OK

OK Cancel

Thank you

Close

#Flawless: najbolji make-up za kožu sklonu aknama

 • favoris

Nanošenje pudera na kožu sklonu aknama nekad može biti prava noćna mora. Kako odabrati dobar puder, kao i na šta sve treba obratiti pažnju pri njegovom odabiru? Pročitajte male tajne pravilnog odabira pudera, kako bi Vaša koža uvek izgledala ujednačeno i negovano, a Vaš make-up bio postojan.

makeup-za-akneFormule pudera i sastojci za kožu sklonu aknama
Ako imate akne, crvenilo i ožiljke, verovatno tražite formulu potpunog prekrivanja za efikasno prekrivanje gubitka boje ili neujednačenosti tena. Koža sklona bubuljicama i nepravilnostima obično se, ali ne i uvek, bori i sa prekomernom proizvodnjom sebuma, zato birajte matirajuću formulu koja će upiti višak masnoće i zadržati sebum pod kontrolom.

Današnje napredne formule često sadrže umirujuće sastojke koji istovremeno leče i prekrivaju nepravilnosti. Birajte hipoalergene, nekomedogene formule kako biste izbegli iritacije nadražene ili osetljive kože i koje sadrže dermatološki ispitane sastojke.

Saveti u vezi sa puderima: na šta pripaziti
Važan trik kod nanošenja tečnog pudera na masnu kožu sa proširenim porama je da ga povlačite od vrha obraza ka dole, kako biste popunili i uglačali sve te sitne proširene pore, i kako biste dobili savršeno ujednačenu površinu. Kada nanosite make-up na kožu sklonu aknama, pripazite i na teksturu proizvoda. Tečni puderi ponekad se teško stapaju sa kožom, zato uvek koristite četkicu za ujednačen, besprekoran efekat i fiksirajte ga puderom u prahu, kako bi make-up bio postojan.

Ako želite da zaobiđete 2 koraka i da imate samo jedan proizvod koji odrađuje obe stvari, i to je moguće uz Vichy Dermablend 3D Correction. On prekriva i matira i pritom koriguje nepravilnosti površine kože i značajno smanjuje njihov izgled iz dana u dan, a namenjen je upravo masnoj i koži sklonoj aknama. Uz zaštitni faktor SPF 25, njegovi snažni pigmenti i visoka moć prekrivanja uz 16-satnu postojanost, daće Vašoj koži mat izgled bez efekta maske, dok će njegovi sastojci poput salicilne kiseline i eperulina smanjiti pojavu bubuljica i akni.

Naši kultni proizvodi

 • dermablend-3d-korektivni-puder-spf25; masna-koza; nijansa-15
 • Najčitanije

  Različiti simptomi starenja na kosi

  Nega Kose

  Različiti simptomi starenja na kosi

  Nema sumnje da se tokom menopauze vaše telo menja, koža opušta, a promene se dešavaju čak i na kosi. Još juče živahne, bujne kovrdže, sada su griva bez sjaja i volumena. Jasno je da ova promena može da bude nuspojava koju je teško prihvatiti.

  Pročitaj članak

  go to top