NOVO  Ključne informacije o kolačićima na našim stranicama. Pročitajte više   OVDE SADA.

Ako ne preduzmete ništa, to će se tretirati kao prihvatanje kolačića.

Zatvori

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kako da uvek imate idealnu kožu zdravog sjaja: Vaša neprestana rutina lepote

 • favoris

Idéalia je Vaš partner za 24-časovni zdravi sjaj. Učimo Vas kako da sprovedete neprestanu rutinu za lepotu kože ujutro, u podne, popodne ili tokom najdubljeg sna.

Izuzetna rutina nege kože Vam omogućava da postignete blistav, zdrav ten tokom celog dana. Dejstvo ne prestaje nakon nekoliko sati, već je neprestano, kako bi istaklo prirodnu lepotu i zdravi sjaj Vaše kože.

7.30 ujutro: oživite i zaštitite Vašu kožu za zdravi sjaj tokom celoga dana

Kad se probudite, koži želite da date sve što joj je potrebno da se suoči sa stresom sa kojim se Vi nosite, bilo poslovnim ili zagađenjem. Ukoliko želite da oživite, osvežite i zaštitite Vašu kožu i da osigurate taj toliko željeni zdravi sjaj, neka dnevna krema za glatku i blistavu kožu (dostupna u varijanti za suvu i za normalnu kožu) ili gel-krema (idealna za mešovitu do masnu kožu) postanu deo Vašeg jutarnjeg rituala. Obogaćene su multiaktivnim čajnim ekstraktom kombuhe, vitaminima i mineralizovanom termalnom vodom Vichy i Vaši su partneri za lepu kožu tokom celoga dana, za kožu koja je hidrirana, ujednačena i zdravog sjaja, uz manje sitnih bora i pora. 

14 h, počinje poslepodne: osvežite i oživite kožu uz mineralizovanu termalnu vodu

Nakon jutarnjih stresova i zadataka Vaša koža izgleda i oseća se pomalo umorno, a pogotovo ako je napolju vruće, pa joj je potrebno dodatno osveženje koje Vam usred radnog dana pruža Vichy mineralizovana termalna voda, u trenutku osvežava Vaš ten i oživljava njegov prirodni sjaj. 

21,30h: nahranite i podmladite kožu uz Skin Sleep


Istrošeni ste nakon napornog dana u kancelariji? Imate problema sa snom? Najbolje noćne nege ne obnavljaju samo nivo vlage u koži, već i oporavljaju kožu od dnevnih stresova kako biste novi dan dočekali blistavog i podmlađenog tena. Skin Sleep osmišljen je da obnavlja i popunjava Vašu kožu. 

Ako imate problema sa spavanjem i brinu Vas znakovi neprospavane noći, među kojima i sivkast ten, uključite Skin Sleep u Vašu 24-časovnu rutinu za lepotu kože. Formulisana je sa kompleksom glicirizinske i hijaluronske kiseline i kofeina, smanjuje vidljive znakove umora i garantuje Vam odmoran, blistav izgled sledećeg jutra, čak i ako ste se vrteli u krevetu cele noći.

Naši kultni proizvodi

 • 18751Mineralizovana termalna voda52TERMALNA VODAFACE CAREČiščenje lica
  Mineralizovana  termalna voda
 • Najčitanije

  Sastojci

  Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

  Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

  Pročitaj članak

  Sastojci

  Vitamin C - tajna blistave kože?

  Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


  Pročitaj članak

  go to top