OK

OK Cancel

Thank you

Close

FAQ: Serum, zaštitinik vaše kože, u bilo kom dobu

Protiv bora, za hidrataciju, protiv nesavršenosti, za ulepšavanje kože, lifting...Postoji serum za svaki trenutak u vašem životu. Obratite pažnju na ovaj zaštitini agens za negu kože koji otkriva lepotu.

FAQ: Serum, zaštitinik vaše kože, u bilo kom dobu

Pre nekoliko godina, u svetu lepote se pojavio serum. Dolazeći iz Azije, postepeno je zavodio svakog zaljubljenika u lepotu. Njegove karakteristike nadmašuju jedna drugu: visokokoncentrovan među agensima za negu, može da dopuni dnevnu i / ili noćnu kremu. U čemu pomaže: povećava hidrataciju lica ili se bori protiv fleka, vrši detoksikaciju kože, deluje protiv bora, te čak i otkriva sjaj kože... Jako brzo, serum je među ženama širom sveta napravio revoluciju na polju režima lepote, čineći da ovaj agens za negu kože postane stvaran zaštitnik lepote lica u bilo kom dobu.

Serum u 20-im godinama starosti: za povećanje hidratacije kože

Neki će možda reći da koži osoba u dvadesetim godinama ne treba pomoć u blistavosti mladalačkog izgleda. Netačno. Ukoliko više nemate problem sa mladalačkim aknama, i dalje je potrebno da nastavite da se brinete o svom licu. Prema tome, uzmite hidratantni serum i koristite ga sa vašom dnevnom kremom. Ovo stoga što se dermatolozi slažu oko toga da ne postoji ništa kao što je vrhunska hidratacija lica kako bi koža postala jača, lepša i sjajnija.

Serum u 30-im godinama starosti: za savršenu kožu

Druženje sa prijateljima, poslovni sastanci, novi posao, početak zajedničkog porodičnog života.... Život vam se nalazi u brzoj traci. Ali bez obzira na sve, vaš životni stil utiče na lepotu vašeg lica. Kako biste se suprotstavili sitnim manama koje mogu da remete vašu lepotu lica, uzmite napredni obnavljajući serum koji može da regeneriše umornu kožu. Uz osveženi ten, čak i u boji, crte lica su opuštenije, a pore zatvorenije.

Serum u 40-im godinama starosti: za usporavanje procesa pojave bora

Kako je divno imati 40 godina u današnje vreme. Možete ostati mladi i dinamični, ali vaša koža lica ne mora uvek da bude u saglasju sa vašim energičnim duhom . U pitanju su bore koje se pojavljuju u uglovima očiju, oko usta ili na čelu i između obrva... Ne jednom, niti dvema, povećajte dejstvo vaše kreme protiv starenja uz ciljani serum protiv bora i svih znakova starenja.

Serum za 50+ : protiv delovanja menopauze

S godinama, primećujemo sveukupno usporavanje metobolizma kože. Ona je sve suvlja, jednoličnija, manje zategnuta, manje glatka... Klinička studija* je čak pokazala da je suva koža jedan od karakterističnih znakova postmenopauze. Izaberite serum za popunjavanje obogaćen prirodnim uljima (kao na primer ulje od pirinčanih mekinja) ili shea buterom, koji , takođe, pomaže aktivno u učvršćavanju  kože i njenoj gustini. 

* Klinička studija koju je obavio L'Oréal Research u saradnji sa timom prof.Labrie iz Laval bolnice, u gradu Kvebek.

go to top