OK

OK Cancel

Thank you

Close

Farmaceutkinje isprobale Liftactiv Fresh Shot – dnevnici korišćenja

Kako nam je stalo do svih mišljenja, tako smo našu inovaciju Liftactiv Fresh Shot dali na testiranje farmaceutkinjama iz apoteka. Njihova mišljenja i promene koje su se dogodile na njihovom licu pročitajte u dnevnicima korišćenja koji slede!

Farmaceutkinje isprobale Liftactiv Fresh Shot – dnevnici korišćenja
Liftactiv-cure-2-farmaceuti-compressed

Anka Mitrović

Prvi utisci: Serum je vodenaste konzistencije, bledožute boje, kiselog ukusa, bez mirisa. Na koži ostavlja blago lepljivu završnicu koja se posle 15-ak minuta potpuno upije i ostavlja kožu mekanom. Lagana brzoupijajuca tekstura ga čini odličnom podlogom za šminku. Upakovan u bočicu od tamnog stakla sa priloženom kapaljkom.

Liftactiv deluje

DAN 1. – Nanela sam serum utapkavanjem po celom licu izbegavajući predeo oko očiju. Nanela sam serum uveče, nisam nanosila dodatnu (noćnu ) negu, jer mi nije bilo potrebno. Fresh Shot je lako razmaziv, pa je dovoljna količina jedne kapaljke da obilno prekrijem celo lice.

DAN 2. – Probudila sam se sa mekanom kožom, na dodir glatkijom nego inače. I drugi dan sam nanela Fresh shot uveče. Večeras sam radi testa preko njega nanela svoju uobičajenu noćnu kremu.

DAN 3. – Prvi put nanosim serum ujutru, na suvu,  očišćenu kožu. Posle njega samo prajmer za šminku i dnevni make-up – tečni puder sa zaštitnim faktorom SPF 15. Primetila sam da puder lepše “leže” na kožu, ten izgleda lepše I svežije, kao da je rađen hemijski piling.

DAN 4. – Koža izgleda znatno svežije i za nijansu svetlije. Mojoj koži nije uopšte potrebna dodatna nega u smislu dnevne/noćne kreme ili dodatnih seruma.

DAN 5. – Primećujem da su hiperpigmentacije svetlije. Izgledam odmornije.

DAN 6. – Okolina primećuje lepši ten i komentariše da se uopšte ne vidi umor, s obzirom koliko vremena provodim na poslu.

DAN 7. – Koža je divna, blistava i sveža. Stavljam i utapkavam nešto više Fresh Shota na fleke nego na ostatak lica.

DAN 8. – Aposlutno sam oduševljena rezultatima. Nisam očekivala da će hiperpigmentacije ovako brzo da izblede, nisu u potpunostu nestale, ali su drastično bleđe.

DAN 9. – Moja koža je odlično odreagovala na Fresh Shot što dokazuju moje fotografije pre i posle.

DAN 10. – I pored povećanih obaveza i manjka vremena, moja okolina komentariše kako izgledam besprekorno, kako mi ten blista.

Proizvod obećava odmornu kožu, bolji tonus, smanjenje bora i znakova umora. Ja mogu da potvrdim prvo i poslednje (jer iskreno nemam izrazenih bora), moja koža izgleda blistavije, odmornije, svežije i  što je najvažnije, hiperpigmentacije su znatno bleđe. Tretman nije izazvao nikakve iritacije na mom licu, u smislu peckanja, jedino što može da zasmeta je kratkotrajna lepljivost, što je i očekivano s obzirom na prisustvo glicerina visoko na listi sastojaka i nedostatka silikona (odakle i odlična svojstva kao podloge za sminku). Kiseli ukus potiče od vitamina C koji radi i hemijski piling kože i podstiče sintezu kolagena, pa koži vraća elastičnost. Fragmentisana hijalurnoska kiselina i glicerin koži daju osvežavajući osećaj hidratacije. Neohesperidin i polifenoli planinskog bora deluju kao snažni antioksidansi i sinergistički sa vitaminom C. Sviđa mi se što mi nije potrebna nikakva dodatna nega posle njega i što se odlično pokazao kao podloga za šminku. Moja ocena je čista desetka!

Liftactiv deluje

Aleksandra Šukljević

DAN 1. - Nakon čišćenja lica  micelarnom vodom nanela sam serum izbegavajući predeo oko očiju i usta. Serum je lagane teksture, brzo se upija. Nakon njegovog nanošenja osetila sam blagu senzaciju peckanja bez prisutnog crvenila. Nakon nekoliko minuta nanela sam dnevnu kremu sa SPF 15. Uveče nakon skidanja šminke nanela sam serum, a zatim noćnu kremu.

DAN 2. - Ponovljena jutarnja rutina. Na čelu nakon nanošenja seruma pojavila su se dva crvena polja koja su se posle desetak minuta potpuno povukla. Koža je meka na dodir i sjajna. Uveče sam preskočila primenu seruma i nakon skidanja šminke nanela sam samo noćnu kremu. Da bi izbegla iritacije od drugog dana aplikovaću serum samo kao deo jutarnje nege.

DAN 3. - Nakon nanošenja seruma nema iritacija. Tonus kože je veoma zadovoljavajući.

DAN 4. - Nakon jutarnjeg čišćenja kože, nanela sam Vichy masku sa glinom. Nekoliko minuta nakon skidanja maske nanela sam serum. Koža je glatka, meka i  ima lep sjaj.

DAN 5. - Nakon urađene jutarnje rutine posmatrala sam kožu u ogledalu sa uveličavajućim efektom. Subjektivni osećaj je da su pore nešto manje izražene kao i mimične bore između obrva. Koža ima lepšu boju i deluje odmorno.

DAN 6. - Urađena jutarnja rutina. Uprkos kratkom snu lice izgleda sveže I odmorno. Uveče nakon temeljnog čišćenja lica nanela sam serum i noćnu kremu.

DAN 7. - Ponovljena jutarnja rutina. Na poslu su dve koleginice primetile da izgledam sveže i da mi koža ima lep sjaj.

DAN 8. - Po nanošenju seruma i kreme utisak da je boja lica ujednačenija. Uveče nakon čišćenja lica nanela sam serum i noćnu kremu.

DAN 9. - Ponovljena je dnevna i večernja nega. Tokom dana bila sam nekoliko sati izložena suncu uz zaštitu SPF 50. Nisam primetila pojačanju hiperpigmentaciju.

DAN 10. - Nakon čišćenja lica  micelarnom vodom nanela sam serum i dnevnu kremu. Koža je hidrirana i ten deluje sveže.

U večernjim satima nakon skidanja šminke ponovo sam nanela serum. Uprkos tome što sam serum nanosila češće nego što je preporuka proizvođača nije bilo iritacija kože.

Liftactiv Fresh shot serum je lagane teksture, brzo se upija, dobro podnosi. Koža nakon primene ima lep sjaj i tonus, a na dodir je meka. Blaga iritacija nakon nanošenja bila je prisutna samo prvih dana primene. Na kraju desetodnevne kure koža izgleda sveže, pore su manje primetne kao i mimične bore. Zadovoljna sam preparatom i rado ću ga na osnovu ličnog iskustva preparučiti našim korisnicima.

go to top