OK

OK Cancel

Thank you

Close

Kako da vratite besprekoran ten kada stres počne da se primećuje na Vašoj koži

U današnjem ubrzanom svetu stres može da ima veliki uticaj na kvalitet života i na - Vašu kožu.

Kako da vratite besprekoran ten kada stres počne da se primećuje na Vašoj koži

Užurbani tempo života: kako stil života utiče na Vašu kožu

Dugi, užurbani dani u kancelariji, slab san i svakodnevni naporan odlazak na posao mogu da dovedu do iscrpljenosti, što Vašu kožu čini umornom i bez sjaja. Brz i buran poslovni tempo ubrzava i pogoršava prirodne promene na koži, posebno kod žena iznad 30 godina. Vreme je da svom tenu ponudite potrebnu pomoć i vratite mu besprekoran zdravi sjaj. Evo kako...

Idéalia: Vaša antistresna nega

Za razliku od mnogih anti-age proizvoda za negu kože koji obećavaju "savršen" ten, a zaobilaze činjenicu da možemo da imamo različite potrebe - od uglačavanja sitnih bora do neutralisanja masnog sjaja i vraćanja zdravog - Idéalia nudi sve te pogodnosti i još više od toga. Bilo da imate suvu kožu i da Vam je potrebna intenzivna hidratacija ili pak mešovitu kožu i tražite proizvod koji istovremeno hidrira i nadzire masni sjaj, Idéalia rutina biće savršena za Vašu kožu i njene specifične potrebe. Gel-krema za glatku i blistavu kožu, posebno formulisana za mešovitu do masnu kožu, poslednja je inovacija u Idéalia liniji. Sadrži čajni ekstrakt kombuhe za uglačavanje i popunjavanje kože, a tekstura sa Aquakeep® tehnologijom otpušta vlagu koja održava Vaš ten svežim, a ujedno ostavlja i puderast mat efekat. Izgledate blistavo i osveženo - bez imalo masnog sjaja. 

Skin Sleep: svež, mladolik izgled - čak i nakon kratke noći

Svi znaju da nedovoljno sna može biti simptom stresa, ali može ga i pogoršati, a Vaš ten učiniti sivkastim i umornim. Idéalia Skin Sleep je hidratantna nega koja obnavlja Vašu kožu i smanjuje vidljive znakove umora. Njena patentirana formula sadrži glicirizinsku i hijaluronsku kiselinu i kofein za obnovljanje Vaše kože tokom prekratke noći. Izgledaćete blistavo i odmorno, spremni da se puni samopouzdanja suočite sa novim danom.

go to top