogeniji, bez propuštenih i nezaštićenih zona, pa samim tim i zaštita od sunca puno efikasnija, a mi mnogo bezbrižniji. Zbog ove osobine Minéral 89 booster može biti idealna letnja nega!

Minéral 89 booster je proizvod koji nas sve podseća da je manje definitivno više i da nega ne mora da bude komplikovana kako bismo svojoj koži obezbedili puno. Minéral 89 booster poboljšava mnoge osobine kože poput homogenosti, blistavosti, glatkoće i popunjenosti, uvek, ali i onda kada je izložena intenzivnim štetnim spoljašnjim faktorima poput zagađenog vazduha, stresa, UV zračenja. Znajući sve ovo, mudro je da ovaj proizvod ozbiljno razmotrimo kao onaj koji bi trebalo da postane deo naše svakodnevne rutine nege, bez obzira šta inače koristimo, a posebno sada kada nam je neophodna i dobra UV zaštita. Super lagana tekstura ovog proizvoda je na koži neprimetna, a za kožu će učiniti zaista mnogo i to je dokazano!

go to top