OK

OK Cancel

Thank you

Close

Izgledajte i osećajte se sjajno u menopauzi: Top 5 saveta za celodnevnu lepotu

Lepota u pedesetim godinama podrazumeva da se osećate odlično u vlastitoj koži i da odišete smirenošću i samopouzdanjem. Uvrstite ovih 5 saveta za celodnevnu lepotu u Vašu rutinu: idealni koraci koji pomažu da izgledate i osećate se bolje no ikad.

Izgledajte i osećajte se sjajno u menopauzi: Top 5 saveta za celodnevnu lepotu

Dok prolazite kroz promene koje donosi menopauza, odvojite vremena u užurbanom rasporedu za osveženje i obnovu kako biste izgledali i osećali se najbolje što možete. Sledite ovih 5 osnovnih koraka za celodnevnu lepotu: pomoću njih ćete svaki dan započeti sa samopouzdanjem i energično, spremne za sve izazove koji slede, a svakako se trudite da se dobro naspavate.

Korak 1: Za blistaviji pogled i punije usne

Za blistaviji pogled i puniji osmeh samopouzdanja, doterajte najčešća problematična područja kremom za područje oko očiju i usana. To će pomoći u uklanjanju podočnjaka i obnavljanju čvrstine, hidratacije i volumena usana. Tanke linije oko očiju i usana su uglačane i manje vidljive i možete da krenete u novi dan i ostavite najbolji utisak.

Korak 2: Izađite iz kuće sa prirodnim sjajem i spremne za sve

Korak 2 na spisku zadataka za lep izgled: postići blistav i ujednačen ten kombinujući anti-age korektivni puder i korektor u stiku. To će ujednačiti Vaš ten i minimizirati sve male nepravilnosti poput ožiljaka, varikoznih vena ili crvenih područja na koži kako biste potpuno puni samopouzdanja kročili u novi dan.

Korak 3: Osvežite se termalnom vodom tokom užurbanog dana


Užurbani dani u kancelariji ili obaveze mogu da Vas ugreju pa će Vam biti potrebno osveženje. 3. korak u celodnevnoj rutini lepote je korišćenje spreja sa mineralnom vodom poput Vichy mineralizovane termalne vode za obnavljanje hidratacije i svežine Vaše kože. Ako patite od naleta vrućine tokom dana, termalna voda će Vam pomoći da ostanete sveži i smireni.

Korak 4: Privedite posao kraju i pripremite se za san lepote


Na kraju dana uklonite sve nečistoće sa kože micelarnim losionom i sredstvom za skidanje šminke. Završite malim kružnim pokretima kojima ćete nežno da umasirate noćnu negu, npr. Neovadiol Night, na lice i vrat, za održavanje svežine i dobre hidratacije kože tokom noći. Masaža će Vam pomoći da se opustite i smirite kako biste usnuli pravi san lepote.

Korak 5: Oživite i popunite kožu uz Neovadiol Kompenzacioni Kompleks*

Čim se probudite, oživite i ulepšajte kožu Neovadiol serumom i dnevnom kremom. Inovativni kompenzacioni kompleks*  više je od obične anti-age nege kože, on obnavlja elastičnost i vlagu kod kože zahvaćene hormonskim promenama u menopauzi. Više od 14 godina kliničkih ispitivanja rezultiralo je formulama sa 4 snažna aktivna sastojka, među kojima se najviše ističe ProXylane - za gušću, blistaviju i glatkiju kožu. Crte lica vidljivo dobijaju volumen i definiciju, a svež, osnažujući miris popravlja raspoloženje i pomaže Vam da se suočite sa danom koji je pred Vama. 

* Kompenzacioni kozmetički kompleks.

VAŠA RUTINA

  • neovadiol-dnevna-nega-normalna-koza; mesovita-koza; osetljiva-koza; vichy-krema; za-lice; menopauza; gubitak-gustine; obnova-koze; bez-parabena; suvoca; zatezanje; gubitak-volumena
  • neovadiol-serum-obnavljajuci-koncentrat; za-lice-vichy; nega-lica; menopauza; protiv-bora; dejstvo-liftinga; gubitak-volumena osetljiva-koza; mesovita-koza; dodatna-nega
  • neovadiol-night-nocna-nega-vichy; nocna-nega-preoblikovanje-kontura; lica; krema-za-lice; blistavost; menopauza; osecaj-hladenja; gusca-koza; hranljiva; bore-smejalice; suvoca; dodatna
  • Najčitanije

    go to top