OK

OK Cancel

Thank you

Close

Izgledajte blistavo uz ova 3 koraka za prelepo suncem okupanu kožu!

Gde god da je vaša destinacija utonuta suncem, postarajte se da vaša koža bude zaštićena na odmoru i pobrinite se da imate i dugotrajan ten, tako što ćete imati u vidu ova tri koraka...

Izgledajte blistavo uz ova 3 koraka za prelepo suncem okupanu kožu!

Pripremite vašu kožu

Pre nego što se ukrcate na avion ili krenete autom na dobrozasluženi odmor na suncu, postarajte se da je vaša koža spremna kao i vaš kofer. Veče pre, osigurajte se da vamodmor započne glatkom kožom koja nema mrtvih ćelija i nesavršenosti koje mogu da smetaju procesu stvaranja tena. U kadi/tuš kabini, nanesite masku za čišćenje dok nežno obavljate piling na vašem telu. Nastavite sa hranjenjem, ali ne puno, hidratantnim sredstvom koje tačno odgovara vašem tipu kože.

Preporučuje se da kada dođe letnje vreme, promenite i prilagodite  vašu zimsku rutinu u održavanju lepote i da pređete na lakše sredstvo za čišćenje i hidrataciju. Previše slojeva na koži, u kombinaciji sa znojem koji nastaje pod sunčevim zracima, može da iziritira osetljivu kožu i izazove preplanulost.

Kada melanin koji se nalazi u vašoj koži počne da vam daje zdrav zlatni sjaj, otkrićete da vam neće biti potrebno toliko šminke kao i uobičajeno - što je sjajno za vašu kožu! Par dana pre nego što krenete na odmor, počnite da smanjujete vašu redovnu bazu za šminku, kao što su sredstvo za tamnjenje i/ili podloga. Vaša koža će se osećati svežijom i spremnom za odmor.

Zaštite se i uživajte

Za ujednačenost tena, pokušajte da izbegavate da svakodnevno nosite odeću i ili kupaći kostim koje ste već nosili, jer ćete tako imati naglašene linije tena. Ne zaboravite da nanosite kremu za sunčanje po celom telu, utrljavajući sredstvo dok ne bude sasvim apsorbovano, a u svrhu sprečavanja slučajnih izloženosti kože ukoliko promenite odeću, na primer.

Zaštitite svoju kožu posebno prilikom sunčanja. MIneralizovana termalna voda Vichy, osnovni sastojak u kolekciji sredstava za zaštitu od sunca Vichy, sadrži 15 minerala koji dokazano pomažu u zaštiti i poboljšavaju kvalitet i zdravlje kože i bore se protiv oštećenja oksidacijom.

Kako bi smanjili izloženost suncu i potencijalno oštećenje koje ono može da izazove, lagano sredstvo za samopotamnjivanje štiti vašu kožu od UV zračenja i optimizira sjaj, što znači da ne morate da ostajete na otvorenom previše dugo da bi izgledali potamnelo.

Popraviti i produžiti

Kako biste  osigurali da  vaša koža nastavi da bude sjajna što je to duže moguće, važno je da hidrirate kožu kako bi ostala elastična i hidrirana. Ukoliko vaša koža postane suva, rizikujete da počne dase  ljušti, te, videćete i vaš ten će brže izbledeti. Korišćenje sredstva za posle sunčanja je posebno važno nakon samog sunčanja, s obzirom da sunce, more i pesak mogu da učine kožu jako osetljivom. Sredstvo za posle sunčanja iz asortimana Ideal Soleil dokazano produžava ten dok u isto vreme umiruje kožu nakon sunčanja.

Praćenjem ova tri jednostavna koraka (priprema, zaštita, produžavanje boje), obezbedićete da vaš ten i nakon odmora traje duže i da se vaša koža oseća srećnijom i zdravijom - obezbeđujući da sijate i iznutra i spolja!

Objavljeno

go to top