getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kakva je zapravo "savršena" koža?

Kakva je zapravo "savršena" koža?

Bore i sitne bore često se navode kao primarna briga nege kože, ali za današnje aktivne žene lepa koža zapravo više znači blistav ten i kvalitet nego vraćanje vremena unazad.

Savršena koža: uz Idéaliu postalo je lično

Proizvodi za negu lica obično obećavaju "savršenu" kožu, ali šta to zapravo znači? Postizanje predivne kože znači istaći sav prirodni sjaj i mekoću kože i izgledati lepo u bilo kom dobu, ne prilagođavajući se standardnim kriterijumima savršenosti.  Uz Idéaliu savršena nega kože postala je lična. Koji god bio Vaš tip kože ili primarni cilj, istaknite poboljšanu teksturu, ujednačen ton i Vaš idealan sjaj.

Ishrana i uglačavanje suve kože

Kad je reč o suvoj koži,  Idéalia krema za glatku i blistavu suvu kožu posebno je formulisana da obnavi dubinsku hidrataciju kod tena kojem nedostaje vlaga. Dnevna krema je obogaćena hranljivim karite maslacem i čajnim ekstraktom kombuhe koji omekšavaju hrapavu kožu ili suva područja i obnavljaju zdravi sjaj na sivkastom tenu. Idealni je hidratantni proizvod koji uglačava i popunjava sitne bore, a koži daje blistav i mladoliki izgled.

Normalna koža: omekšavajuća mikrozrnca za izuzetno glatki efekat

Dnevna krema za normalnu kožu idealna je ako želite da kombinujete hidrataciju sa svežim, celodnevnim sjajem. Formulisana je sa multiaktivnim čajnim ekstraktom kombuhe i sadrži omekšavajuća mikrozrnca koja koži daju ujednačeniji, osvetljen ten sa mekim, prirodnim sjajem.

Mešovita do masna koža: neutralisati masni sjaj, zadržati vlagu

Proizvodi za negu mešovite kože treba da ponude laganu teksturu bez masnog sjaja koja će kožu dobro hidrirati. Nova inovativna Idéalia gel-krema  ispunjava sve Vaše potrebe ako želite meku, glatku teksturu sa mat efektom. Aquakeep® tehnologija gel-kreme dizajnirana je da postepeno otpušta vodu u kožu i da pruža trenutni osećaj svežine koju vidite i osećate, a istovremeno na koži ostavlja puderast, a opet svež mat efekat. Vaša koža nikada nije bila blistavija: sitne bore i pore su smanjene, a ten se čini glatkiji i ujednačeniji.

Najčitanije

Vitamin C - tajna blistave kože?

Sastojci

Vitamin C - tajna blistave kože?

Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


Pročitaj članak

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Sastojci

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

Pročitaj članak

One su rekle DA koži sa manje bora!

Nega Lica

One su rekle DA koži sa manje bora!

Vichy je pravi saveznik za borbu protiv bora, jer pruža podršku svakoj fazi života i tipu kože. To potvrđuju i poznate dame Branislava Antović, Anastasija Đurić, Ana Stanić i Mirjana Bobić Mojsilović koje su među Vichy linijama za anti-age negu pronašle favorite.

Pročitaj članak

go to top