getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = RS Test : 'RS/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
Iza brenda Vichy

Iza brenda Vichy

Ovo je priča o vodi iza raskošnih i efikasnih proizvoda brenda Vichy.

Vichy termalna voda sa mineralima nastaje u prirodi i nemoguće je reprodukovati je u laboratoriji, a nalazi se kao sastojak u proizvodima za lice, telo i kosu preko kojih prenosi efekte svojih minerala na kožu i telo.

U pitanju je prirodnost koja je u srcu svih Vichy proizvoda, koji pored ovog sadrže i druge bezbedne i efikasne sastojke. Šta je cilj? Pomoći koži da postaje jača i lepša iz dana u dan.

BIFIDUS

Sastojci

BIFIDUS

Niste još upoznati sa bifidusom? E pa Vaš digestivni sistem sigurno jeste. Bifidus je ,,prijateljska" bakterijska flora koja sprečava rast štetnih bakterija i zvezda je iznenađujućeg bestselera Džulije Enders (Giulie Enders) ,,Ljupka creva" (Charming Bowels).

Pročitaj članak

Najčitanije

Vitamin C - tajna blistave kože?

Sastojci

Vitamin C - tajna blistave kože?

Užurban način života utiče na epidermis i ten čini umornim i bez sjaja. Ali, da li ste znali da jedan od najpoznatijih vitamina može biti ključ blistave kože zdravog sjaja? Bacićemo pogled na revitalizujuća svojstva vitamina C.


Pročitaj članak

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Sastojci

Antioksdativno delovanje ,,zlatnog korenja"

Bajkalska kapica je biljka iz kineske pokrajine Šanksi koja je izložena izuzetno hladnom vremenu i intenzivnom UV zračenju. Izložena ovako grubim uslovima, bajkalska kapica je morala da postane vrlo otporna kako bi preživela. Tako je i njeno korenje postalo neverovatno snažno i dobilo je naziv ,,zlatno korenje".

Pročitaj članak

go to top