OK

OK Cancel

Thank you

Close

Idéalia rešenje za svežu i lepu kožu za sva godišnja doba

Zašto ne biste imali rutinu prilagođenu upravo Vašoj koži i promenama godišnjih doba sa kojima se suočava Vaš ten?

Idéalia rešenje za svežu i lepu kožu za sva godišnja doba

Postoji Idéalia proizvod koji rešava probleme svih godišnjih doba, od suve i kože koja se peruta u jesen i zimu do letnjih problema uključujući višak sebuma i masnoće. Otkrijte rutinu za lepotu kože u svako doba godine.

Proleće i leto: držite masni sjaj pod kontolom i vratite svojoj koži zdravi sjaj

U prolećnim i letnjim mesecima topli i vlažni uslovi mogu da izazovu probleme sa sjajem i masnoćom kože bez obzira da li imate masnu kožu.  Potrebna Vam je hidratantna nega matirajućeg, neutralnog efekta koja hidrira kožu, deluje na prve znakove starenja i čuva zdravi sjaj kože. 

Srećom, Vaša Idéalia dnevna rutina nege kože pomaže u postizanju lepe kože bez masnog sjaja, bez obzira na spoljnu temperaturu. Kombinacija dnevne kreme za glatku i blistavu kožu i jedne kapi Idéalia Life Seruma savršeno je rešenje, jer uglačava i pročišćuje Vašu kožu i daje joj svež, blistav izgled kakav želite. Serum ujedno i štiti kožu od zagađenja koje je na vrhuncu u letnjim mesecima. 

Ukoliko imate mešovitu do masnu kožu, dnevnu negu zamenite gel-kremom koja dodatno deluje protiv masnog sjaja i sveže je i hidrirajuće teksture sa mat efektom, čak i tokom vrućina.

Jesen i zima: nahraniti i hidrirati kožu

U jesen i zimu Vaša strategija će biti drugačija, jer se susrećete sa hladnijim uslovima koji mogu da izazovu suve fleka na licu ili područja koja se perutaju. Čak i ako Vam je koža masna, ovo može predstavljati problem. 

Za suvu kožu zimi najbolje oružje je Idéalia dnevna krema za suvu kožu u kombinaciji sa Life Serumom. Oni će dubinski hidrirati i omekšati Vaš ten, sprečiti perutanje kože i vratiti joj prirodni sjaj. Serum pak štiti kožu od štetnih uticaja okoline, sužava i pročišćuje pore i koži vraća zdravi sjaj. 
Za mešovitu do masnu kožu ovo je vreme kad gel-kremu zamenjujete klasičnom Idéalia dnevnom kremom kako biste je nahranili bez osećaja težine i zamašćivanja.

go to top