getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kako da vratite besprekoran ten kada stres počne da se primećuje na Vašoj koži

  • favoris

U današnjem ubrzanom svetu stres može da ima veliki uticaj na kvalitet života i na - Vašu kožu.

Kako da vratite besprekoran ten kada stres počne da se primećuje na Vašoj koži

Užurbani tempo života: kako stil života utiče na Vašu kožu

Dugi, užurbani dani u kancelariji, slab san i svakodnevni naporan odlazak na posao mogu da dovedu do iscrpljenosti, što Vašu kožu čini umornom i bez sjaja. Brz i buran poslovni tempo ubrzava i pogoršava prirodne promene na koži, posebno kod žena iznad 30 godina. Vreme je da svom tenu ponudite potrebnu pomoć i vratite mu besprekoran zdravi sjaj. Evo kako...

Idéalia: Vaša antistresna nega

Za razliku od mnogih anti-age proizvoda za negu kože koji obećavaju "savršen" ten, a zaobilaze činjenicu da možemo da imamo različite potrebe - od uglačavanja sitnih bora do neutralisanja masnog sjaja i vraćanja zdravog - Idéalia nudi sve te pogodnosti i još više od toga. Bilo da imate suvu kožu i da Vam je potrebna intenzivna hidratacija ili pak mešovitu kožu i tražite proizvod koji istovremeno hidrira i nadzire masni sjaj, Idéalia rutina biće savršena za Vašu kožu i njene specifične potrebe. Gel-krema za glatku i blistavu kožu, posebno formulisana za mešovitu do masnu kožu, poslednja je inovacija u Idéalia liniji. Sadrži čajni ekstrakt kombuhe za uglačavanje i popunjavanje kože, a tekstura sa Aquakeep® tehnologijom otpušta vlagu koja održava Vaš ten svežim, a ujedno ostavlja i puderast mat efekat. Izgledate blistavo i osveženo - bez imalo masnog sjaja. 

Skin Sleep: svež, mladolik izgled - čak i nakon kratke noći

Svi znaju da nedovoljno sna može biti simptom stresa, ali može ga i pogoršati, a Vaš ten učiniti sivkastim i umornim. Idéalia Skin Sleep je hidratantna nega koja obnavlja Vašu kožu i smanjuje vidljive znakove umora. Njena patentirana formula sadrži glicirizinsku i hijaluronsku kiselinu i kofein za obnovljanje Vaše kože tokom prekratke noći. Izgledaćete blistavo i odmorno, spremni da se puni samopouzdanja suočite sa novim danom.

Najčitanije

Fermentisana hrana: verujte nam, koža će Vam biti zahvalna

Stil

Fermentisana hrana: verujte nam, koža će Vam biti zahvalna

Naravno, naziv možda ne zvuči posebno primamljivo, ali verujte nam kad Vam kažemo da bi svakako trebalo da obratite  pažnju na fermentisanu hranu, ako želite da poboljšate sveukupno zdravlje. Objasnićemo odakle ta buka o zdravoj hrani u poslednje vreme i rećićemo Vam koja je najbolja fermentisana hrana koju treba da uvrstite u ishranu. 

Pročitaj članak

go to top